0880040900

iPhone en iPad reparatie Groningen

Meld je reparatie aan

Een kapotte iPhone of iPad is een gemist waar niemand op zit te wachten. Je wilt tenslotte continue bereikbaar zijn en een spelletje of filmpje op de iPad staat ook bijna elke dag wel op de planning. Nu kan het zijn dat je iPhone of iPad een kapot glas heeft, een kapot touchscreen of ineens geen geluid meer. Gelukkig kan Fixers er voor zorgen dat je iPhone of iPad binnen no-time weer werkend is.

Welk defect je iPhone of iPad ook heeft, Fixers repareert het. Als je in Groningen woont kun je eenvoudig gebruik maken van de . Vul het formulier van de ophaalservice vandaag voor 16:30 in, en je iPhone of iPad wordt de volgende dag bij je thuis of op het werk opgehaald. Fixers stuurt je toestel zo snel mogelijk na ontvangst weer gerepareerd terug! Zo is je iPhone of iPad vanuit Groningen vaak al binnen 3 dagen weer hersteld bij je terug. over de ophaalservice.

Zorg er voor dat de iPhone of iPad goed beschermd in een doos zit zodat er onderweg geen schade kan ontstaan. Je hoeft geen accessoires als simkaart, oplader en dergelijke mee te sturen. Ook bij het opsturen stuurt Fixers je toestel zo snel mogelijk na ontvangst weer terug!

Fixers heeft jarenlang ervaring met het repareren van smartphones en tablets. Wij zijn gespecialiseerd in iPhone en iPad. Dit is vanzelfsprekend voortgekomen vanuit de interesse in deze bijzondere apparaten. Als je voor Fixers kiest, weet je een aantal dingen zeker:

  • Je gegevens en bestanden blijven na een reparatie altijd op het toestel staan.
  • Je krijgt standaard drie maanden garantie op de reparatie en het onderdeel.
  • Je krijgt vooraf altijd een heldere prijsopgaaf, ook als je niet precies weet wat het defect is.
  • Je toestel wordt altijd zo snel mogelijk na ontvangst weer teruggestuurd.
  • Je toestel wordt gerepareerd door een ervaren monteur.

Voor meer informatie, neem direct op.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores