iPhone 8 start niet meer op / gaat niet aan ?

Je iPhone 8 start niet op en op het eerste oog zie je geen aanwijsbare verklaring hiervoor. Natuurlijk kun je met al je iPhone 8 problemen meteen terecht met Fixers, maar er zijn een aantal stappen die je kunt ondernemen om het probleem zelf op te lossen. Deze oplossingen kun je prima zelf uitvoeren. In deze blog vertellen we je meer over hoe je dit probleem kunt aanpakken. Zo besparen we je de kosten van een check bij een winkel. Maar het is alsnog mogelijk dat je het probleem niet zelf kunt oplossen. In dat geval ben je altijd welkom bij Fixers. Door onze vele jaren aan ervaring met toestellen van Apple weten wij de juiste aanpak voor ieder probleem.

iphone 8 gaat niet meer aan

Mijn iPhone 8 start niet meer op: is de accu leeg?

De redenen waarom je iPhone 8 niet meer opstart kunnen gecompliceerd zijn. Maar het kan ook zo zijn dat de oplossing veel simpeler is dan je denkt. Stel dat je jouw iPhone 8 een tijdje niet gebruikt hebt en ineens gaat je smartphone niet meer aan. Nu is je eerste gedachte misschien dat er iets mis is, maar het kan ook simpelweg zo zijn dat de accu van je telefoon leeg is. Je iPhone 8 onder de oplader leggen voor een tijdje kan genoeg zijn om je smartphone weer aan de praat te krijgen. Als je jouw telefoon oplaadt, verschijnt er een oplaadscherm in beeld. Verschijnt dit scherm niet, dan kun je checken of een andere adapter wel je telefoon oplaadt. Laadt je telefoon helemaal niet op? Dan zul je een andere oplossing moeten toepassen.

Kan ik mijn iPhone 8 opnieuw opstarten?

Het opnieuw opstarten van je iPhone 8 lijkt misschien op een wanhoopspoging, maar toch is dit vaak de magische oplossing gebleken. Je kunt daarom altijd je telefoon geforceerd opnieuw opstarten. Baat het niet, dan schaadt het niet. De iPhone 8 was de eerste iPhone die je op de nieuwe manier opnieuw kon opstarten. Dit doe je door eerst kort de volume omhoog knop in te drukken, en daarna doe je hetzelfde bij de volume omlaag knop. Vervolgens druk je de zijknop net zolang in totdat je het Apple logo op je scherm ziet. Hierna start je iPhone 8 opnieuw op.

Help, mijn iPhone 8 blijft hangen

Je iPhone 8 kan het compleet niet meer doen, maar het kan ook zo zijn dat je telefoon nog wel opstart maar vervolgens blijft hangen. Soms blijft je iPhone 8 op het Apple logo hangen, andere keren verschijnt er een rood of blauw scherm. In deze gevallen is het aan te raden om ten eerste je iPhone 8 aan te sluiten op een computer. Als je het apparaat gevonden hebt op je computer, voer je via je iPhone 8 een geforceerde herstart uit. Dit doe je op dezelfde manier als het opnieuw opstarten van je telefoon, zoals we hierboven schreven. Nadat je dit hebt uitgevoerd, zie je een prompt op je computerscherm verschijnen. Klik hier op Werk bij.

Mijn iPhone 8 start niet meer op: Fixers lost het op

Het is frustrerend als je iPhone 8 niet meer opstart. De hierboven genoemde oplossingen kunnen helpen, maar helaas blijken ze niet altijd de oplossing te zijn. In zulke gevallen kun je altijd aankloppen bij Fixers. Je kunt je iPhone 8 naar ons opsturen, maar je bent ook welkom in één van onze winkels. Vaak hebben wij binnen 30 minuten het probleem voor je opgelost

Kies je iPhone model

Laat je Apple device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Dit kan vaak binnen 30 minuten.

iPhone 8 start niet meer op / gaat niet aan ?
  • Snelle reparatietijden
  • No cure, no pay
  • Geen onderzoekskosten
  • Levenslange garantie
  • Gecertificeerde technicians
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Hoge kwaliteit onderdelen
  • Grootste van Nederland

Weet je niet wat er stuk is?

Geen idee wat er mis is met je device, of staat je probleem er niet tussen? Geen zorgen! Vraag onze gratis snel diagnose aan en wij doen de rest!

  • Getest door onze gecertificeerde reparateurs
  • Wij onderzoeken je device en bepalen wat er mis mee is.
  • We informeren je over eventuele verdere kosten voordat we verder gaan

Boek nu een gratis diagnose
iPhone 8 start niet meer op / gaat niet aan ?

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jouw in de buurt

iPhone 8 start niet meer op / gaat niet aan ?

Wij repareren alle merken