0880040900

iPhone 6 laadconnector incl. microfoon en hoofdtelefoon aansl.

Meld je reparatie aan

Wanneer een functie wegvalt van een iPhone kan dat erg vervelend zijn. Deze reparatie kan maar liefst 3 problemen in een keer oplossen! Het is u misschien wel eens voorgekomen, tijdens het hardlopen valt uw telefoon uit het hoesje. Op dat moment maakt uw iPhone een flinke val en bent u bang voor verschillende . Na het pakken van uw iPhone ziet u dat er niks aan de hand is en u rent snel verder. Door het muziek luisteren tijdens de work-out is de batterij snel leeg gegaan. Maar dan laadt uw batterij niet goed op. Snel even uw vriend(in) bellen dat de telefoon later op de dag geen energie meer heeft. Maar dan merkt u dat uw vriend(in) u niet hoort tijdens het bellen. ‘Hoe kan dat nou?’ denkt u bij uzelf. En dan bedenkt u zich de oorzaak, de val van de iPhone in het park..

Meld hier je reparatie aan

Weer opladen, bellen en muziek luisteren

Wanneer u uw telefoon niet meer kunt opladen, geen muziek meer kunt luisteren en anderen u niet meer horen tijdens het bellen is dat erg vervelend. Gelukkig kan dit probleem eenvoudig worden opgelost door er voor te kiezen om uw . Fixers is hiervoor het juiste adres om de iPhone 6 laadconnector incl. microfoon en hoofdtelefoon aansluiting reparatie uit te voeren! Als reparatiespecialist in smartphones, tablets en laptops kunnen de monteurs vrijwel elk iPhone probleem oplossen. Wanneer één of meer van bovenstaande functies niet meer werken kan u kiezen voor een . Hier onderzoeken de monteurs van Fixers het defect en repareren zij uw iPhone. U betaalt bij Fixers geen onderzoekskosten. Heeft u een nodig? Bij Fixers kunt u terecht voor alle iPhone 6-serie modellen.

Kosten iPhone 6 laadconnector incl. microfoon en hoofdtelefoon aansluiting

De kosten van een iPhone 6 laadconnector (incl. microfoon en hoofdtelefoon aansl.) reparatie is € 59,-. Het gaat hier om een all-in prijs, dit houdt in dat de montagekosten en BTW in de prijs zijn begrepen. Tijdens de reparatie worden dus drie functies van de iPhone 6 vervangen. Mocht er mee dan één functie niet meer goed werken wordt beide problemen opgelost met een reparatie, en dat voor 1 prijs! Kom dus snel naar Fixers, onze monteurs repareren uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen en u krijgt 3 maanden garantie.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap