0880040900

GSM reparatie Blaricum

Meld je reparatie aan

Heeft u problemen met uw GSM in Blaricum? Start deze niet meer op of heeft u een gebarsten scherm? Breng deze dan snel langs in onze Fixers reparatiewinkel en ontvang binnen 30 minuten een gerepareerd toestel!

Meld hier je reparatie aan

Verschillende GSM reparaties

Als u uw GSM wilt laten reparatie, kan dit door verschillende oorzaken komen. Zo kunt u bijvoorbeeld last hebben van een gebarsten scherm, omdat u uw telefoon heeft laten vallen op een stenen of harde vloer. Hierdoor kan het touchscreen niet meer te bedienen zijn, maar daarnaast kan dit ook zorgen voor slecht zicht of zelfs glasscherven die in uw vingers terecht kunnen komen. Om dit te voorkomen, komt u het best langs in onze winkel in Blaricum voor een optimale reparatie van uw GSM.

GSM scherm reparatie in Blaricum

Zoals gezegd, is de reparatie van het scherm een veelvoorkomend probleem bij GSM's. Niet iedereen gebruikt een screen protector en daarnaast is deze ook niet tegen alles bestendig. Dit zorgt ervoor dat je op elk moment en overal gevaar loopt dat je scherm van je gsm kapot gaat. Geen zorgen, want bij Fixers hebben we voor alle bekende merken een nieuw scherm op voorraad liggen, zodat we over het algemeen je scherm kunnen vervangen binnen 30 minuten.

Batterij van je GSM snel leeg?

Daarnaast een ander probleem dat veel GSM's hebben: een batterij die snel leeg gaat. Soms gaan ze na een aantal maanden gebruik niet eens 24 uur mee en moet je de oplader overal mee heen nemen. Je ziet dan ook veel mensen lopen met een powerbank, maar het liefst wil je gewoon dat je mobieltje de hele dag onbezorgd van batterij is voorzien. Kies daarom voor de reparatie van de batterij van uw GSM bij Fixers. Zo kunt u zorgeloos de levensduur van de batterij en ook de telefoon verlengen voor een zeer voordelige prijs! Kom langs in Blaricum en bekijk de opties bij onze specialisten!

Fixers Blaricum

Bij Fixers bent u aan het juiste adres voor uw GSM reparatie Blaricum. Wij repareren met onderdelen van de hoogste kwaliteit. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u bij Fixers 3 maanden garantie op de reparatie.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1091 reviews op trustpilot
Wouter
16 januari 2021
Top service.

Top service.. scherm kapot van mijn iphone 11 pro. Vlotte service vlot klaar, zelfde dag op kunnen halen Normale prijs Afspraken nagekomen.. gewoon goede ervaring!

Murat
14 januari 2021
Snelle vervanging toetsenbord Macbook Pro

Bedankt Serkan voor de snelle service. Mijn Macbook Pro werkt weer zoals het hoort!

Sheremise Fransman
14 januari 2021
Zeer tevreden en zeker aan te raden

Zeer tevreden en zeker aan te raden ! Ze wisten het probleem heel snel te vinden en op te lossen. Thanks guys !

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap