0880040900

iPhone 7 Scherm Reparatie

Meld je reparatie aan

iphone 7 Scherm Laten vervangen

Wil je je scherm laten vervangen van je iphone 7? Kom dan langs bij Fixers en wij repareren je telefoon al binnen 30 minuten! Een iphone met een kapot scherm is nooit leuk, vooral niet omdat een telefoon een dure investering is natuurlijk. Je telefoon kun je bij ons langsbrengen en wij hebben nieuwe schermen liggen voor jouw iphone 7. Selecteer je telefoon in onze configurator hieronder en kies voor de juiste reparatie en check welke Fixers winkel er bij jou in de buurt is! Het kan natuurlijk altijd dat je je iphone 7 laat vallen. Ondanks dat iphone een merk is dat van kwalitatief sterk materiaal is gebouwd, het laten vallen op een stenen vloer of buiten op de straat kan lelijke gevolgen hebben. Geen zorgen, Fixers repareert jouw telefoon en zorgt ervoor dat je binnen 30 minuten al weer buiten staat!

Gratis je iphone 7 laten repareren?

Heb je een verzekering voor je iphone 7, dan kan je dat bij ons laten weten. Hierdoor kan je soms je iphone gratis laten repareren, afhankelijk van welke soort reparatie je door ons laat uitvoeren. Een scherm reparatie zit in de meeste gevallen binnen een verzekering die je hebt afgesloten bij de aankoop van jouw iphone. Dit zorgt ervoor dat je met een gerust hart jouw iphone kan komen laten repareren, en dat zelfs binenn 30 minuten!

Klaar-terwijl-u-wacht service

Een unieke service van Fixers is de klaar-terwijl-u-wacht service voor elke smartphone reparatie. Fixers repareert in de meeste gevallen een iphone telefoon binnen 30 minuten, denk bijvoorbeeld aan een iphone 7 reparatie. U kunt plaatsnemen in onze comfortabele ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi en gratis koffie, thee of fris. Onze monteurs werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen en wij bieden dan ook 3 maanden garantie. Uw iphone 7 laten maken? Kom langs zonder afspraak of maak een afspraak via onze afspraakmodule via de configurator hierboven!

Kies je reparatie

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Garantie of Apple Care+

Als je device onder garantie valt, dan vervallen de bovenstaande kosten en wordt je device gratis gerepareerd. Ook met AppleCare+ gelden andere prijzen. Maak gerust een afspraak of stuur je device op. We checken altijd voordat we repareren of je device nog onder garantie valt.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1208 reviews op trustpilot
Dennis
28 februari 2021
Zeer goede service!

Zeer goede service!

Roos Spier
27 februari 2021
Top service

Top service en hee snel, mobiel ziet er uit als nieuw

Remco Verburgh
27 februari 2021
Opgehaald en afgeleverd. Netjes gedaan

De reparatie aan de MacBook is netjes volgens de vooraf opgestelde prijs gerepareerd. De MacBook is door een koeriersdienst opgehaald en na reparatie door PostNL weer thuis afgeleverd. 👍

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap