Veel gestelde vragen

Zit er garantie op de reparatie?

Fixers geeft een levenslange garantie op Basic en Premium displays, op originele Apple onderdelen bieden wij een garantie van 90 dagen. Een uitgebreide uitleg over de garanties die wij geven kun je vinden op onze garantie pagina.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn apparaat bij Fixers laat repareren?

Zoals bij de meeste reparatieservices van derden, kan het gebruik van onze service de fabrieksgarantie op een onderdeel laten vervallen. Wij bieden altijd garantie op een reparatie die bij ons is uitgevoerd, je hoeft je dus nooit zorgen te maken! De fabrieksgarantie bij Basic- en Premium onderdelen blijft behouden, alleen niet op het vervangen onderdeel.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens tijden de reparatie?

Wij hebben geen toegang nodig tot jouw persoonlijke gegevens en je bent niet verplicht om je wachtwoord met ons te delen. Het kan zo zijn dat wij in het besturingssysteem van jouw apparaat moeten zijn om deze voor of na een reparatie te kunnen testen, wij raden daarom aan om een gastgebruiker aan te maken op je apparaat (als dit mogelijk is) zodat wij niet in jouw account hoeven te komen. Ook kun je een back-up van je apparaat maken en deze terugzetten naar fabrieksinstellingen voordat je deze bij ons inlevert.

Is mijn apparaat nog waterdicht na een reparatie?

Wij gebruiken professionele tools om je toestel na reparatie weer te sluiten. Desondanks kunnen we nooit garanderen dat het toestel weer waterdicht is. Dit doet de fabrikant ook niet. We raden contact met vocht dan ook sterk af.

iPhone 11 Pro Max batterij vervangen

De iPhone 11 Pro Max heeft een batterij met een capaciteit van 3.969 mAh. Dit houdt in theorie in dat je ongeveer 20 uur lang video’s kunt kijken zonder op te laden. In theorie. Want in de praktijk ben je natuurlijk nooit 20 uur lang alleen maar video’s aan het kijken. Of wel. Who are we to judge? In ieder geval: mits de conditie van je accu nog 100% is, kun je ongeveer 20 uur lang video’s kijken. Lekker bingewatchen dus!

Maar wat nou als je merkt dat je batterij wel heel snel leeg gaat? Of valt je iPhone zomaar uit wanneer je eigenlijk nog 20% of 30% batterijlading hebt? De kans is groot dat het tijd is om je iPhone 11 Pro Max batterij te vervangen.

Wanneer iPhone Pro Max batterij vervangen?

Irriteer jij je mateloos aan je snel leeglopende iPhone? Dan is het zeker een idee om te overwegen je batterij te laten vervangen. Heb je je batterijconditie wel eens gecheckt? Het kan goed zijn dat je toestel door bepaalde instellingen gewoon enorm veel energie verbruikt. Ga naar Instellingen > Batterij > Batterijconditie en check daar de ‘Maximumcapaciteit’. Is deze 80% of lager? Dan is het volgens Apple sowieso tijd om je iPhone 11 Pro Max batterij te laten vervangen.

Ook wanneer je iPhone automatisch uitvalt bij hoge en lage temperaturen of wanneer je nog 20 à 30% batterijlading hebt, is het verstandig je accu te laten vervangen. Geeft je iPhone in de instellingen aan dat een reparatie genoodzaakt is? Dan raden wij zeker aan dat advies ter harte te nemen.

Hoelang kan ik weer vooruit?

Houd er altijd rekening mee dat de conditie van je accu na verloop van tijd daalt. Dit is hartstikke normaal en eigenlijk kun je er – helaas – niet echt iets aan veranderen. Toch kun je door bepaalde instellingen ervoor zorgen dat je het maximale uit de levensduur van jouw batterij haalt. Nadat je je iPhone 11 Pro Max batterij hebt laten vervangen bij Fixers, kun je ervan uitgaan dat je een paar jaar zonder ergernissen aan een leeglopende batterij vooruit kan. Hoelang dit precies zal zijn, kunnen wij natuurlijk niet garanderen. Kies je voor onze Fixers Premium reparatie? Dan heb je maar liefst 6 maanden garantie én een batterij met hoge capaciteit.

De levensduur verlengen

Alright, nu wil jij natuurlijk graag weten hoe je het maximale uit de levensduur van je batterij kunt halen. Volgens Apple zijn er een aantal tips die je toe kunt passen om de levensduur te verlengen. De ene net iets meer voor de hand liggend dan de ander. Maar je weet maar nooit! Voor hetzelfde geld maakt het een wereld van verschil voor jouw iPhone.

1. Helder, helderder, helderst

De helderheid van je beeldscherm is dus van enorm belang voor de levensduur van je accu. Een hogere helderheid verbruikt nou eenmaal meer energie. Zorg er dus voor dat je de helderheid zo laag mogelijk zet of de automatische aanpassing inschakelt. Hiermee zorg je ervoor dat de helderheid van het scherm zich automatisch aan de omgeving aanpast. Ga naar Instellingen > Toegankelijkheid > Weergave en tekstgrootte en scroll helemaal naar beneden. Daar kun je – mits dat nog niet het geval is – de functie ‘Pas automatisch aan’ inschakelen.

2. WiFi is je beste vriend

Schakel, wanneer het kan, de WiFi in. Je batterij verbruikt namelijk een stuk minder energie wanneer je iPhone verbonden is met een WiFi-netwerk. Ben je dan genoodzaakt om het WiFi-wachtwoord te vragen? Gewoon doen!

Waarom een iPhone 11 Pro Max reparatie bij Fixers?

Benieuwd waarom je voor Fixers zou moeten kiezen voor jouw iPhone 11 Pro Max reparatie? Dit is wat Fixers biedt:

  • Grootste van Nederland met steeds meer vestigingen
  • Verschillende prijsopties, Fixers Basic, Fixers Premium, of Apple Original
  • Snelle reparatietijden
  • Geen onderzoekskosten
  • Levenslange garantie op Fixers Basic en Fixers Premium
  • Gecertificeerde technicians en tools

Neem contact met ons op

iPhone 11 Pro Max reparatie nodig? Kom naar Fixers! Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door te bellen naar één van onze winkels. Het is natuurlijk ook geen enkel probleem als je zonder afspraak langskomt op één van onze vestigingen.