Lenovo harde schijf vervangen

Lenovo upgrade SSD of HDD

Gaat de 100 meter sprint nog sneller dan het opstarten van uw laptop? Dan kunt u uit frustratie natuurlijk uw laptop uit het raam gooien, maar kom liever langs bij een Fixers Servicepunt. Vaak biedt een Lenovo upgrade SSD of HDD uitkomst. Deze reparatie kan in de meeste gevallen al dezelfde dag uitgevoerd worden. Kunt u niet langskomen? Maak dan gebruik van onze ophaalservice.

Lenovo harde schijf vervangen

Lenovo HDD upgrade binnen 60 minuten

U zit er natuurlijk niet op te wachten dat u uw laptop moet missen. U heeft hem namelijk nodig voor werk, school of gewoon thuis. U wilt dan ook vlug en vakkundig op weg geholpen worden. Daar zorgt Fixers dan ook gewoon voor. Een Lenovo HDD upgrade kan in de meeste gevallen dezelfde dag al uitgevoerd worden. Onder het genot van een vers kopje koffie kunt u meekijken met de reparatie.

Een Lenovo SSD upgrade of HDD? Kies voor de ophaalservice

Uiteraard kunt u ook van onze reparatieservice gebruikmaken wanneer er geen Servicepunt bij u in de buurt is of u niet langs kunt komen. Fixers heeft namelijk ook een ophaalservice. U kiest er dan voor om uw laptop op te laten halen door PostNL of u stuurt hem dan zelf naar ons op. Na ontvangst wordt uw laptop onderzocht, de Lenovo SSD upgrade uitgevoerd en wordt uw laptop klaargemaakt voor verzending.

Lenovo harde schijf vervangen
Lenovo harde schijf vervangen

Lenovo upgrade SSD of HDD? Hoe gaat dat dan?

De harde schijf is een belangrijk onderdeel van uw laptop. Die mooie vakantiefoto’s en andere belangrijke bestanden worden namelijk hierop opgeslagen. Daarnaast draagt de harde schijf aan de snelheid van uw laptop.

Een Lenovo upgrade SSD of HDD kan om diverse redenen nodig zijn. De schijf kan door ouderdom vol raken of door een ongeluk beschadigd. Fixers kan dan twee reparaties uitvoeren:

  • Een Lenovo HDD upgrade met behoud van data. Dit is alleen een optie wanneer de schijf nog werkt.
  • Wanneer uw harde schijf niet meer werkt, dan zal deze opnieuw geïnstalleerd moeten worden. Hierbij gaan al uw gegevens verloren.

Lenovo reparaties

Wij bieden een breed scala aan oplossingen aan, zo kun je bij ons aankloppen voor onderstaande reparaties. Staat de juiste oplossing er niet tussen? Neem dan contact op!

Een Lenovo SSD upgrade? Of gaat u toch voor een HDD?

Nog niet zo lang geleden stond opslagruimte gelijk aan de harde schijf. Tegenwoordig is het niet meer de enige manier om dingen op te slaan op uw laptop. Wat de opties precies zijn, zetten we graag voor u op een rijtje.

1. Traditionele Lenovo HDD upgrade (harde schijf)

De HDD, beter bekend als de harde schijf, bestaat uit een draaiende magnetisch schijf. Wanneer u voor deze traditionele manier van opslaan kiest, dan krijg u vaak veel opslagruimte tegen een lage prijs. Nadeel is wel dat deze manier van opslaan vaak iets langzamer is dan een SSD schijf.

2. Lenovo SSD upgrade

De Solid State Disk, of kort gezegd SSD, werkt met geheugenchips. Deze chips bewegen niet, waardoor een SSD sneller is dan de traditionele harde schijf. Een Lenovo upgrade SSD combineert dus het beste van twee werelden: opslag en snelheid. De prijs van een SSD ligt alleen wel hoger dan die van een HDD.

Laat uw Lenovo HDD upgrade uitvoeren door Fixers

Fixers maakt het voor u niet moeilijker dan dat het is. Onze monteurs leggen daarom helder aan u uit wat het probleem is, hoe dit opgelost kan worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Deze tarieven zijn altijd inclusief btw- en montagekosten. Geen zorgen! Pas na uw akkoord wordt de reparatie uitgevoerd. Bij Fixers komt u dus nooit voor vervelende verrassingen te staan!

Bij Fixers is uw laptop in goede handen! Ook voor een andere reparatie. En natuurlijk bent u met een defecte smartphone, tablet of iMac ook bij ons aan het juiste adres.

Twijfelt u of een Lenovo upgrade SSD of een nieuwe HDD plaatsen de oplossing is voor u? Neemt u dan gerust contact op. Stuurt u hiervoor een e-mail naar: of bel naar een van onze .

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jouw in de buurt

Lenovo harde schijf vervangen

De voordelen van Fixers


Snelle reparatietijden

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Dit kan vaak binnen 30 minuten.

Levenslange garantie

We geven een levenslange garantie op al onze Basic en Premium onderdelen.

Gecertificeerde technicians

Bij Fixers werken enkel gecertificeerde technicians, hierdoor kunnen we je garanderen dat je device altijd vakkundig gerepareerd wordt.

Zeker van je data

We vinden de veiligheid van je data erg belangrijk, daarom hebben we ons reparatieproces volledig conform AVG ingericht.

Betaalbare kwaliteit

Bij Fixers geven we je de keuze tussen originele onderdelen of niet-originele onderdelen van de hoogste kwaliteit. Hierdoor hou je de reparatiekosten zelf in de hand.

Geen onderzoekskosten

We brengen geen onderzoekskosten in rekening voor telefoons en tablets.