apple reparatie

Fixers’ diensten

Tegenwoordig doen we alles op onze devices; werken, spelletjes spelen, videobellen, films kijken, video´s maken, sporten, internetbankieren en noem maar op. Apparaten zijn niet meer weg te denken en pas als onze laptop, smartphone of tablet niet meer naar behoren functioneert, merken we pas hoe belangrijk onderdeel deze apparaten van ons leven zijn geworden. Des te meer reden voor Fixers om jou verschillende diensten aan te bieden op het gebied van reparaties zodat je snel je favoriete device weer optimaal kunt gebruiken.

Fixers’ diensten bestaan uit reparaties van smartphones, tablets en laptops voor alle merken, zoals bijvoorbeeld: Apple, HP, Samsung, Huawei, Lenovo, Nokia, Acer, LG en Dell. Hierbij bieden we de klaar-terwijl-je-wacht service. In de meeste gevallen kunnen we je apparaat dezelfde dag nog repareren. Mocht dit anders zijn dan melden we dit gelijk. Daarbij bieden we bepaalde diensten aan die het repareren van je apparaat nog gemakkelijker maken!

Fixers' diensten

Fixers’ diensten: reparaties

Helaas gaan apparaten maar voor een bepaalde tijd mee en vraagt je device daarna naar een reparatie. Je hoeft je hierover geen zorgen te maken, Fixers is namelijk gespecialiseerd in het vakkundig repareren van alle soorten laptops, tablets en smartphones van alle merken. Heb je bijvoorbeeld je tablet laten vallen en is het glas gebroken? Of heb je per ongeluk je telefoon bij je sleutelbos in de tas bewaard en is je scherm nu helemaal gekrast? Dan is de oplossing nabij. Fixers kan namelijk voor elk type device en alle merken een scherm reparatie uitvoeren, ook voor de nieuwe types.


Wellicht ervaar je communicatieproblemen tijdens het bellen. Kun je jouw gesprekspartner niet meer goed verstaan? Dan kan het zijn dat je luidspreker niet goed meer functioneert. Dit kan komen door bijvoorbeeld waterschade of door de leeftijd of beter gezegd de slijtage van je apparaat. Het kan ook zijn dat je je gesprekspartner nog wel goed hoort, maar dat diegene jou niet goed kan horen. Dit kan te maken hebben met het feit dat de microfoon niet meer naar behoren functioneert.


Een defecte microfoon of luidspreker is niet alleen vervelend tijdens het bellen, maar beïnvloedt ook de kwaliteit van je video opnames. We begrijpen dat goed beeldmateriaal belangrijk voor je kan zijn en daarom zijn onze betrouwbare experts er om je een oplossing te bieden en je apparaat te fixen.

We fix it all

Naast dat we met onze “We fix it all” mentaliteit eigenlijk alles kunnen repareren, kun je bij ons ook terecht voor advies bij verzekeringskwesties. Je kunt bij ons terecht bij de 10 Service Points, waaronder een Business Centre in Nieuw-Vennep. Voor de zakelijke markt bieden we een speciale Business Service, waarbij medewerkers direct terecht kunnen bij onze Service Points of indien gewenst komen we langs bij je op locatie.


Fixers begrijpt hoe belangrijk het is dat je als bedrijf goed bereikbaar bent. Defecte apparaten dragen hier niet aan bij en daarom bieden we je als zakelijke klant een snelle, kwalitatieve en betrouwbare oplossing zodat je medewerkers weer snel aan de slag kunnen. Ben je benieuwd wat de status is van je reparatie? Log dan in op het online portaal van Fixers en zie hoe het ervoor staat met jouw apparaat. Lees hier meer.

Klantenservice

Wij staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden. Dit kan telefonisch of via onderstaande mogelijkheden.

Fixers’ diensten: Batterij laten vervangen

Een ander veel voorkomend probleem is dat de batterij van je apparaat niet goed meer oplaadt. We begrijpen dat het extreem vervelend is als je smartphone of ander device halverwege de dag ermee ophoudt en je geen contact kunt krijgen met het kantoor of thuisfront. Of als je tablet of laptop al ‘out of battery’ is voordat je een presentatie hebt kunnen geven op je werk. Laat je batterij door Fixers vervangen zodat je weer optimaal bereikbaar en goed voorbereid bent.


Een batterij die niet goed meer oplaadt is onhandig, maar een apparaat dat helemaal niet meer oplaadt is nog erger. Dit kan komen doordat de dock connector niet goed meer functioneert. Ook hier hebben we een oplossing voor zodat je na reparatie je favoriete device weer normaal kunt gebruiken.

Waterschade laten fixen bij Fixers

Waterschade is een ander veel voorkomende issue. Je hebt per ongeluk je telefoon in de wc laten vallen of er is een glas water over het toetsenbord van je laptop gevallen. In dat geval is het belangrijk dat er snel actie ondernomen wordt. Het verraderlijke met waterschade is dat de gevolgen ervan niet altijd direct zichtbaar zijn. Als je er op tijd bij bent, kunnen we je apparaat onderzoeken op waterschade en het vocht uit het apparaat onttrekken. Na het onderzoek reinigen we je device om er zeker van te zijn dat al het vocht is verwijderd en testen we alle functionaliteiten.


Mocht je apparaat alsnog een reparatie nodig hebben, dan kunnen we deze reparatie snel en vakkundig voor je uitvoeren. Daarnaast kan het zijn dat je apparaat het op zich prima doet, maar dat je deze niet goed meer kunt besturen omdat de knopjes het niet meer doen. We zien bijvoorbeeld vaak dat de home button niet meer reageert wanneer je deze indrukt of dat de ‘lock button’ kapot is en je het scherm van je device niet meer aan en uit kan zetten.

fixers' diensten
fixers' diensten

Gratis ophaalservice

Het feit dat je apparaat niet goed meer werkt en reparatie nodig heeft is natuurlijk al vervelend genoeg. Het kan zijn dat je vanwege werk of andere verplichtingen niet in de gelegenheid bent om je telefoon, tablet of laptop zelf naar Nieuw-Vennep te komen brengen. Of misschien woon je niet in de buurt, maar wil je toch graag gebruik maken van de kwaliteit en snelheid van de Fixers reparatieservice. Graag komen we je hierbij tegemoet door je een gratis ophaalservice aan te bieden.


Via deze service kun je je apparaat gratis op laten halen via UPS. Meld je apparaat aan via de website of via telefoonnummer 085 019 3962 en ontvang per mail de verdere instructies. Stuur je je device liever zelf op? Laat het ons weten en we sturen je gratis een PostNL label toe.

Oude device inruilen

Het kan zijn dat je apparaat geen reparatie nodig heeft, maar dat je een nieuwe telefoon aan wilt schaffen. Hierbij kunnen we je tot dienst zijn door je de mogelijkheid te bieden om je oude device bij Fixers in te ruilen. Wij geven je geld voor je tablet, laptop of smartphone. Daarnaast willen we ook de financiële afhandeling van alle diensten die we leveren zo gemakkelijk en snel mogelijk voor je maken. Alle facturaties van Fixers verlopen daarom per iDeal via de mail. Heb je direct nieuwe Apple hardware nodig? Ook dat verkopen we en we helpen je zelfs met het overzetten van je data om het zo gemakkelijk mogelijk voor je te maken.

Kom langs op onze locatie

De reparateurs bij Fixers helpen graag je telefoon te fixen. Heb je geen last van alle bovenstaande problemen maar werkt je smartphone, tablet of laptop niet optimaal? Ook als je geen idee hebt wat er aan de hand is met je device kun je gerust langskomen op onze locatie in Nieuw-Vennep. Het kan zijn dat we niet alle vervangende onderdelen op voorraad hebben. Geen probleem, dan bestellen we die zodat onze reparateurs je device alsnog kunnen repareren.


Voordat we overgaan op reparatie zullen we je altijd een kosten- en tijdsindicatie geven van de reparatie. Hierna beslis je zelf of je akkoord geeft voor het repareren van je laptop, smartphone, computer of tablet. Ons doel is om unieke, snelle en kwalitatieve service te leveren met de best mogelijke klantbeleving.

Fixers Locatie Nieuw-Vennep

Onze service locatie van Fixers in Nieuw-Vennep kun je vinden aan de Haverstraat. Dit Service Point is gelegen aan de rand van Nieuw-Vennep en is goed te bereiken met de auto of het OV, het treinstation Nieuw-Vennep is op loopafstand. Parkeren is mogelijk voor de deur en is gratis.


Op locatie hebben we een comfortabele ontvangstruimte waar je gebruik kunt maken van onze gratis WiFi. In de buurt zit een Jumbo, een bloemist en een bouwmarkt waar je tijdens het wachten een kleine boodschap kunt doen. Ook is er in de buurt een speeltuin te vinden en kun je een kort bezoek brengen aan het Nederlands Transport Museum. Daarnaast zijn er mogelijkheden om in de buurt van onze locatie je auto te laten wassen, de fietsenmaker te bezoeken of rond te struinen in een kringloopwinkel. Natuurlijk doen we ondertussen ons uiterste best om je apparaat zo snel mogelijk te fixen.


Heb je problemen met je device? Dan ben je van harte welkom bij Fixers Nieuw-Vennep. Maak een afspraak op de tijd die jou uitkomt of kom spontaan langs op de Fixers locatie in Nieuw-Vennep!

fixers' diensten

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jouw in de buurt

Fixers' diensten

De voordelen van Fixers


Snelle reparatietijden

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Dit kan vaak binnen 30 minuten.

Levenslange garantie

We geven een levenslange garantie op al onze Basic en Premium onderdelen.

Gecertificeerde technicians

Bij Fixers werken enkel gecertificeerde technicians, hierdoor kunnen we je garanderen dat je device altijd vakkundig gerepareerd wordt.

Zeker van je data

We vinden de veiligheid van je data erg belangrijk, daarom hebben we ons reparatieproces volledig conform AVG ingericht.

Betaalbare kwaliteit

Bij Fixers geven we je de keuze tussen originele onderdelen of niet-originele onderdelen van de hoogste kwaliteit. Hierdoor hou je de reparatiekosten zelf in de hand.

Geen onderzoekskosten

We brengen geen onderzoekskosten in rekening voor telefoons en tablets.