iPhone 6s Plus scherm reparatie

  Last hebben van is erg vervelend, vooral wanneer je niet eenvoudig over het scherm kan bewegen omdat het scherm is gebarsten. Daarnaast is de telefoon nog slechter beschermd tegen waterschade. Een telefoon in de regen opnemen kan nu echt niet. Maar een iPhone 6s Plus scherm reparatie kan dit probleem oplossen. Dankzij jaren kennis en kunde kunnen de monteurs van Fixers een snelle reparatieservice aanbieden. Zo is het probleem met een opgelost. Kom naar Fixers voor een reparatie met hoogste kwaliteit onderdelen, daarnaast krijg u op de reparatie 12 maanden garantie.

  Meld hier je reparatie aan

  Meest voorkomende iPhone 6s Plus reparatie

  Een is bij Fixers de meest voorkomende reparatie. Een gebarsten scherm is namelijk regelmatig het gevolg van een val en stoot. Met een barst in het scherm kunt u gewoonweg uw telefoon nog wel gebruiken. Maar dit maakt het gebruik niet prettig. Bewegen met uw vinger over het scherm is dan lastig wat voor ongemakken kan zorgen. Een kan dit probleem echter oplossen. Bij een iPhone 6s Plus scherm reparatie wordt het glas en LCD-scherm vervangen. Wanneer beide wordt vervangen is dit beter voor de kwaliteit, Fixers repareert uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen. Om de kwaliteit te garanderen krijgt u 12 maanden garantie op de reparatie (m.u.v. vocht-, val- en stootschade).

  Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

  Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

  Kosten iPhone 6s Plus scherm reparatie

  De kosten van een iPhone 6s Plus scherm reparatie kost € 219,- (origineel) of € 199,- (Klasse A). Dit is inclusief BTW en montagekosten. Bij een iPhone 6s Plus scherm reparatie wordt het glas en LCD-scherm vervangen. Bij een val kunt u vaak nog het scherm gebruiken omdat het LCD-scherm nog werkt. Wanneer bij een val geen beeld meer wordt weergegeven kan het zijn dat het LCD-scherm ook kapot is. Bij een iPhone 6s Plus scherm reparatie bij Fixers worden beiden tegelijkertijd vervangen, het probleem wordt dan in een keer opgelost. Maar mocht u een ander probleem hebben, Fixers is er ook voor uw of reparatie. Wij helpen u graag verder in een van onze .

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap