0880040900

AirPods schoonmaken? Pas op!

Meld je reparatie aan

Hoe je je AirPods schoonmaakt? Dit dien je zorgvuldig te doen en bij Fixers helpen we je hierbij. Je dient je AirPods goed te onderhouden, want bij vuil kan het zijn dat je oortjes van Apple niet meer goed werken en dat zou zonde zijn. Daarnaast kan het voor blijvende schade zorgen, waardoor je je Apple AirPods moet laten repareren. Dat zou zonde zijn! Geen zorgen, wij hebben alle stappen voor je op een rijtje gezet. Doorloop de onderstaande punten en maak binnen enkele minuten weer gebruik van je AirPods! Kom je er zelf niet uit, maak dan een afspraak in één van onze winkels.

1. AirPods schoonmaken!

Vuil is altijd belangrijk om weg te halen. We adviseren je om hier nooit water bij te gebruiken, omdat water er voor kan zorgen dat je AirPods niet meer werken en je ze dus moet laten repareren. Volg deze stappen om je 

  • Zorg ervoor dat je nooit water gebruikt bij het schoonmaken van je AirPods of AirPods Pro. Dit kan ervoor zorgen dat je AirPods helemaal niet meer werken en dat zou zonde zijn.
  • Gebruik in plaats van water een zachte en droge doek.
  • Het kan zijn dat je AirPods beschadigd zijn door bijvoorbeeld zeep, shampoo, parfum, lotion, oplosmiddelen, wasmiddelen of voedsel en zonnebrandcrème. Als dit zo is, adviseren we je om een doek te pakken en die licht te bevochtigen met water, waarna je het schoonmaakt met een droge, pluisvrije doek. Vervolgens moet je de AirPods goed laten drogen en daarna pas terug in de oplaadcase stoppen.
  • Zorg ervoor dat er geen vloeistof in de openingen terechtkomt.
  • Maak de microfoon en het luidsprekergaas schoon met een droog wattenstaafje.
  • Gebruik geen scherpe voorwerpen of schurende materialen om je AirPods of AirPods Pro schoon te maken.

2. Oplaadcase van de AirPods schoonmaken


Naast dat je de AirPods regelmatig moet schoonmaken, is het ook goed om het doosje en de oplader van de AirPods schoon te maken en te houden. Dit kunt je doen door een droge zachte pluisvrije doek te gebruiken. Indien nodig kunt u de doek een beetje vochtig maken met isopropylalcohol. Zorg ervoor dat er geen vloeistof in de oplaadpoorten terechtkomt. Hieronder vindt u nog een paar richtlijnen:

  • Verwijder met een schone, droge, zachte borstel vuil uit de Lightning-connector.
  • Gebruik geen schurende materialen om de oplaadcase schoon te maken.
  • Steek niets in de oplaadpoorten om te voorkomen dat je de metalen contacten beschadigt.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1327 reviews op trustpilot
Lilian
16 juni 2021
Mobiel stuk...spontaan binnengewandeld…

Mobiel stuk...spontaan binnengewandeld (vandaag). Mobiel ter plekke hersteld. Ikke blij. Perfecte service!

Jacqueline van Koningsbrugge
15 juni 2021
Mijn held van de dag!

Mijn held van de dag! Wat ben ik vandaag ontzettend snel en goed geholpen. Ik ben ZZP'er en zonder laptop ben ik niets. Vandaag kon ik ineens niet meer typen.... Sherman van Fixers, IJburg heeft mij gelijk geholpen en 20 minuten later stond ik met een werkende laptop weer buiten. Heel fijn!

Annefien Posthumus
14 juni 2021
Ongelooflijk goed geholpen met een…

Ongelooflijk goed geholpen met een probleem dat eigenlijk buiten hun doel viel!!!! Top personeel!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap

Al onze blogs