0880040900

iPhone 6 home button

Meld je reparatie aan

De iPhone 6 home button staat bekend om de functie Touch-ID. Het wordt veel gebruikt maar is daarnaast ook een erg handige knop. Zo heeft u deze knop nodig wanneer u een screenshot wilt maken, snel wilt schakelen tussen vensters, naar het beginscherm wil, het scherm kleiner wilt maken en nog veel meer. Het is dan ook erg vervelend wanneer de home button niet meer werkt. U kunt er dan voor kiezen om de home button te vervangen. Op die manier kunt u weer gebruik maken van alle gemakken die de iPhone 6 home button aanbiedt. Kies er dan voor om uw uit te laten voor door Fixers, reparatiespecialist in het repareren van smartphones, tablets en laptops.

iPhone 6 home button kapot

Touch-ID is een erg fijne functie, zo kunt u op deze manier uw iPhone ontgrendelen maar ook bij verschillende applicaties toegang krijgen. Alleen houdt het vervangen van de iPhone 6 home button wel in dat u de Touch-ID functie kwijt bent. Dit komt vanwege de connectie met het moederbord. De home-button heeft een bepaald nummer die het moederbord herkent als functie Touch-ID. Wisselen van de iPhone 6 home button houdt in dat u niet meer gebruik kunt maken van deze functie. Het maken van screenshots, schakelen tussen vensters, naar het beginscherm en nog veel meer kan wel. Zo zijn de meeste opgelost met een bij Fixers.

Vakkundige reparatie

Moet de homebutton op vervangen worden van uw iPhone? Dan staan onze medewerkers graag voor u klaar. Zij zorgen ervoor dat het probleem snel en vakkundig verholpen wordt. Uiteraard zonder schade toe te brengen aan het scherm of ander onderdeel van uw smartphone. Omdat wij er zeker van zijn dat wij uw reparatie vakkundig uitvoeren, krijgt u van ons altijd 3 maanden garantie op onze werkzaamheden. Zo ook op een , wanneer u last heeft van een gebarsten scherm en dit graag wilt laten vervangen dan bent u bij Fixers aan het juiste adres.

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op Facebook en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 6 home button reparatie

De kosten van een iPhone 6 home button reparatie zijn € 69,-. Uw door ervaren monteurs? Dat kan bij Fixers. Voor een snelle en vakkundige reparatie kunt u terecht bij onze Fixers Servicepunten. Bij deze reparatie wordt de home button zelf vervangen en de flexkabel achter de knop. Deze kabel zorgt er voor dat de knop ook echt werkt en functioneert hoe u gewend bent. Het repareren van een iPhone 6 home button is een specialistische klus. Onze monteurs zijn vakkundig genoeg om de reparatie uit te voeren, zij staan 6 dagen per week voor u klaar.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1210 reviews op trustpilot
Olive Hooper
2 maart 2021
Great service

Great service. My phone was fixed quickly and carefully. Thank you Salim

Dag
2 maart 2021
Heel goed geholpen door meneer Serkan

Heel goed geholpen door meneer Serkan! Een dikke 10!

Dennis
28 februari 2021
Zeer goede service!

Zeer goede service!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap