ASUS scherm vervangen bij Fixers

Asus scherm vervangen

In eerste instantie lijkt het alsof je laptop normaal opstart. Toch blijft het beeld zwart. Wat nu? Fixers schiet dan te hulp. Of het scherm niet werkt door een kras of er een andere reden is dat het beeld zwart blijft, onze monteurs zorgen ervoor dat jouw Asus scherm vervangen wordt. Kom je langs dan kunnen wij in de meeste gevallen de Asus scherm reparatie binnen 60 minuten uitvoeren. Kan je niet langskomen? Kies dan voor onze ophaalservice.

Asus scherm vervangen

Asus scherm reparatie binnen 60 minuten

Problemen aan jouw laptop wil je natuurlijk zo vlug mogelijk verholpen hebben. Dat snapt Fixers en daarom bieden wij je onze klaar-terwijl-je-wacht service. In de meeste gevallen kunnen onze monteurs een Asus scherm vervangen binnen 60 minuten. Ondertussen kan je genieten van een kopje verse koffie of thee en gebruikmaken van onze gratis wifi.

Of kies voor onze ophaalservice om scherm Asus te vervangen

Je kan niet langskomen bij een servicepunt van Fixers? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze ophaalservice. Kies voor de ophaalservice en dan komt PostNL bij je thuis of je werk langs om jouw laptop op te halen. Je kan natuurlijk ook je laptop naar ons opsturen. In beide gevallen wordt de Asus scherm reparatie zo snel mogelijk na ontvangst uitgevoerd en wordt jouw laptop retour gezonden.

Asus scherm vervangen
ASUS scherm vervangen doe je bij Fixers!

Wat is de oorzaak van een kapot scherm?

Bij een barst in het scherm is het vrij duidelijk dat het Asus scherm vervangen moet worden. Bij een zwart beeld ligt dat iets anders. Het scherm kan kapot zijn, maar ook de videokaart. In dat laatste geval heeft het Asus scherm reparatie geen zin, want dan moet de videokaart natuurlijk vervangen worden.

Om erachter te komen wat het probleem precies is, onderzoekt Fixers uw laptop. Daarna communiceren wij met je het defect, de reparatie en de kosten hiervoor. Pas wanneer je hiermee instemt, gaan wij het scherm Asus vervangen.

Bij een Asus scherm reparatie werken wij alleen met onderdelen van de allerhoogste kwaliteit. Zo heeft u de zekerheid dat problemen met het beeldscherm van jouw laptop voorgoed verleden tijd zijn.

Asus reparaties

Wij bieden een breed scala aan oplossingen aan, zo kun je bij ons aankloppen voor onderstaande reparaties. Staat de juiste oplossing er niet tussen? Neem dan contact op!

Laat uw Asus scherm vervangen door Fixers

We simply make people happy en dat doen we door:

  1. 3 maanden garantie te bieden op het onderdeel en de reparatie.
  2. Een snelle reparatie service te bieden. In de meeste gevallen wordt jouw beeldscherm in 60 minuten vervangen.
  3. Heldere reparatietarieven. Je weet precies waar je aan toe bent.
  4. Het leveren van kwaliteit en alleen te werken met onderdelen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.
  5. Een persoonlijke service te bieden. Onder het genot van een kopje koffie of thee voorzien wij je graag van eerlijk advies of een duidelijke uitleg van de reparatie.

Jouw Asus scherm vervangen? Bij Fixers is jouw laptop in goede handen! Kom gerust eens bij ons binnenlopen met je defecte laptop (of ander smart device)! Heb je andere vragen? Neem dan gerust contact ons op door een e-mail te sturen naar of bel naar een van onze . Onze medewerkers staan graag voor je klaar.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jouw in de buurt

Asus scherm vervangen

De voordelen van Fixers


Snelle reparatietijden

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Dit kan vaak binnen 30 minuten.

Levenslange garantie

We geven een levenslange garantie op al onze Basic en Premium onderdelen.

Gecertificeerde technicians

Bij Fixers werken enkel gecertificeerde technicians, hierdoor kunnen we je garanderen dat je device altijd vakkundig gerepareerd wordt.

Zeker van je data

We vinden de veiligheid van je data erg belangrijk, daarom hebben we ons reparatieproces volledig conform AVG ingericht.

Betaalbare kwaliteit

Bij Fixers geven we je de keuze tussen originele onderdelen of niet-originele onderdelen van de hoogste kwaliteit. Hierdoor hou je de reparatiekosten zelf in de hand.

Geen onderzoekskosten

We brengen geen onderzoekskosten in rekening voor telefoons en tablets.