iPhone 6s home button reparatie

iPhone 6s home button reparatie

Een iPhone 6s home button is erg handig en u maakt er hoogstwaarschijnlijk veel gebruikt van. Denk aan het snel schakelen tussen openstaande vensters, het maken van een screenshot, het ontgrendelen van uw telefoon en nog veel meer. Een val of stoot kan de home button beschadigen en er voor zorgen dat een noodzakelijk is. Hier wordt de iPhone 6s home button vervangen, echter moet u wel rekening mee houden dat de functie van de vingerafdrukscanner niet meer werkt. De home button van een iPhone 6s is namelijk uniek waardoor schade aan een iPhone 6s home button betekent dat de functie van de vingerafdrukscanner weg is. Fixers kan snel en vakkundig uw iPhone 6s home button vervangen.

iPhone 6s home button reparatie

iPhone 6s home button defect

Wanneer uw iPhone 6s home button niet meer werkt kunt u geen screenshot meer maken, schakelen tussen openstaande vensters, het scherm verkleinen en snel Siri oproepen. Een home button reparatie bij Fixers kan deze oplossen. Let er alleen wel op dat vervanging van de iPhone 6s home button betekent dat u de functie van vingerafdrukscanner niet meer werkt. Een vervangt dus de home button waardoor u weer snel screenshots kan maken, snel kan schakelen tussen openstaande vensters, eenvoudig naar het beginscherm kan en nog veel meer. Wanneer u er niet zeker van bent dat de iPhone 6s home button defect is onderzoeken de monteurs van Fixers kosteloos naar het defect. Wij helpen u graag verder met eerlijk advies en een lekkere bak koffie of thee.

iPhone 6s home button reparatie
iPhone 6s home button reparatie

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 6s + home button reparatie

Uw door ervaren monteurs? Een iPhone 6s home button reparatie kost € 79 ,-. Dit is een all-in prijs, dit houdt in dat de prijs inclusief BTW en montagekosten is. Tijdens een home button reparatie wordt de fysieke knop en flex kabel vervangen. De fysieke knop is de home button die u ziet en de flex kabel zit hier achter, de kabel zorgt er voor dat de home button werkt. Bij elke vestiging wordt er uitsluitend gerepareerd met hoogste kwaliteit onderdelen, of het nu gaat om een of reparatie. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u op elke reparatie 3 maanden garantie.

De iPhone 6 reparaties

Naast het uitvoeren van een gratis diagnose, kun je bij ons aankloppen voor bijvoorbeeld de volgende iPhone 6 reparaties:

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jouw in de buurt

iPhone 6s home button reparatie

De voordelen van Fixers


Snelle reparatietijden

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Dit kan vaak binnen 30 minuten.

Levenslange garantie

We geven een levenslange garantie op al onze Basic en Premium onderdelen.

Gecertificeerde technicians

Bij Fixers werken enkel gecertificeerde technicians, hierdoor kunnen we je garanderen dat je device altijd vakkundig gerepareerd wordt.

Zeker van je data

We vinden de veiligheid van je data erg belangrijk, daarom hebben we ons reparatieproces volledig conform AVG ingericht.

Betaalbare kwaliteit

Bij Fixers geven we je de keuze tussen originele onderdelen of niet-originele onderdelen van de hoogste kwaliteit. Hierdoor hou je de reparatiekosten zelf in de hand.

Geen onderzoekskosten

We brengen geen onderzoekskosten in rekening voor telefoons en tablets.