0880040900

Iphone 7 Plus Batterij Vervangen

Meld je reparatie aan

iphone 7 Plus batterij vervangen bij Fixers

Bij Fixers.nl zorgen we ervoor dat jouw iphone 7 Plus weer tot leven wordt geroepen! We zorgen ervoor dat de batterij van jouw iphone direct vervangen kan worden en dat zelfs al binnen 30 minuten! We hebben de onderdelen voor een iphone 7 Plus op voorraad liggen en kunnen hierdoor zorgen voor een reparatie van binnen het half uur! Niks is vervelender dan dat je steeds op en neer naar het stopcontact moet lopen op je batterij weer op te laden. Soms gaat je iphone 7 Plus zelfs sneller leeg dan dat hij wordt opgelader als je hem in de oplader steekt. Met een nieuwe batterij voor jouw iphone 7 Plus heb je hier geen last meer van! Verleng de levensduur van jouw iphone en kom langs voor een iphone 7 Plus batterij vervangen in 1 van onze Fixers winkels. We maken gebruik van officieel materiaal en je hebt ook nog eens garantie op de onderdelen die we voor jouw iphone 7 Plus repareren of vervangen.

Verzekeringen en garantie voor jouw iphone 7 Plus

Bij de aankoop van jouw iphone 7 Plus, kan het zijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Daarnaast kan het zijn dat de batterij reparatie zelfs nog binnen de garantietermijn valt. Hierdoor kunnen wij zeer snel - vaak zelfs binnen 30 minuten - en in sommige gevallen zelfs gratis jouw iphone 7 Plus repareren. Kom bij ons langs met de verzekeringspapieren en we kunnen voor u uitzoeken of de reparatie binnen de verzekering van uw iphone valt.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1327 reviews op trustpilot
Lilian
16 juni 2021
Mobiel stuk...spontaan binnengewandeld…

Mobiel stuk...spontaan binnengewandeld (vandaag). Mobiel ter plekke hersteld. Ikke blij. Perfecte service!

Jacqueline van Koningsbrugge
15 juni 2021
Mijn held van de dag!

Mijn held van de dag! Wat ben ik vandaag ontzettend snel en goed geholpen. Ik ben ZZP'er en zonder laptop ben ik niets. Vandaag kon ik ineens niet meer typen.... Sherman van Fixers, IJburg heeft mij gelijk geholpen en 20 minuten later stond ik met een werkende laptop weer buiten. Heel fijn!

Annefien Posthumus
14 juni 2021
Ongelooflijk goed geholpen met een…

Ongelooflijk goed geholpen met een probleem dat eigenlijk buiten hun doel viel!!!! Top personeel!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap