Veel gestelde vragen

Zit er garantie op de reparatie?

Fixers geeft een levenslange garantie op Basic en Premium displays, op originele Apple onderdelen bieden wij een garantie van 90 dagen. Een uitgebreide uitleg over de garanties die wij geven kun je vinden op onze garantie pagina.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn apparaat bij Fixers laat repareren?

Zoals bij de meeste reparatieservices van derden, kan het gebruik van onze service de fabrieksgarantie op een onderdeel laten vervallen. Wij bieden altijd garantie op een reparatie die bij ons is uitgevoerd, je hoeft je dus nooit zorgen te maken! De fabrieksgarantie bij Basic- en Premium onderdelen blijft behouden, alleen niet op het vervangen onderdeel.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens tijden de reparatie?

Wij hebben geen toegang nodig tot jouw persoonlijke gegevens en je bent niet verplicht om je wachtwoord met ons te delen. Het kan zo zijn dat wij in het besturingssysteem van jouw apparaat moeten zijn om deze voor of na een reparatie te kunnen testen, wij raden daarom aan om een gastgebruiker aan te maken op je apparaat (als dit mogelijk is) zodat wij niet in jouw account hoeven te komen. Ook kun je een back-up van je apparaat maken en deze terugzetten naar fabrieksinstellingen voordat je deze bij ons inlevert.

Is mijn apparaat nog waterdicht na een reparatie?

Wij gebruiken professionele tools om je toestel na reparatie weer te sluiten. Desondanks kunnen we nooit garanderen dat het toestel weer waterdicht is. Dit doet de fabrikant ook niet. We raden contact met vocht dan ook sterk af.

iPhone 12 Pro Max batterij vervangen

Bij zo’n joekel van een telefoon hoort natuurlijk ook een dikke unit van een accu. Jaja, we hebben het over de accu van de iPhone 12 Pro Max. Met een capaciteit van 3678 mAh kun je maar liefst 20 uur lang video’s kijken! Helaas neemt de batterijconditie na verloop van tijd af en houd je telefoon het een aantal jaar later nog maar een paar uurtjes vol. In principe niet heel erg, totdat het op je irritatie gaat werken en je het huis niet meer kan verlaten zonder een powerbank op zak. Herken jij je hierin? Dan is het misschien eens tijd om je iPhone 12 Pro Max batterij te laten vervangen.

Maximale batterijconditie

Wanneer je net je nieuwe iPhone ontvangt, staat de batterijconditie nog op de volle 100%. Je geluk kan niet op. Ineens kun je weer de hele dag met je telefoon doen zonder ‘m ook maar één keer op te laden. Wauw! Helaas loopt de batterijconditie na verloop van tijd terug. Maar gelukkig heeft Apple een aantal handige tips gedeeld waarmee je dit zo veel mogelijk kunt vermijden. Nu ben jij natuurlijk niet voor niets op deze pagina beland en is jouw batterij op dit moment waarschijnlijk aan vervanging toe. Ook in dat geval zijn deze tips zeker geen overbodige luxe. Pas ze na de reparatie toe en voorkom een (te) snel leeglopende accu.

1. De nieuwste software

We weten dat het heel verleidelijk is om die software-update continu uit te stellen. Het duurt soms zó lang en het komt eigenlijk nooit goed uit. Stel je het zo in dat ‘ie ’s nachts update? Ook dan laat je iPhone het soms afweten. Maar wil je in het vervolg voorkomen dat je je iPhone 12 Pro Max batterij moet laten vervangen? Dan is het toch echt slim om de software-updates zo veel mogelijk bij te houden. Ga naar Instellingen > Algemeen > Software-update en check of jouw telefoon toe is aan een update. Is dat het geval? Sluit dan je iPhone aan op het lichtnet en start de installatie!

2. Check regelmatig je batterijverbruik

Door nauwkeurig in de gaten te houden waaraan jouw batterij nou eigenlijk precies energie verbruikt, is het handig om regelmatig je verbruik te controleren. Dit doe je door naar Instellingen > Batterij te gaan en naar beneden te scrollen. Hier krijg je een uitgebreid overzicht van alle apps en het verbruik op basis van de laatste 24 uur of de afgelopen 10 dagen. Check onder andere welke apps veel gebruiken en of er eventueel sprake is van veel achtergrondactiviteit. 

3. Achtergrondactiviteiten zijn funest

Zijn er apps die veel achtergrondactiviteiten uitvoeren? Dat kost natuurlijk een hoop energie. Apple zou Apple niet zijn als je niet de mogelijkheid had gehad om dit uit te zetten. Ga naar Instellingen > Algemeen > Ververs op de achtergrond. Hier heb je de keuze om deze functie per app uit te schakelen of het meteen voor alle apps uit te schakelen. Ook kun je ervoor kiezen om het verversen op de achtergrond alleen plaats te laten vinden wanneer je verbonden bent met de WiFi. 

4. Energiebesparingsmodus

Last but not least: schakel de Energiebesparingsmodus zo veel mogelijk in. Het klinkt misschien vrij voor de hand liggend, maar de Energiebesparingsmodus zorgt automatisch voor een hoop besparing. Zo daalt de helderheid van je beeldscherm, schakelt het scherm sneller uit en worden achtergrondactiviteiten tijdelijk gepauzeerd. Je iPhone 12 Pro Max batterij vervangen? Eens en daarna nooit meer!

Waarom een iPhone 12 Pro Max reparatie bij Fixers?

Benieuwd waarom je voor Fixers zou moeten kiezen voor jouw iPhone 12 Pro Max reparatie? Wij sommen hieronder wat voordelen voor je op:

  • Grootste van Nederland met steeds meer vestigingen
  • Verschillende prijsopties, Fixers Basic, Fixers Premium, of Apple Original
  • Snelle reparatietijden
  • Geen onderzoekskosten
  • Levenslange garantie op Fixers Basic en Fixers Premium
  • Gecertificeerde technicians en tools

Neem contact met ons op

Zit je eraan te denken om een reparatie door ons uit te laten voeren, maar heb je nog een aantal vragen? Wij helpen je graag. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door te bellen naar één van onze winkels. Het is natuurlijk ook geen enkel probleem als je zonder afspraak langskomt op een van onze vestigingen.