0880040900

Asus toetsenbord vervangen

Meld je reparatie aan

Als u dagelijks met uw laptop werkt, dan kunt u eigenlijk niet zonder toetsenbord. Super vervelend is het dan natuurlijk als een bepaalde toets niet meer werkt! Typen wordt dan wel heel lastig. Gooi uit frustratie niet uw laptop door de kamer, maar kom langs bij een Fixers Servicepunt. Een Asus toetsenbord vervangen gebeurt snel en vakkundig. Zo kunt u vlug weer aan het werk!

Meld hier je reparatie aan

Uw Asus toetsenbord vervangen?

Bij Fixers begrijpen wij dat u er niet op zit te wachten dat uw laptop kapotgaat. Kom gerust langs en in de meeste gevallen kunnen wij een toetsenbord Asus vervangen binnen 1-3 werkdagen. Kunt u niet langskomen? Dan kunt u gebruikmaken van onze ophaalservice! Laat PostNL uw laptop ophalen of stuur deze naar ons op. Zo snel mogelijk na ontvangst wordt uw toetsenbord Asus vervangen en wordt uw laptop weer retour gezonden.

Toetsenbord Asus vervangen: de reparatiekosten

Eigenlijk heeft bijna elke laptop een ander toetsenbord. De prijzen voor een Asus toetsenbord vervangen verschillen hierdoor onderling. Het standaard reparatietarief voor toetsenbord reparatie is €49,-. Hierbij komen nog de kosten voor het toetsenbord zelf. Fixers hanteert transparante tarieven, wat wil zeggen dat hierbij geen extra kosten in rekening worden gebracht.

Laptop toetsenbord vervangen
€ 49 – € 129 (afhankelijk van het type)

Toetsenbord reparatie voor uw Asus laptop? Wij bieden u dé beste oplossing

Fixers levert u dé allerhoogste kwaliteit. Daarom bieden wij u altijd dé beste oplossing én dat zo snel mogelijk. Onze monteurs gaan altijd zorgvuldig te werk wanneer zij uw toetsenbord Asus vervangen. Daarbij wordt altijd alleen gewerkt met onderdelen die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen. U heeft bij ons de zekerheid dat u vakkundig geholpen wordt. Daar zijn wij zelfs zo zeker van dat u altijd 3 maanden garantie op de reparatie en het onderdeel krijgt.

Laat Fixers uw Asus toetsenbord vervangen!

Dankzij onze ervaring als reparateur van smart devices kunt u er zeker van zijn dat uw laptop in goede handen is bij ons. Ook wanneer wij niet uw toetsenbord Asus vervangen, maar een andere (laptop) reparatie voor uitvoeren!

Kom gerust dus eens binnenlopen met uw kapotte laptop, tablet of smartphone! Heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact ons op door een e-mail te sturen naar of bel naar een van onze . Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1390 reviews op trustpilot
Xiwen
30 november 2021
Top service

Top service! Batterij vervangen onder apple care

Emilie Slagt
29 november 2021
Fantastische service!

Fantastische service!! Fijn advies gehad en woensdag avond de laptop gebracht en vrijdag middag lag hij alweer gemaakt klaar. Heel vriendelijk, accuraat, snel en helpende hand!

Nico Van der Spek
27 november 2021
Top geholpen

Top geholpen. Werd zeer goed meegedacht, goed advies en snelle service!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap