MacBook toetsenbord reparatie

MacBook keyboard reparatie

Heeft u vloeistoffen over het toetsenbord van uw MacBook laten vallen en functioneert uw toetsenbord nu niet meer? Dan kan het noodzakelijk zijn om het toetsenbord van uw MacBook te vervangen. Wij hebben de toetsenborden van alle soorten MacBooks tot onze beschikking, hierdoor kunnen we de reparatie van uw MacBook binnen 3-5 werkdagen uitvoeren zodat u snel weer aan het werk kunt.

Heeft u vragen over de reparatie van uw MacBook of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor het vervangen van het toetsenbord van uw MacBook bedragen €99,95. Daarbij komen de kosten van het te vervangen onderdeel. Deze kosten komen meestal uit tussen de €60,00 en €100,00. Natuurlijk maken we voorafgaand aan de reparatie eerst een uitgebreide kostenopgave die we telefonisch met u bespreken. Deze prijsopgave kunt u natuurlijk ook schriftelijk ontvangen voor uw verzekeringsmaatschappij.

Bent u verzekerd?

Als uw MacBook binnenshuis vochtschade heeft ondervonden dan valt dit in bijna alle gevallen onder uw inboedelverzekering. Neem voorafgaand aan de reparatie daarom altijd contact op met uw verzekeringsmaatschappij. Wij zorgen dan voor een goede en duidelijke prijsopgave voor uw verzekeringsmaatschappij!

MacBook toetsenbord reparatie

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jouw in de buurt

MacBook toetsenbord reparatie

De voordelen van Fixers


Snelle reparatietijden

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Dit kan vaak binnen 30 minuten.

Levenslange garantie

We geven een levenslange garantie op al onze Basic en Premium onderdelen.

Gecertificeerde technicians

Bij Fixers werken enkel gecertificeerde technicians, hierdoor kunnen we je garanderen dat je device altijd vakkundig gerepareerd wordt.

Zeker van je data

We vinden de veiligheid van je data erg belangrijk, daarom hebben we ons reparatieproces volledig conform AVG ingericht.

Betaalbare kwaliteit

Bij Fixers geven we je de keuze tussen originele onderdelen of niet-originele onderdelen van de hoogste kwaliteit. Hierdoor hou je de reparatiekosten zelf in de hand.

Geen onderzoekskosten

We brengen geen onderzoekskosten in rekening voor telefoons en tablets.