0880040900

iphone 8 plus Batterij Vervangen

Meld je reparatie aan

Kapotte accu? Laat je batterij vervangen!

Het is misschien wel het ergste probleem dat er is voor veel iPhone gebruikers. Een batterij die niet goed meer werkt of een accu die eigenlijk al lang vervangen had moeten worden. Als fanatieke iPhone gebruiker kun je niet meer een gehele dag surfen op het internet zonder dat je weer naar de lader moet lopen. Zo "mobiel" ben je niet meer als je iPhone 8 Plus niet langer dan een paar uur aan blijft? Laat je iPhone 8 Plus batterij vervangen! Heb je genoeg van het omlaag zetten van de resolutie, het steeds gebruik maken van de spaarstand van je iPhone 8 Plus en het steeds opletten op de batterij van iPhone? Word je er ook moe van dat je steeds je vrienden of collega's om een iPhone oplader moet vragen omdat jouw accu het niet meer doet? Kom langs bij onze winkel en zorg dat wij jouw iPhone accu kunnen vervangen. Wij vervangen de batterij van jouw iPhone over het algemeen binnen 30 minuten waardoor je weer snel buiten staat met een 'gloednieuwe' telefoon!

Verzekeringen en garantie voor jouw iPhone 8 Plus

Bij de aankoop van jouw iPhone 8 Plus, kan het zijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Daarnaast kan het zijn dat de Batterij reparatie zelfs nog binnen de garantietermijn valt. Hierdoor kunnen wij zeer snel - vaak zelfs binnen 30 minuten - en in sommige gevallen zelfs gratis jouw iPhone 8 Plus repareren. Kom bij ons langs met de verzekeringspapieren en we kunnen voor u uitzoeken of de reparatie binnen de verzekering van uw iPhone valt.

Snelle en goede service van Fixers

Bij Fixers geniet je altijd van de beste service. Onze speciale klaar-terwijl-u-wacht service zorgt ervoor dat u in de meeste gevallen al weer binnen 30 minuten buiten staat met een gerepareerde iPhone 8 Plus. U kunt plaatsnemen in onze ontvangstruimte waar u ontvangen wordt met WiFi, gratis koffie, thee of fris en een uitleg welke reparatie er plaats zal vinden en hoe lang dit zal duren. We werken dan ook met kwaliteitsonderdelen waar u 3 maanden garantie op heeft. Kom langs in onze winkel zonder afspraak met uw iPhone 8 Plus, loop gerust binnen en wij helpen u direct! Wilt u liever een afspraak maken of van tevoren even bellen, maak dan gebruik van de configurator hierboven en kies uw iPhone 8 Plus in de iPhone lijst.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores