0880040900

iPhone 7 Scherm Reparatie

Meld je reparatie aan

iphone 7 Scherm Laten vervangen

Wil je je scherm laten vervangen van je iphone 7? Kom dan langs bij Fixers en wij repareren je telefoon al binnen 30 minuten! Een iphone met een kapot scherm is nooit leuk, vooral niet omdat een telefoon een dure investering is natuurlijk. Je telefoon kun je bij ons langsbrengen en wij hebben nieuwe schermen liggen voor jouw iphone 7. Selecteer je telefoon in onze configurator hieronder en kies voor de juiste reparatie en check welke Fixers winkel er bij jou in de buurt is! Het kan natuurlijk altijd dat je je iphone 7 laat vallen. Ondanks dat iphone een merk is dat van kwalitatief sterk materiaal is gebouwd, het laten vallen op een stenen vloer of buiten op de straat kan lelijke gevolgen hebben. Geen zorgen, Fixers repareert jouw telefoon en zorgt ervoor dat je binnen 30 minuten al weer buiten staat!

Gratis je iphone 7 laten repareren?

Heb je een verzekering voor je iphone 7, dan kan je dat bij ons laten weten. Hierdoor kan je soms je iphone gratis laten repareren, afhankelijk van welke soort reparatie je door ons laat uitvoeren. Een scherm reparatie zit in de meeste gevallen binnen een verzekering die je hebt afgesloten bij de aankoop van jouw iphone. Dit zorgt ervoor dat je met een gerust hart jouw iphone kan komen laten repareren, en dat zelfs binenn 30 minuten!

Klaar-terwijl-u-wacht service

Een unieke service van Fixers is de klaar-terwijl-u-wacht service voor elke smartphone reparatie. Fixers repareert in de meeste gevallen een iphone telefoon binnen 30 minuten, denk bijvoorbeeld aan een iphone 7 reparatie. U kunt plaatsnemen in onze comfortabele ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi en gratis koffie, thee of fris. Onze monteurs werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen en wij bieden dan ook 3 maanden garantie. Uw iphone 7 laten maken? Kom langs zonder afspraak of maak een afspraak via onze afspraakmodule via de configurator hierboven!

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1034 reviews op trustpilot
Sabine Banse
18 november 2020
Geweldige inlevingsvermogen

Geweldige inlevingsvermogen. Goeie service en snelle afhandeling.

Karel Scheffer
17 november 2020
Filiaal Rosmalen weer bezocht na…

Filiaal Rosmalen weer bezocht na eerdere geweldig positieve ervaring en uitstekende service, uitleg en vriendelijkheid, om de installatie van de nieuwe IPhone 6 te laten installeren en het overzetten van alle apps. Dat was mij nooit gelukt. Met hartelijke dank Karel Scheffer Veghel

Betsy
16 november 2020
Uitstekend geholpen door Boudewijn (Amsterdam Noord)

Geholpen door Boudewijn bij Fixers aan de IJburglaan in Amsterdam. Uitstekend. Zeer professioneel en vriendelijk. Boudewijn dacht mee en kwam met praktische oplossingen en advies. Ik ben zeer tevreden.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap