Lenovo accu vervangen

  Loopt de accu van uw Lenovo laptop steeds sneller leeg? En kunt u eigenlijk alleen van uw laptop gebruikmaken als deze aan de stroom hangt? Super vervelend natuurlijk! Laat Fixers dan de Lenovo accu vervangen! Kunt u weer onderweg, in de trein, in het werk of gewoon thuis zorgeloos van uw laptop gebruikmaken.

  Meld hier je reparatie aan

  Binnen 60 minuten een Lenovo accu vervangen

  Eigenlijk wilt u uw laptop niet te lang missen. U heeft hem namelijk ook gewoon nodig voor werk of thuis. Fixers begrijpt dat en biedt u daarom de-klaar-terwijl-u-wacht service. In de meeste gevallen kan een Lenovo accu vervangen worden binnen 60 minuten. Tijdens de reparatie kunt u meekijken en genieten van een kopje verse koffie. Thee mag natuurlijk ook ; )

  Niet in de gelegenheid om langs te komen?

  Heeft u geen tijd om langs te komen? Of is er geen Fixers Servicepunt bij u in de buurt? Ook dan kan Fixers uw Lenovo accu vervangen. Maak in dat geval gebruik van onze 24-uursservice. Stuur uw laptop op naar ons of kies voor de . Na ontvangst wordt uw laptop onderzocht, gerepareerd en klaargemaakt voor verzending. En dat in de meeste gevallen binnen 24 uur.

  Reparatiekosten Lenovo accu vervangen

  Fixers is altijd transparant over de reparatiekosten. De tarieven die wij hanteren zijn daarom altijd all-inclusive. Dit betekent dat alle kosten verrekend zijn in de prijs. Dus ook btw- en montagekosten. U weet zo precies waar u aan toe bent en dat werk natuurlijk wel zo prettig.

  Het tarief voor een Lenovo accu vervangen verschilt per laptopmodel. Wilt u hierover graag meer weten? Neemt u dan gerust op.

  Voor u natuurlijk dé beste oplossing

  Fixers biedt u altijd dé beste oplossing. Niet alleen wordt hier met onderdelen van dé allerhoogste kwaliteit gewerkt. Ook wordt hierbij een heldere werkwijze gehanteerd.

  Fixers maakt het voor u niet moeilijker dan nodig. Onze monteurs leggen helder aan u uit hoe een Lenovo accu vervangen in zijn werk gaat en ook communiceren zij direct de kosten met u. Is het niet helemaal duidelijk of de accu wel het probleem is? Dan wordt uw laptop kosteloos onderzocht. En natuurlijk krijgt u ook altijd 12 maanden garantie op de reparatie.

  Moet uw Lenovo accu vervangen worden? Maar wilt u graag eerst wat meer weten over de reparatie? Of heeft u een andere vraag voor ons? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar: of bel naar één van onze .

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap