0880040900

Wat is een solide state drive

Meld je reparatie aan

Veelgestelde vragen SSD Upgrade

ssd-openWij begrijpen dat het upgraden van je geliefde MacBook of iMac vragen met zich mee brengt. Om je zo snel mogelijk antwoord te geven op je vraag hebben we een lijst gemaakt van veelgestelde vragen over het upgraden. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 088 004 0900.

Hoe lang duurt een upgrade?

Wij regelen de SSD upgrade binnen één werkdag. Wij begrijpen dat je niet zonder jouw apparaat kunt. Na ontvangst van je apparaat beginnen we direct met het inbouwen van de SSD en zetten we indien gewenst een volledige backup terug. Dit proces duurt maximaal 24 uur.

Hoeveel sneller wordt mijn MacBook of iMac?

Op de verpakkingen van de SSD’s staat altijd “tot wel 10x sneller”. Wij zijn liever eerlijk, in de praktijk is dit natuurlijk afhankelijk van het totaalplaatje. De samenwerking van de SSD met een snelle processor en genoeg werkgeheugen zorgen voor een supersnelle Mac. Het is daarom lastig om een cijfer aan de snelheid te hangen. Wel kunnen we je garanderen dat je het ab-so-luut merkt! Veel van onze klanten schatten hun MacBook of iMac tot wel 5 tot 8 keer sneller.

Maken jullie een backup?

Ja! Als je dat wilt maken we een backup van je oude harde schijf. De kosten voor het maken van een backup bedragen €49,95. Als je een Apple computer hebt dan kunnen we ook een gehele schijfkopie terugplaatsen. Dit betekent dat óók alle programma’s, instellingen en bladwijzers behouden blijven.

*Voor het maken van een backup dient de oude harde schijf wel in een goede staat te zijn. Dit zullen we altijd controleren voordat we beginnen met de SSD upgrade.

Wat voor SSD’s gebruiken jullie?

De SSD’s die wij gebruiken zijn van de merken Samsung, Crucial of Kingston. We kiezen altijd de SSD die het beste past bij jouw apparaat. Daarnaast ontvang je 3 maanden garantie op de SSD.

Heb ik garantie?

Natuurlijk heb je garantie! Wij geven je 1 jaar garantie op de SSD upgrade. Daarnaast maken we altijd een volledige diagnose van je MacBook of iMac zodat je zeker weet dat deze in een goede staat is.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1091 reviews op trustpilot
Wouter
16 januari 2021
Top service.

Top service.. scherm kapot van mijn iphone 11 pro. Vlotte service vlot klaar, zelfde dag op kunnen halen Normale prijs Afspraken nagekomen.. gewoon goede ervaring!

Murat
14 januari 2021
Snelle vervanging toetsenbord Macbook Pro

Bedankt Serkan voor de snelle service. Mijn Macbook Pro werkt weer zoals het hoort!

Sheremise Fransman
14 januari 2021
Zeer tevreden en zeker aan te raden

Zeer tevreden en zeker aan te raden ! Ze wisten het probleem heel snel te vinden en op te lossen. Thanks guys !

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap