Veel gestelde vragen

Zit er garantie op de reparatie?

Fixers geeft een levenslange garantie op Basic en Premium displays, op originele Apple onderdelen bieden wij een garantie van 90 dagen. Een uitgebreide uitleg over de garanties die wij geven kun je vinden op onze garantie pagina.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn apparaat bij Fixers laat repareren?

Zoals bij de meeste reparatieservices van derden, kan het gebruik van onze service de fabrieksgarantie op een onderdeel laten vervallen. Wij bieden altijd garantie op een reparatie die bij ons is uitgevoerd, je hoeft je dus nooit zorgen te maken! De fabrieksgarantie bij Basic- en Premium onderdelen blijft behouden, alleen niet op het vervangen onderdeel.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens tijden de reparatie?

Wij hebben geen toegang nodig tot jouw persoonlijke gegevens en je bent niet verplicht om je wachtwoord met ons te delen. Het kan zo zijn dat wij in het besturingssysteem van jouw apparaat moeten zijn om deze voor of na een reparatie te kunnen testen, wij raden daarom aan om een gastgebruiker aan te maken op je apparaat (als dit mogelijk is) zodat wij niet in jouw account hoeven te komen. Ook kun je een back-up van je apparaat maken en deze terugzetten naar fabrieksinstellingen voordat je deze bij ons inlevert.

Is mijn apparaat nog waterdicht na een reparatie?

Wij gebruiken professionele tools om je toestel na reparatie weer te sluiten. Desondanks kunnen we nooit garanderen dat het toestel weer waterdicht is. Dit doet de fabrikant ook niet. We raden contact met vocht dan ook sterk af.

iPhone 11 Pro Max scherm vervangen

Zo’n scherm van 6,5 inch is natuurlijk amazing. Totdat ‘ie kapot gaat dan. Hoe groter je scherm, hoe groter de potentiële barst. En niks is zo vervelend als een dikke barst die dwars door je beeldscherm loopt. Buiten het feit dat het erg storend kan zijn en de gebruiksvriendelijkheid flink omlaag kan halen, kan het ook nog eens gevaarlijk zijn voor de interne onderdelen.

Denk bijvoorbeeld aan waterschade. Je iPhone is immers – helaas – niet langer (spat)waterdicht met zo’n Grand Canyon in je beeldscherm. Voorkom extra schade – en kosten! – en wacht niet langer. Laat vandaag nog je iPhone 11 Pro Max scherm vervangen en stap binnen maximaal 2 uur weer naar buiten met een gloednieuw scherm. Whut, binnen 2 uur al? Jazeker, bij Fixers zijn we razendsnel.

6,5 inch beeldscherm

Dat deze uitvoering van de iPhone een unit van een beeldscherm heeft, valt niet over te twisten. Met maar liefst 6,5 inch heb je meer dan genoeg ruimte voor het scrollen op social media, het spelen van games en het videobellen met vrienden of familie. Dankzij de mega smalle schermranden profiteer jij van een zo groot mogelijk beeldscherm zonder extra – onnodige – space die het hele apparaat nóg groter maakt dan ‘ie al is. Wel beschikt dit model nog over een notch bovenin het scherm. Dit is het zwarte vlak waar onder andere de frontcamera zich bevindt.

Haptic Touch

Haptic Touch is voor het eerst geïntroduceerd bij de release van de iPhone XR. Blijkbaar was het een enorm succes, want Apple heeft deze functie ook toegepast voor alle modellen uit 2019. En zo dus ook voor de iPhone 11 Pro Max. Haptic wat? Heb je nog nooit van deze term gehoord? No stress! Je hebt zeker niks gemist, want eigenlijk werkt Haptic Touch exact hetzelfde als de welbekende 3D Touch. Hiermee kun je het scherm harder indrukken om extra functies te activeren. Met Haptic Touch druk je alleen iets langer in plaats van iets harder.

Waarom iPhone 11 Pro Max scherm vervangen?

Zoals we eerder al zeiden: een barst in je scherm kan vervelende gevolgen hebben voor interne onderdelen van je iPhone. Nu kunnen wij natuurlijk nooit beoordelen hoe ernstig de schade aan jouw scherm op dit moment is. Heb je het voor elkaar gekregen om je iPhone met een elegante zwier een enkeltje naar de grond te geven?

Zonder screen protector is de kans vrij aanwezig dat je scherm flink aan diggelen ligt. Mochten de glasscherven daadwerkelijk loskomen, raden we toch echt wel aan om je iPhone 11 Pro Max scherm te laten vervangen. Dit is niet alleen storend en alles behalve gebruiksvriendelijk, maar je loopt ook nog eens het risico je klauwen open te halen. We laten die EHBO-kit namelijk graag in de kast staan.

Hoe houd je je scherm heel?

Heb jij je iPhone 11 Pro Max scherm laten vervangen? Dan is het van groot belang om ‘m niet weer naar de filistijnen te helpen. Ondanks dat we het erg gezellig vinden, zien we je natuurlijk niet graag na een paar weken weer terug om exact dezelfde reparatie uit te voeren. Dus hoe zorg je er nou voor dat je je scherm heel houdt? Het antwoord daarop is vrij simpel: gebruik een screen protector. Deze dingen zijn echt heilig wanneer je je beeldscherm wilt beschermen tegen krassen en barsten. Met een enorm divers assortiment verschillende materialen en prijsklassen is er altijd wel een screen protector die bij jou – en je iPhone – past!

Waarom een iPhone 11 Pro Max scherm vervangen bij Fixers?

Benieuwd waarom je voor Fixers zou moeten kiezen voor jouw iPhone 11 Pro Max reparatie? Wij sommen hieronder wat voordelen voor je op:

  • Grootste van Nederland met steeds meer vestigingen
  • Verschillende prijsopties, Fixers Basic, Fixers Premium, of Apple Original
  • Snelle reparatietijden
  • Geen onderzoekskosten
  • Levenslange garantie op Fixers Basic en Fixers Premium
  • Gecertificeerde technicians en tools

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen over de reparatie van jouw iPhone 11 Pro Max? Wij zijn er voor je. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door te bellen naar één van onze winkels. Het is natuurlijk ook geen enkel probleem als je zonder afspraak langskomt op een van onze vestigingen.