iPhone en iPad reparatie Groningen

  Een kapotte iPhone of iPad is een gemist waar niemand op zit te wachten. Je wilt tenslotte continue bereikbaar zijn en een spelletje of filmpje op de iPad staat ook bijna elke dag wel op de planning. Nu kan het zijn dat je iPhone of iPad een kapot glas heeft, een kapot touchscreen of ineens geen geluid meer. Gelukkig kan Fixers er voor zorgen dat je iPhone of iPad binnen no-time weer werkend is.

  Welk defect je iPhone of iPad ook heeft, Fixers repareert het. Als je in Groningen woont kun je eenvoudig gebruik maken van de . Vul het formulier van de ophaalservice vandaag voor 16:30 in, en je iPhone of iPad wordt de volgende dag bij je thuis of op het werk opgehaald. Fixers stuurt je toestel binnen 24 uur na ontvangst weer gerepareerd terug! Zo is je iPhone of iPad vanuit Groningen binnen 3 dagen weer hersteld bij je terug. over de ophaalservice.

  Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om je iPhone of iPad naar Fixers op te sturen. Stuur de iPhone of iPad aangetekend op naar:

  Fixers

  De Bloemendaal 10

  5221 EC Den Bosch

  Zorg er voor dat de iPhone of iPad goed beschermd in een doos zit zodat er onderweg geen schade kan ontstaan. Je hoeft geen accessoires als simkaart, oplader en dergelijke mee te sturen. Ook bij het opsturen stuurt Fixers je toestel binnen 24 uur na ontvangst weer terug!

  Fixers heeft jarenlang ervaring met het repareren van smartphones en tablets. Wij zijn gespecialiseerd in iPhone en iPad. Dit is vanzelfsprekend voortgekomen vanuit de interesse in deze bijzondere apparaten. Als je voor Fixers kiest, weet je een aantal dingen zeker:

  • Je gegevens en bestanden blijven na een reparatie altijd op het toestel staan.
  • Je krijgt standaard zes maanden garantie op de reparatie en het onderdeel.
  • Je krijgt vooraf altijd een heldere prijsopgaaf, ook als je niet precies weet wat het defect is.
  • Je toestel wordt altijd binnen 24 uur na ontvangst weer teruggestuurd.
  • Je toestel wordt gerepareerd door een ervaren monteur.

  Voor meer informatie, neem direct op.

  Meld hier je reparatie aan

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap