0880040900

iPhone 7 Batterij Vervangen

Meld je reparatie aan

iphone 7 batterij vervangen bij Fixers

Bij Fixers.nl zorgen we ervoor dat jouw iphone 7 weer tot leven wordt geroepen! We zorgen ervoor dat de batterij van jouw iphone direct vervangen kan worden en dat zelfs al binnen 30 minuten! We hebben de onderdelen voor een iphone 7 op voorraad liggen en kunnen hierdoor zorgen voor een reparatie van binnen het half uur! Niks is vervelender dan dat je steeds op en neer naar het stopcontact moet lopen op je batterij weer op te laden. Soms gaat je iphone 7 zelfs sneller leeg dan dat hij wordt opgelader als je hem in de oplader steekt. Met een nieuwe batterij voor jouw iphone 7 heb je hier geen last meer van! Verleng de levensduur van jouw iphone en kom langs voor een iphone 7 batterij vervangen in een van onze Fixers winkels. We maken gebruik van officieel materiaal en je hebt ook nog eens garantie op de onderdelen die we voor jouw iphone 7 repareren of vervangen.

Gratis je iphone 7 laten repareren?

Heb je een verzekering voor je iphone 7, dan kan je dat bij ons laten weten. Hierdoor kan je soms je iphone gratis laten repareren, afhankelijk van welke soort reparatie je door ons laat uitvoeren. Een batterij reparatie zit in de meeste gevallen binnen een verzekering die je hebt afgesloten bij de aankoop van jouw iphone. Dit zorgt ervoor dat je met een gerust hart jouw iphone kan komen laten repareren, en dat zelfs binenn 30 minuten!

iPhone 7 batterij vervangen

Eens in de zoveel tijd zul je een iPhone 7 batterij moeten vervangen. De accu’s van smartphones zijn geavanceerder dan ooit. Toch is er nog altijd geen oplossing gevonden voor de afname van de levensduur van een batterij na verloop van tijd. Of dit ooit gaat lukken, is de vraag. De capaciteit behouden is een grote uitdaging, maar dat neemt niet weg dat je iPhone 7 batterij tegenwoordig langer meegaat dan ooit. Alsnog zal de maximale capaciteit na verloop van tijd afnemen. Merk je dat de batterij van je iPhone 7 veel korter meegaat of valt de accu van je iPhone 7 om de haverklap uit? Dan is het tijd om je iPhone 7 batterij te laten vervangen door Fixers.

Wanneer is de iPhone 7 accu aan vervanging toe?

Op diverse manieren kun je merken dat de accu van de iPhone 7 vervangen moet worden. Na verloop van tijd neemt de maximale capaciteit af. Dit verkort de levensduur van de accu. Dit houdt in dat je vaker moet opladen, ook onderweg. Waarschijnlijk zul je vaker gebruik moeten maken van je powerbank. Maar het betekent ook dat je onderweg vaker te maken krijgt met een lege telefoon. De capaciteit kan zo afgenomen zijn dat je smartphone al bij percentages tussen de 20% en 30% uitvalt. De accu vervangen van je iPhone 7 is in deze situaties de beste oplossing.

Je iPhone 7 batterij zelf vervangen? Doe het niet

Een korte zoektocht op Google toont je dat er veel artikelen en video’s te vinden zijn waarin je wordt uitgelegd hoe je zelf jouw iPhone 7 batterij kunt vervangen. Toch is dit geen goed idee. Ten eerste gaat hier veel tijd in steken. Daarnaast is het precisiewerk waarbij een hoop fout kan gaan. Dat heeft juist extra kosten tot gevolg, iets wat je probeerde te vermijden door de taak zelf te doen. Daarnaast zul je zelf de gereedschappen en de nieuwe batterij moeten aanschaffen. Zorg dat je zeker weet dat je iPhone 7 batterij goed vervangen wordt en laat deze klus over aan ons.

De voordelen van een iPhone 7 batterij laten vervangen

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, leiden problemen aan de accu tot veel frustraties. Een nieuwe accu voor je iPhone 7 kan deze problemen verhelpen. Mankementen behoren tot het verleden. Wij maken gebruik van originele onderdelen die perfect passen in jouw iPhone 7. Bovendien gaat je iPhone 7 dankzij een nieuwe batterij langer mee. Onze hoogstaande accu’s kunnen jaren mee. Dat scheelt je de aankoopkosten van een nieuwe smartphone.

Wat kost een nieuwe batterij voor de iPhone 7?

Bij ons kost een iPhone 7 batterij vervangen je €79,-. Voor die prijs kun je terecht bij een door Apple erkende reparateur. Onze repair technicians zijn allen gecertificeerd door Apple. Bovendien hebben ze door de jaren heen veel ervaring vergaard met diverse reparaties aan de iPhone 7, waaronder het vervangen van de iPhone 7 batterij. Gratis pick-up & return service is mogelijk bij ons. Daarnaast ben je welkom in één van onze vestigingen door heel Nederland. We maken gebruik van originele onderdelen en daarnaast staan we bekend om onze snelle reparatietijden. Binnen onze filialen word het probleem vaak al binnen een half uur verholpen. Kijk gerust rond op onze website voor meer info

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores