Veel gestelde vragen

Zit er garantie op de reparatie?

Fixers geeft een levenslange garantie op Basic en Premium displays, op originele Apple onderdelen bieden wij een garantie van 90 dagen. Een uitgebreide uitleg over de garanties die wij geven kun je vinden op onze garantie pagina.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn apparaat bij Fixers laat repareren?

Zoals bij de meeste reparatieservices van derden, kan het gebruik van onze service de fabrieksgarantie op een onderdeel laten vervallen. Wij bieden altijd garantie op een reparatie die bij ons is uitgevoerd, je hoeft je dus nooit zorgen te maken! De fabrieksgarantie bij Basic- en Premium onderdelen blijft behouden, alleen niet op het vervangen onderdeel.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens tijden de reparatie?

Wij hebben geen toegang nodig tot jouw persoonlijke gegevens en je bent niet verplicht om je wachtwoord met ons te delen. Het kan zo zijn dat wij in het besturingssysteem van jouw apparaat moeten zijn om deze voor of na een reparatie te kunnen testen, wij raden daarom aan om een gastgebruiker aan te maken op je apparaat (als dit mogelijk is) zodat wij niet in jouw account hoeven te komen. Ook kun je een back-up van je apparaat maken en deze terugzetten naar fabrieksinstellingen voordat je deze bij ons inlevert.

Is mijn apparaat nog waterdicht na een reparatie?

Wij gebruiken professionele tools om je toestel na reparatie weer te sluiten. Desondanks kunnen we nooit garanderen dat het toestel weer waterdicht is. Dit doet de fabrikant ook niet. We raden contact met vocht dan ook sterk af.

iPhone 12 Pro Max scherm vervangen

Heeft jouw iPhone laatst een enkeltje naar de vloer genomen? Oeiii. Zo’n groot scherm is natuurlijk mega fijn en mooi, maar wat minder praktisch wanneer ‘ie op de grond duvelt. De kans is namelijk een stuk groter dat je iPhone met een dikke barst in het scherm weer wordt opgeraapt. Nu denk je zelf misschien dat het alleen wat minder mooi is, zo’n barst of scheur in je beeldscherm. Maar helaas kan het ook vervelende gevolgen hebben voor de binnenkant van je telefoon. Zo is de kans op waterschade bijvoorbeeld een stuk groter. Voorkom extra – onnodige – kosten en laat je iPhone 12 Pro Max scherm vervangen!

Wanneer iPhone 12 Pro Max scherm vervangen?

Oké, maar wanneer is het dan écht nodig om je iPhone 12 Pro Max scherm te laten vervangen? En wanneer zou ‘ie er nog wel even mee door kunnen? Uiteindelijk is dit natuurlijk geheel aan jou, tenzij je scherm helemaal aan diggelen ligt. Dan is de kans namelijk vrij aanwezig dat je iPhone het überhaupt niet meer doet. Je zou kunnen zeggen dat beschadigingen aan het beeldscherm in drie gradaties op te delen zijn.

1. Een kras

Super balen wanneer je het voor het allereerst opmerkt: zo’n klein lullig krasje in je beeldscherm. Hartstikke normaal dat het gebeurt, zeker wanneer je geen screen protector gebruikt, maar alsnog wel erg jammer.

However, don’t worry. Zo’n kleine kras zal geen gevaar vormen voor eventuele extra schade door water o.i.d. Het ziet er misschien net wat minder mooi uit, maar de kans is groot dat het je na een tijdje al niet eens meer opvalt. Dit soort krasjes zijn vaak gewoon gebruikssporen. Graag voorkomen? Gebruik dan een screen protector en probeer je sleutels en iPhone in ieder geval niet in dezelfde zak te stoppen! In deze gradatie is het overigens niet per se nodig om je iPhone 12 Pro Max scherm te laten vervangen.

2. Een dikke vette barst

Een kleine kras bevindt zich vaak in de bovenste laag van je scherm. Met een dikke barst ben je daarentegen helaas toch nét iets verder van huis. Heb je heel veel pech? Dan loopt de barst dwars door je scherm. In veel gevallen is een barst een stuk dieper dan een kras en vormt ‘ie daarmee dus meer kans op extra schade. Bovendien kan een barst na verloop van tijd groter worden. We zouden daarom in dit geval altijd aanraden je iPhone 12 Pro Max scherm te laten vervangen. Echter is de keuze natuurlijk geheel aan jou! 

3. Complete verwoesting 

In sommige – extreme – gevallen kan het voorkomen dat je scherm compleet verwoest is. Er is dan niet echt meer sprake van één of meerdere barsten, maar een heel scherm dat volledig aan diggelen ligt. Misschien heb je je iPhone laten vallen en zijn er 40 mensen overheen gelopen of heb je ‘m op de 20e verdieping van een flatgebouw uit het raam laten vallen. Either way: je scherm is écht aan vervanging toe. Je wilt immers voorkomen dat je je handen openhaalt aan de loszittende glasscherfjes.

Check ook altijd even of andere functies van je telefoon het nog wel doen! Niets is zo zuur als blij thuiskomen met een nieuw scherm om vervolgens te ontdekken dat er ook een dikke barst in je camera zit.

Waarom een iPhone 12 Pro Max reparatie bij Fixers?

Benieuwd waarom je voor Fixers zou moeten kiezen voor jouw iPhone 12 Pro Max reparatie? Wij sommen hieronder wat voordelen voor je op:

  • Grootste van Nederland met steeds meer vestigingen
  • Verschillende prijsopties, Fixers Basic, Fixers Premium, of Apple Original
  • Snelle reparatietijden
  • Geen onderzoekskosten
  • Levenslange garantie op Fixers Basic en Fixers Premium
  • Gecertificeerde technicians en tools

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen over onze werkzaamheden en hoe we jou kunnen helpen met jouw kappotte iPhone? Wij helpen je graag. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door te bellen naar één van onze winkels. Het is natuurlijk ook geen enkel probleem als je zonder afspraak langskomt op een van onze vestigingen.