iPhone laadt niet op

  Een bekend defect aan de iPhone, uw iPhone laadt niet op. Dit zorgt er voor dat de iPhone na een lege batterij niet meer aan gaat. Het kan ook zijn dat de iPhone het alleen nog doet aan de oplader.

  Als uw iPhone niet oplaadt kan dit verschillende dingen betekenen. Controleer eerst of uw iPhone reageert op de oplader. Als dit niet het geval is, controleer of het aan de oplader van de iPhone ligt door een andere oplader te testen. Als de iPhone nog steeds niet reageert, is hoogstwaarschijnlijk de iPhone dock connector kapot. Deze zorgt er voor dat de stroom uit het stopcontact uw batterij oplaadt.

  Een iPhone die niet oplaadt kan ook een andere oorzaak hebben. Als de iPhone wel reageert op de oplader maar de batterij simpelweg niet oplaadt, is hoogstwaarschijnlijk uw iPhone batterij kapot. Een nieuwe batterij kan het probleem met uw iPhone weer oplossen.

  Kies uw iPhone om verder te gaan

  Fixers

  Fixers repareert uw iPhone en iPad, door jarenlange ervaring weten wij alle reparaties binnen no-time uit te voeren. Of het nu gaat om het vervangen van een iPhone batterij of een kapotte iPhone dock connector, Fixers lost het op. U kunt het beste in de winkel langskomen voor uw reparatie. Uw reparatie wordt dan 2-3 werkdagen uitgevoerd. Dit is de service van Fixers. Verder kunt u ook gebruik maken van de verzendservice. Via de website kunt u eenvoudig een reparatie aanmelden. In beide gevallen wordt de iPhone binnen 2-3 werkdagen na ontvangst weer gerepareerd terug gestuurd.

  Voor meer informatie is Fixers te bereiken op 085 019 3957, via of via het contactformulier. Fixers is zes dagen per week van 09:00 tot 18:00 open.

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap