0880040900

Lenovo accu vervangen

Meld je reparatie aan

Loopt de accu van uw Lenovo laptop steeds sneller leeg? En kunt u eigenlijk alleen van uw laptop gebruikmaken als deze aan de stroom hangt? Super vervelend natuurlijk! Laat Fixers dan de Lenovo accu vervangen! Kunt u weer onderweg, in de trein, in het werk of gewoon thuis zorgeloos van uw laptop gebruikmaken.

Meld hier je reparatie aan

Lenovo accu vervangen

Eigenlijk wilt u uw laptop niet te lang missen. U heeft hem namelijk ook gewoon nodig voor werk of thuis. Fixers begrijpt dat en biedt u daarom de-klaar-terwijl-u-wacht service. In de meeste gevallen kan een Lenovo accu vervangen worden binnen 1-3 werkdagen. Tijdens de reparatie kunt u meekijken en genieten van een kopje verse koffie. Thee mag natuurlijk ook ; )

Niet in de gelegenheid om langs te komen?

Heeft u geen tijd om langs te komen? Of is er geen Fixers Servicepunt bij u in de buurt? Ook dan kan Fixers uw Lenovo accu vervangen. Maak in dat geval gebruik van onze opstuurservice. Stuur uw laptop op naar ons of kies voor de . Na ontvangst wordt uw laptop onderzocht, gerepareerd en klaargemaakt voor verzending.

Reparatiekosten Lenovo accu vervangen

Fixers is altijd transparant over de reparatiekosten. De tarieven die wij hanteren zijn daarom altijd all-inclusive. Dit betekent dat alle kosten verrekend zijn in de prijs. Dus ook btw- en montagekosten. U weet zo precies waar u aan toe bent en dat werk natuurlijk wel zo prettig.

Het tarief voor een Lenovo accu vervangen verschilt per laptopmodel. Wilt u hierover graag meer weten? Neemt u dan gerust op.

Voor u natuurlijk dé beste oplossing

Fixers biedt u altijd dé beste oplossing. Niet alleen wordt hier met onderdelen van dé allerhoogste kwaliteit gewerkt. Ook wordt hierbij een heldere werkwijze gehanteerd.

Fixers maakt het voor u niet moeilijker dan nodig. Onze monteurs leggen helder aan u uit hoe een Lenovo accu vervangen in zijn werk gaat en ook communiceren zij direct de kosten met u. Is het niet helemaal duidelijk of de accu wel het probleem is? Dan wordt uw laptop onderzocht. En natuurlijk krijgt u ook altijd 3 maanden garantie op de reparatie.

Moet uw Lenovo accu vervangen worden? Maar wilt u graag eerst wat meer weten over de reparatie? Of heeft u een andere vraag voor ons? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar: of bel naar één van onze .

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1108 reviews op trustpilot
Nikki
24 januari 2021
Geweldige service

Geweldige service! Vriendelijke medewerkers, erg snel en helemaal tevreden met het resultaat. Ook zeer goedkoop!

Sophie
23 januari 2021
Erg tevreden

Ik ben geholpen door Justin. Hij was erg vriendelijk en ondanks dat ik tegen sluitingstijd m’n laptop nog kwam ophalen heeft hij me erg geduldig geholpen. Dankjewel voor de goede service!

Martijn Datema
23 januari 2021
Duurde iets langer maar goeie service!

Duurde iets langer maar goeie service!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap