0880040900

Videokaart vervangen

Meld je reparatie aan

Elke laptop heeft een videokaart. Anders zou u niet kunnen internetten, YouTube-filmpjes kijken of e-mailtjes verzenden. Een val kan ervoor zorgen dat de videokaart vervangen moet worden, maar het kan ook zijn dat u bijvoorbeeld veel gamet en dat uw huidige videokaart dit niet aankan. Loop in beide gevallen eens binnen bij Fixers! Een laptop videokaart reparatie of upgrade voeren wij snel en vakkundig voor u uit.

Meld hier je reparatie aan

Laptop videokaart vervangen

Wilt u uw laptop videokaart vervangen? Kom dan gerust eens binnenlopen bij een Fixers Servicepunt. Wij zorgen ervoor dat u snel en vakkundig geholpen wordt.

Kunt u niet langskomen? Dan kunt u gebruikmaken van onze . Via onze website maakt u dan een ophaalafspraak en PostNL komt op de door u gekozen dag uw laptop ophalen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw laptop naar ons op te sturen. Dan hoeft u niet te wachten op PostNL!

Defecte videokaart laptop vervangen

Doet het beeldscherm van uw laptop het niet? Of ziet u op het scherm allemaal vlekken en strepen? Dan kan het zijn dat de videokaart van uw laptop kapot is. Fixers staat in dat geval graag voor u klaar. De videokaart laptop vervangen wij snel en zorgvuldig. Hierbij werken wij altijd alleen met de hoogste kwaliteit onderdelen.

Upgrade videokaart laptop

In sommige gevallen is de standaard geïntegreerde videokaart niet voldoende. Wanneer je bijvoorbeeld veel gamet of video’s bewerkt, dan is een upgrade videokaart laptop zeker aan te raden.

Welke upgrade videokaart laptop u nodig heeft, is afhankelijk van waarvoor u uw laptop gebruikt. Bent u een gamer en wilt u graag zware games in HD-kwaliteit kunnen spelen, dan heeft u een krachtige videokaart nodig. Wilt u alleen video’s bewerken, dan zult u aan een minder krachtige videokaart ook voldoende hebben. Welke videokaart geschikt is, vertellen onze medewerkers u graag. Onder het genot van een kopje koffie (of thee) uiteraard!

Kosten vervangen videokaart laptop

Het vervangen videokaart laptop is afhankelijk van welke videokaart u kiest. Over het algemeen geldt hoe krachtiger de videokaart, hoe duurder deze is. Wilt u graag meer hierover weten? Neem dan contact met ons op.

De tarieven die Fixers hanteert zijn altijd inclusief btw- en montagekosten. U weet zo dus altijd precies waar u aan toe bent. En dat werkt natuurlijk wel zo prettig.

Uw laptop in goede handen

Wilt u de videokaart vervangen van uw laptop? Dan heeft u de zekerheid dat bij Fixers uw laptop in goede handen is. Dankzij de jarenlange ervaring die wij als reparateur van smart devices in huis hebben, weten wij precies hoe wij vakkundig een laptop videokaart reparatie kunnen uitvoeren.

Natuurlijk bent u voor een andere reparatie ook bij een Fixers Servicepunt aan het juiste adres. Kom dus gerust eens langs met uw kapotte laptop, tablet, iMac of smartphone.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1373 reviews op trustpilot
Josephine
14 oktober 2021
Fantastische service!

Fantastische service! Heel vriendelijk, transparant en bovenal super snel!!! Absoluut een aanrader!

Emir Fidan
13 oktober 2021
Snel 💨

Het was snel klaar dus kom hem meteen weer ophalen

Henk
4 oktober 2021
Probleem met contacten opgelost

LASTIG PROBLEEM OPGELOST Hele goede service door Volkan, Fixers IJburg. Kijkt net iets verder en lost het probleem met ‘contacten’ op. Dank je wel!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap