Veel gestelde vragen

Zit er garantie op de reparatie?

Fixers geeft een levenslange garantie op Basic en Premium displays, op originele Apple onderdelen bieden wij een garantie van 90 dagen. Een uitgebreide uitleg over de garanties die wij geven kun je vinden op onze garantie pagina.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn apparaat bij Fixers laat repareren?

Zoals bij de meeste reparatieservices van derden, kan het gebruik van onze service de fabrieksgarantie op een onderdeel laten vervallen. Wij bieden altijd garantie op een reparatie die bij ons is uitgevoerd, je hoeft je dus nooit zorgen te maken! De fabrieksgarantie bij Basic- en Premium onderdelen blijft behouden, alleen niet op het vervangen onderdeel.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens tijden de reparatie?

Wij hebben geen toegang nodig tot jouw persoonlijke gegevens en je bent niet verplicht om je wachtwoord met ons te delen. Het kan zo zijn dat wij in het besturingssysteem van jouw apparaat moeten zijn om deze voor of na een reparatie te kunnen testen, wij raden daarom aan om een gastgebruiker aan te maken op je apparaat (als dit mogelijk is) zodat wij niet in jouw account hoeven te komen. Ook kun je een back-up van je apparaat maken en deze terugzetten naar fabrieksinstellingen voordat je deze bij ons inlevert.

Is mijn apparaat nog waterdicht na een reparatie?

Wij gebruiken professionele tools om je toestel na reparatie weer te sluiten. Desondanks kunnen we nooit garanderen dat het toestel weer waterdicht is. Dit doet de fabrikant ook niet. We raden contact met vocht dan ook sterk af.

iPhone 12 Pro batterij vervangen

Je iPhone 12 Pro is nog maar 10% terwijl je net die spannende F1 wedstrijd aan het kijken bent. Je legt hem snel aan de lader als je merkt dat het batterijpercentage niet omhoog schiet… Dat moet aan de oplader liggen, toch? Je rent in je badjas naar de buren om daar de oplader te lenen, maar zonder succes. Oei! Dat kan eigenlijk maar één ding betekenen: problemen met je batterij.

Laadt jouw toestel niet meer op of heb je een ander probleem met de batterij van jouw iPhone 12 Pro? Dan is het tijd om snel actie te ondernemen. Fixers is gespecialiseerd in het vervangen van je iPhone batterij, zo heb je voor je het weet weer een telefoon met top batterij in handen. Misschien ben je zelfs nog op tijd om de laatste ronde van de F1 mee te pakken. Meld je reparatie direct bij ons aan. Eerst meer weten over je iPhone 12 Pro batterij vervangen? Lees dan verder.

Wanneer je iPhone 12 Pro batterij vervangen een goed idee is

Erger jij je de laatste tijd steeds maar aan de batterij van je iPhone 12 Pro? Dan is het goed mogelijk dat een vervanging van de batterij de oplossing is. Je kan twee dingen doen: eindeloos blijven rondlopen met alle ergernissen van dien of kom direct in actie en je batterij fixen. Een telefoon met problemen aan de batterij, lost zich niet vanzelf op. Je zult dus over moeten gaan op reparatie. Twijfel je of jouw batterij een onderhoudsbeurt nodig heeft? In de volgende situaties is het zeker aan te raden om ons in te schakelen:

  • Je iPhone laadt niet meer op
  • Je batterij gaat ineens van bijvoorbeeld 80% naar 20%
  • De batterij valt uit bij een hoge of lage temperatuur
  • Je iPhone is sneller leeg dan normaal

Kiezen uit originele of niet-originele onderdelen

Maar wat kost dat dan wel niet? Goede vraag! Als je hebt besloten om je iPhone 12 Pro batterij door ons te laten vervangen, dan kan jij zelf kiezen welke onderdelen we gebruiken: Fixers Basic, Fixers Premium of de originele onderdelen van Apple. Fixers Basic en Fixers Premium zijn zoals de naam al aangeeft onze eigen onderdelen van hoge kwaliteit en de originele onderdelen zijn van Apple zelf. Je bepaalt zelf of je voor origineel of niet-origineel gaat. De keuze voor de onderdelen heb jij in de hand en daarmee heb jij dus ook de prijs zelf in de hand! 

Waarom een iPhone 12 Pro scherm vervangen bij Fixers?

Benieuwd waarom je voor Fixers zou moeten kiezen voor jouw iPhone 12 Pro reparatie? Wij sommen hieronder wat voordelen voor je op:

  • Grootste van Nederland met steeds meer vestigingen
  • Verschillende prijsopties, Fixers Basic, Fixers Premium, of Apple Original
  • Snelle reparatietijden
  • Geen onderzoekskosten
  • Levenslange garantie op Fixers Basic en Fixers Premium
  • Gecertificeerde technicians en tools

Andere reparaties die we uitvoeren

Heb je naast een slechte batterijconditie ook nog een ander probleem met je iPhone 12 Pro? Bijvoorbeeld met de behuizing, je scherm of je camera? Ook dan fixen wij dit graag voor je. Niet alleen voor een smartphone reparatie mag je bij ons aankloppen, maar ook voor reparaties aan je iPad, Macbook, AirPods of laptop.

Wil je een reparatie bij ons uitvoeren, dan is dat mogelijk op verschillende manieren. Even wachten terwijl je een kopje koffie (of meerdere) drinkt bij één van onze Service Points is een optie, maar een afspraak maken zodat je meteen aan de beurt bent kan ook. Geen tijd om één van onze Service Points te bezoeken? Dan halen we je toestel gewoon lekker bij je thuis op!