0880040900

LG G4 reparatie

Meld je reparatie aan

In april 2014 werd de LG G4 gepresenteerd en staat bekend om het heldere scherm, de verwisselbare accu en de goede camera. Het is dan ook erg vervelend wanneer u geen foto’s meer kunt maken wanneer de camera niet meer werkt of wanneer u een ander defect heeft. De monteurs van Fixers voeren graag uw uit.

Snelle reparatie service

Voor een snelle en vakkundige LG G4 reparatie bent u bij Fixers aan het juiste adres. Dankzij de jaren ervaring van onze monteurs kunnen zij vrijwel elk LG G4 defect repareren. Kom langs en kies voor onze klaar-terwijl-u-wacht service! Uw smartphone wordt gerepareerd terwijl u wacht in onze comfortabele ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi, koffie en thee. Kunt u niet langskomen? Kies dan voor onze en laat uw LG smartphone ophalen door ons of stuur het zelf op. Binnen 24 uur na ontvangst repareren wij uw telefoon en maken wij het klaar voor de retourzending. Vul het of in wanneer u gebruik wilt maken van onze 24-uurs service.

Tarieven

De prijzen zijn all-in tarieven, dus inclusief de montagekosten. Daarnaast gebruiken wij alleen maar met kwaliteitsonderdelen en heeft u 3 maanden garantie.

Andere defecten?

Onderzoek is bij Fixers altijd kosteloos (m.u.v. vochtschade). Erg handig wanneer uw toestel niet meer werkt zoals u gewend bent, maar geen idee wat er defect is. Onze monteurs zoeken naar het defect. Zo komt u bij Fixers nooit voor verrassingen te staan. Heeft uw toestel vochtschade? Voor € 29,- reinigen wij uw telefoon en onderzoeken wij of er eventuele defecten zijn. Na reparatie is uw telefoon weer zo goed als nieuw!

Ophaalservice

PostNL komt graag voor ons uw LG G4 ophalen op een door u gekozen plek. Na ontvangst repareren wij uw telefoon en sturen wij het terug, en dat binnen 24 uur. De ophaalservice is erg handig voor wanneer u niet langs een van onze vestigingen kunt komen. Vul het voor 16:30 uur in en uw toestel wordt de volgende dag al opgehaald. U kunt er ook voor kiezen om het toestel zelf naar ons op te sturen. Verpak het toestel goed en stuur het aangetekend op, een aangetekend pakketje is tot € 500,- verzekerd. Vul het in en stuur het mee met uw LG voor een LG G4 reparatie.

Fixers

U kunt voor een LG G4 reparatie altijd vrijblijvend langskomen of gebruikmaken van onze 24-uurs service. Wanneer u langskomt kiest u voor onze klaar-terwijl-u-wacht service. In de meeste gevallen wordt een LG G4 reparatie binnen 30 minuten uitgevoerd.

Smartrepair is specialist op het gebied van smartphone reparaties. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen, om de kwaliteit te garanderen krijgt u op elke reparatie 3 maanden garantie. Wilt u meer informatie over uw LG G4 reparatie of heeft u vragen? U kunt ons altijd vrijblijvend bellen, mailen of gebruik maken van ons .

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores