0880040900

Acer accu vervangen

Meld je reparatie aan

Kunt u alleen gebruikmaken van uw laptop wanneer deze aan de oplader hangt? Of loopt uw accu wel heel snel leeg? Waarschijnlijk moet uw Acer accu vervangen worden. Loop dan gerust eens binnen bij een Fixers Servicepunt. Geen tijd om langs te komen? Of is er geen Fixers Servicepunt bij u in de buurt? Maak dan gebruik van onze ophaalservice.

Acer accu vervangen

Een laptop die u alleen kunt gebruiken wanneer deze aan de oplader hangt, is natuurlijk super vervelend. Vooral als u ook graag onderweg van uw laptop gebruikmaakt. Fixers snapt dat u snel weer op weg geholpen wilt worden.

De accu vervangen Acer? Maar u kunt niet langskomen?

U kunt niet langskomen? Geen probleem! Ook dan kunnen wij de accu vervangen Acer. Kies dan voor onze ophaalservice.

Acer batterij vervangen? Is dat wel het probleem?

Uw laptop laadt niet goed op? Dan gaat u er waarschijnlijk van uit dat Acer batterij vervangen moet worden. Toch is dit niet altijd dé oplossing. Het kan ook zijn dat het DC Jack, de ingang van de stroompoort, kapot is. Het vervangen van de accu heeft in dat geval dan natuurlijk geen zin!

Om er zeker van te zijn dat de Acer batterij vervangen de oplossing is, onderzoeken onze monteurs uw laptop altijd kosteloos. Fixers wil het voor u niet moeilijker maken dan dat het is en daarom is onze werkwijze zeer transparant. Wij vertellen u vooraf duidelijk wat het defect is, hoe wij dit gaan verhelpen en welke kosten hiervoor in rekening worden gebracht.

De kosten voor Acer batterij vervangen

De kosten voor een Acer accu vervangen verschillen per model. Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie hierover wilt. De prijzen van Fixers zijn altijd inclusief montagekosten en btw. U hoeft dus niet achteraf nog extra kosten te betalen.

Daarom accu vervangen Acer

Met onze service we simply make people happy en dat doen we door:

  1. Een snelle reparatieservice te bieden. In de meeste gevallen is het probleem met uw laptop binnen 60 minuten verholpen.
  2. Een ophaalservice te bieden wanneer u niet langs kunt komen.
  3. Voor onderzoek geen kosten in rekening te brengen (m.u.v. vochtschade).
  4. Altijd dé beste oplossing te kiezen en alleen te werken met onderdelen van dé allerhoogste kwaliteit.
  5. Een heldere en duidelijke werkwijze te hanteren.

U weet dus zeker dat uw laptop in goede handen is bij Fixers. Natuurlijk kunt ook gewoon voor andere reparaties bij ons terecht.

Kom dus gerust eens binnenlopen met uw kapotte laptop, tablet, iMac of smartphone!

Wilt u graag meer weten? Of heeft u nog vragen? Stuur dan een mailtje naar: of neem contact op met een van onze .

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap