0880040900

iPhone laadt niet op

Meld je reparatie aan

Een bekend defect aan de iPhone, uw iPhone laadt niet op. Dit zorgt er voor dat de iPhone na een lege batterij niet meer aan gaat. Het kan ook zijn dat de iPhone het alleen nog doet aan de oplader.

Als uw iPhone niet op laadt kan dit verschillende dingen betekenen. Controleer eerst of uw iPhone reageert op de oplader. Als dit niet het geval is, controleer of het aan de oplader van de iPhone ligt door een andere oplader te testen. Als de iPhone nog steeds niet reageert, is hoogstwaarschijnlijk de iPhone dock connector kapot. Deze zorgt er voor dat het stroom uit het stopcontact uw batterij oplaad.

Een iPhone die niet op laadt kan ook een ander defect hebben. Als de iPhone wel reageert op de oplader maar de batterij simpelweg niet op laadt, is hoogstwaarschijnlijk uw iPhone batterij kapot. Een nieuwe batterij kan het probleem op uw iPhone weer oplossen.

Fixers

Fixers repareert uw iPhone en iPad, door jarenlange ervaring weten wij alle reparaties binnen no-time uit te voeren. Of het nu gaat om het vervangen van een iPhone batterij of een kapotte iPhone dock connector, Fixers lost het op. U kunt het beste in de winkel langskomen voor uw reparatie. Uw reparatie wordt dan vaak dezelfde dag nog uitgevoerd. Dit is de service van Fixers. Verder kunt u ook gebruik maken van de ophaalservice. Via de website kunt u eenvoudig een reparatie aanmelden. het toestel aangetekend op of maak gebruik van de . In beide gevallen wordt de iPhone zo snel mogelijk na ontvangst weer gerepareerd terug gestuurd.

Voor meer informatie is Fixers te bereiken op 088 004 0900. Fixers is zes dagen per week van 09:00 tot 18:00 open.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores