0880040900

iPhone en iPad reparatie Groningen

Meld je reparatie aan

Een kapotte iPhone of iPad is een gemist waar niemand op zit te wachten. Je wilt tenslotte continue bereikbaar zijn en een spelletje of filmpje op de iPad staat ook bijna elke dag wel op de planning. Nu kan het zijn dat je iPhone of iPad een kapot glas heeft, een kapot touchscreen of ineens geen geluid meer. Gelukkig kan Fixers er voor zorgen dat je iPhone of iPad binnen no-time weer werkend is.

Welk defect je iPhone of iPad ook heeft, Fixers repareert het. Als je in Groningen woont kun je eenvoudig gebruik maken van de . Vul het formulier van de ophaalservice vandaag voor 16:30 in, en je iPhone of iPad wordt de volgende dag bij je thuis of op het werk opgehaald. Fixers stuurt je toestel zo snel mogelijk na ontvangst weer gerepareerd terug! Zo is je iPhone of iPad vanuit Groningen vaak al binnen 3 dagen weer hersteld bij je terug. over de ophaalservice.

Zorg er voor dat de iPhone of iPad goed beschermd in een doos zit zodat er onderweg geen schade kan ontstaan. Je hoeft geen accessoires als simkaart, oplader en dergelijke mee te sturen. Ook bij het opsturen stuurt Fixers je toestel zo snel mogelijk na ontvangst weer terug!

Fixers heeft jarenlang ervaring met het repareren van smartphones en tablets. Wij zijn gespecialiseerd in iPhone en iPad. Dit is vanzelfsprekend voortgekomen vanuit de interesse in deze bijzondere apparaten. Als je voor Fixers kiest, weet je een aantal dingen zeker:

  • Je gegevens en bestanden blijven na een reparatie altijd op het toestel staan.
  • Je krijgt standaard drie maanden garantie op de reparatie en het onderdeel.
  • Je krijgt vooraf altijd een heldere prijsopgaaf, ook als je niet precies weet wat het defect is.
  • Je toestel wordt altijd zo snel mogelijk na ontvangst weer teruggestuurd.
  • Je toestel wordt gerepareerd door een ervaren monteur.

Voor meer informatie, neem direct op.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1036 reviews op trustpilot
Gerrit Koen
2 december 2020
Zeer goed geholpen

Vandaag ben ik zeer goed geholpen op IJburglaan in Amsterdam. Mijn Iphone wilde niet meer opstarten. Het probleem had men zeer snel verholpen. Twee uiterst vriendelijke mannen. Ik beveel Fixers op de Ijburglaan zeker aan. Gerrit Koen

Sabine Banse
18 november 2020
Geweldige inlevingsvermogen

Geweldige inlevingsvermogen. Goeie service en snelle afhandeling.

Karel Scheffer
17 november 2020
Filiaal Rosmalen weer bezocht na…

Filiaal Rosmalen weer bezocht na eerdere geweldig positieve ervaring en uitstekende service, uitleg en vriendelijkheid, om de installatie van de nieuwe IPhone 6 te laten installeren en het overzetten van alle apps. Dat was mij nooit gelukt. Met hartelijke dank Karel Scheffer Veghel

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap