Veel gestelde vragen

Zit er garantie op de reparatie?

Fixers geeft een levenslange garantie op Basic en Premium displays, op originele Apple onderdelen bieden wij een garantie van 90 dagen. Een uitgebreide uitleg over de garanties die wij geven kun je vinden op onze garantie pagina.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn apparaat bij Fixers laat repareren?

Zoals bij de meeste reparatieservices van derden, kan het gebruik van onze service de fabrieksgarantie op een onderdeel laten vervallen. Wij bieden altijd garantie op een reparatie die bij ons is uitgevoerd, je hoeft je dus nooit zorgen te maken! De fabrieksgarantie bij Basic- en Premium onderdelen blijft behouden, alleen niet op het vervangen onderdeel.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens tijden de reparatie?

Wij hebben geen toegang nodig tot jouw persoonlijke gegevens en je bent niet verplicht om je wachtwoord met ons te delen. Het kan zo zijn dat wij in het besturingssysteem van jouw apparaat moeten zijn om deze voor of na een reparatie te kunnen testen, wij raden daarom aan om een gastgebruiker aan te maken op je apparaat (als dit mogelijk is) zodat wij niet in jouw account hoeven te komen. Ook kun je een back-up van je apparaat maken en deze terugzetten naar fabrieksinstellingen voordat je deze bij ons inlevert.

Is mijn apparaat nog waterdicht na een reparatie?

Wij gebruiken professionele tools om je toestel na reparatie weer te sluiten. Desondanks kunnen we nooit garanderen dat het toestel weer waterdicht is. Dit doet de fabrikant ook niet. We raden contact met vocht dan ook sterk af.

De batterij van de iPhone 11 Pro is aan vervanging toe

Je kent het wel, de hele nacht heeft je telefoon aan de oplader gelegen en je gaat met een 100% opgeladen iPhone de deur uit. Je bent nog niet eens halverwege de dag of er staat nog maar 5% batterij op je beeldscherm. Hoe frustrerend! En je moet nog met het OV terug naar huis of je boodschappen betalen met je telefoon. Nu heb je ook nog eens je powerbank niet bij je of ben je deze vergeten op te laten. Stop de frustratie en laat de batterij van je iPhone 11 Pro vervangen via Fixers. 

Redenen waarom je batterij het niet meer goed doet

Hoe kan het nou dat je mobiel zo snel leeg raakt? Dat kan komen door verschillende oorzaken. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat je batterij is verouderd waardoor deze snel leeg loopt. Batterijen gaan helaas niet levenslang mee en zullen eens in de zoveel tijd vervangen moeten worden. Door de vele oplaadmomenten wordt de capaciteit van de batterij steeds kleiner waardoor deze bij gebruik sneller leeg raakt. Ook het gebruik van je iPhone 11 Pro heeft invloed op de functionaliteit van de batterij. Zeker als je veel op je telefoon zit en meerdere dingen tegelijk doet, zoals een serie downloaden, navigeren en beeldbellen op hetzelfde moment, dan vraagt dat veel van je batterij. 

Zo gaat de batterij van je iPhone 11 Pro langer mee 

Er zijn een aantal tips waarmee je ervoor kunt zorgen dat de batterij van je iPhone 11 Pro langer meegaat. Je kunt bijvoorbeeld de helderheid van het telefoonscherm aanpassen. Als je deze normaliter op 100% hebt staan dan slurpt het scherm een enorme hoeveelheid aan energie op. Als je de helderheid op 50% of minder zet zul je al snel zien dat de batterij langer meegaat. Ook grote applicaties kunnen veel energie van de batterij gebruiken, zoals apps waarmee je films of video´s kunt kijken of waarmee je kunt beeldbellen.

Als je het gebruik van deze apps vermindert, zal het energieniveau van de batterij minder snel afnemen. Daarnaast kan het ook helpen om bepaalde functies uit te schakelen wanneer je deze niet gebruikt. Doe bijvoorbeeld je bluetooth of GPS uit als je die toch niet constant nodig hebt. Is de nood echt aan de man? Zet dan je iPhone op vliegtuigmodus en haal hem er op dat cruciale moment bij de kassa af, zodat je nog snel je boodschappen kunt afrekenen.

Vervang de batterij van de iPhone 11 Pro

Is de batterij van je mobiele telefoon echt aan vervanging toe? Onze technicians helpen je snel en vakkundig met het vervangen van de batterij van je iPhone 11 Pro. Hierbij heb je keuze uit een Fixers Premium batterij van zeer hoge kwaliteit, een Fixers Basic batterij voor een zeer betaalbare prijs of een originele Apple batterij.

Heb je geen tijd om je telefoon langs te brengen bij één van onze service points? Geen probleem! Maak dan gebruik van de opstuur service. Via een verzendlabel dat je online toegestuurd krijgt kun je kosteloos je iPhone 11 Pro naar ons opsturen. Nadat de batterij is vervangen sturen we je telefoon snel weer terug. Zo heb je binnen de kortste keren je iPhone 11 Pro weer in de hand en kun je onbezorgd verder scrollen. 

Waarom een iPhone 11 Pro reparatie bij Fixers?

Benieuwd waarom je voor Fixers zou moeten kiezen voor jouw iPhone 11 Pro reparatie? Hier zijn de voordelen als je dit laat doen bij Fixers:

  • Grootste van Nederland met steeds meer vestigingen
  • Verschillende prijsopties, Fixers Basic, Fixers Premium, of Apple Original
  • Snelle reparatietijden
  • Geen onderzoekskosten
  • Levenslange garantie op Fixers Basic en Fixers Premium
  • Gecertificeerde technicians en tools

Neem contact met ons op

iPhone 11 Pro reparatie nodig? Kom naar Fixers! Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door te bellen naar één van onze winkels. Het is natuurlijk ook geen enkel probleem als je zonder afspraak langskomt op één van onze vestigingen.