0880040900

Acer accu vervangen

Meld je reparatie aan

Kunt u alleen gebruikmaken van uw laptop wanneer deze aan de oplader hangt? Of loopt uw accu wel heel snel leeg? Waarschijnlijk moet uw Acer accu vervangen worden. Loop dan gerust eens binnen bij een Fixers Servicepunt. In de meeste gevallen kunnen wij u binnen 60 minuten helpen. Geen tijd om langs te komen? Of is er geen Fixers Servicepunt bij u in de buurt? Maak dan gebruik van onze 24-uursservice.

Acer accu vervangen binnen 60 minuten

Een laptop die u alleen kunt gebruiken wanneer deze aan de oplader hangt, is natuurlijk super vervelend. Vooral als u ook graag onderweg van uw laptop gebruikmaakt. Fixers snapt dat u snel weer op weg geholpen wilt worden. De Acer accu vervangen doen onze monteurs dan ook in de meeste gevallen binnen 60 minuten.

De accu vervangen Acer? Maar u kunt niet langskomen?

U kunt niet langskomen? Geen probleem! Ook dan kunnen wij de accu vervangen Acer. Kies dan voor onze 24-uursservice. uw laptop naar ons op of maak een via de website. Binnen 24 uur na ontvangst wordt de accu vervangen Acer en sturen wij uw laptop weer retour.

Acer batterij vervangen? Is dat wel het probleem?

Uw laptop laadt niet goed op? Dan gaat u er waarschijnlijk van uit dat Acer batterij vervangen moet worden. Toch is dit niet altijd dé oplossing. Het kan ook zijn dat het DC Jack, de ingang van de stroompoort, kapot is. Het vervangen van de accu heeft in dat geval dan natuurlijk geen zin!

Om er zeker van te zijn dat de Acer batterij vervangen de oplossing is, onderzoeken onze monteurs uw laptop altijd kosteloos. Fixers wil het voor u niet moeilijker maken dan dat het is en daarom is onze werkwijze zeer transparant. Wij vertellen u vooraf duidelijk wat het defect is, hoe wij dit gaan verhelpen en welke kosten hiervoor in rekening worden gebracht.

De kosten voor Acer batterij vervangen

De kosten voor een Acer accu vervangen verschillen per model. Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie hierover wilt. De prijzen van Fixers zijn altijd inclusief montagekosten en btw. U hoeft dus niet achteraf nog extra kosten te betalen.

Daarom accu vervangen Acer

Met onze service we simply make people happy en dat doen we door:

  1. Een snelle reparatieservice te bieden. In de meeste gevallen is het probleem met uw laptop binnen 60 minuten verholpen.
  2. Een 24-uursservice te bieden wanneer u niet langs kunt komen.
  3. Voor onderzoek geen kosten in rekening te brengen (m.u.v. vochtschade).
  4. Altijd dé beste oplossing te kiezen en alleen te werken met onderdelen van dé allerhoogste kwaliteit.
  5. Een heldere en duidelijke werkwijze te hanteren.

U weet dus zeker dat uw laptop in goede handen is bij Fixers. Natuurlijk kunt ook gewoon voor andere reparaties bij ons terecht.

Kom dus gerust eens binnenlopen met uw kapotte laptop, tablet, iMac of smartphone!

Wilt u graag meer weten? Of heeft u nog vragen? Stuur dan een mailtje naar: of neem contact op met een van onze .

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap