0880040900

Lenovo accu vervangen

Meld je reparatie aan

Loopt de accu van uw Lenovo laptop steeds sneller leeg? En kunt u eigenlijk alleen van uw laptop gebruikmaken als deze aan de stroom hangt? Super vervelend natuurlijk! Laat Fixers dan de Lenovo accu vervangen! Kunt u weer onderweg, in de trein, in het werk of gewoon thuis zorgeloos van uw laptop gebruikmaken.

Meld hier je reparatie aan

Lenovo accu vervangen

Eigenlijk wilt u uw laptop niet te lang missen. U heeft hem namelijk ook gewoon nodig voor werk of thuis. Fixers begrijpt dat en biedt u daarom de-klaar-terwijl-u-wacht service. In de meeste gevallen kan een Lenovo accu vervangen worden binnen 1-3 werkdagen. Tijdens de reparatie kunt u meekijken en genieten van een kopje verse koffie. Thee mag natuurlijk ook ; )

Niet in de gelegenheid om langs te komen?

Heeft u geen tijd om langs te komen? Of is er geen Fixers Servicepunt bij u in de buurt? Ook dan kan Fixers uw Lenovo accu vervangen. Maak in dat geval gebruik van onze opstuurservice. Stuur uw laptop op naar ons of kies voor de . Na ontvangst wordt uw laptop onderzocht, gerepareerd en klaargemaakt voor verzending.

Reparatiekosten Lenovo accu vervangen

Fixers is altijd transparant over de reparatiekosten. De tarieven die wij hanteren zijn daarom altijd all-inclusive. Dit betekent dat alle kosten verrekend zijn in de prijs. Dus ook btw- en montagekosten. U weet zo precies waar u aan toe bent en dat werk natuurlijk wel zo prettig.

Het tarief voor een Lenovo accu vervangen verschilt per laptopmodel. Wilt u hierover graag meer weten? Neemt u dan gerust op.

Voor u natuurlijk dé beste oplossing

Fixers biedt u altijd dé beste oplossing. Niet alleen wordt hier met onderdelen van dé allerhoogste kwaliteit gewerkt. Ook wordt hierbij een heldere werkwijze gehanteerd.

Fixers maakt het voor u niet moeilijker dan nodig. Onze monteurs leggen helder aan u uit hoe een Lenovo accu vervangen in zijn werk gaat en ook communiceren zij direct de kosten met u. Is het niet helemaal duidelijk of de accu wel het probleem is? Dan wordt uw laptop onderzocht. En natuurlijk krijgt u ook altijd 3 maanden garantie op de reparatie.

Moet uw Lenovo accu vervangen worden? Maar wilt u graag eerst wat meer weten over de reparatie? Of heeft u een andere vraag voor ons? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar: of bel naar één van onze .

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1373 reviews op trustpilot
Josephine
14 oktober 2021
Fantastische service!

Fantastische service! Heel vriendelijk, transparant en bovenal super snel!!! Absoluut een aanrader!

Emir Fidan
13 oktober 2021
Snel 💨

Het was snel klaar dus kom hem meteen weer ophalen

Henk
4 oktober 2021
Probleem met contacten opgelost

LASTIG PROBLEEM OPGELOST Hele goede service door Volkan, Fixers IJburg. Kijkt net iets verder en lost het probleem met ‘contacten’ op. Dank je wel!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap