Laptop batterij vervangen

  Een van de grootste ergernissen bij consumenten is een slechte batterij van de laptop. Niets is vervelender dan dat de laptop niet de gehele treinreis, vergadering of presentatie meegaat. Het vervangen van de batterij is dan dé oplossing! Loop in dat geval eens binnen bij een servicepunt van Fixers. Binnen 60 minuten wordt de laptop batterij vervangen. Kunt u niet bij ons langskomen? Kies dan voor onze 24-uursservice.

  Meld hier je reparatie aan

  Laptop batterij vervangen binnen 60 minuten

  Een laptop die altijd aan de oplader hangt, is natuurlijk super vervelend! U kunt niet meer onderweg werken en moet altijd dicht bij een stopcontact zijn. Fixers snapt dat u snel weer op weg geholpen wilt worden. Daarom kunt u bij ons gebruikmaken van onze klaar-terwijl-u-wacht service. Kom langs bij één van onze servicepunten en dan wordt binnen 60 minuten de laptop batterij vervangen.

  Batterij computer vervangen | 24-uursservice

  Heeft u geen tijd om binnen te lopen bij één van onze servicepunten? Maak dan een ophaalafspraak via onze website. PostNL komt dan op de afgesproken dag bij langs om uw laptop op te halen. Binnen 24 uur na ontvangst wordt de batterij van uw computer vervangen en wordt uw laptop weer gerepareerd retour gestuurd. Kunt u niet op de postbezorger wachten? Stuur dan uw laptop naar Fixers op. Ook dan kunt u gebruikmaken van onze 24-uursservice.

  De kosten van het vervangen van de batterij van uw laptop

  De kosten voor vervangen van de batterij van uw laptop zijn op aanvraag en kunnen per model en merk verschillen. De tarieven die Fixers hanteert zijn altijd inclusief btw- of montagekosten. Achteraf komen hier bovenop dus niet nog extra kosten. Fixers hanteert een duidelijk werkwijze, want we simply make people happy.

  Wilt u graag meer weten over onze werkwijze? Neem dan gerust contact op. U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar: of bel naar een van onze . Wij staan graag voor u klaar. Heeft u een ander probleem met uw laptop? Ook dan helpen wij u graag. Kom gerust langs dan onderzoeken wij kosteloos wat wij voor u kunnen betekenen.

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap