Veel gestelde vragen

Zit er garantie op de reparatie?

Fixers geeft een levenslange garantie op Basic en Premium displays, op originele Apple onderdelen bieden wij een garantie van 90 dagen. Een uitgebreide uitleg over de garanties die wij geven kun je vinden op onze garantie pagina.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn apparaat bij Fixers laat repareren?

Zoals bij de meeste reparatieservices van derden, kan het gebruik van onze service de fabrieksgarantie op een onderdeel laten vervallen. Wij bieden altijd garantie op een reparatie die bij ons is uitgevoerd, je hoeft je dus nooit zorgen te maken! De fabrieksgarantie bij Basic- en Premium onderdelen blijft behouden, alleen niet op het vervangen onderdeel.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens tijden de reparatie?

Wij hebben geen toegang nodig tot jouw persoonlijke gegevens en je bent niet verplicht om je wachtwoord met ons te delen. Het kan zo zijn dat wij in het besturingssysteem van jouw apparaat moeten zijn om deze voor of na een reparatie te kunnen testen, wij raden daarom aan om een gastgebruiker aan te maken op je apparaat (als dit mogelijk is) zodat wij niet in jouw account hoeven te komen. Ook kun je een back-up van je apparaat maken en deze terugzetten naar fabrieksinstellingen voordat je deze bij ons inlevert.

Is mijn apparaat nog waterdicht na een reparatie?

Wij gebruiken professionele tools om je toestel na reparatie weer te sluiten. Desondanks kunnen we nooit garanderen dat het toestel weer waterdicht is. Dit doet de fabrikant ook niet. We raden contact met vocht dan ook sterk af.

iPhone 13 Pro behuizing vervangen

Is de behuizing van je iPhone 13 Pro total loss of gewoon toe aan vervanging? Wat jouw situatie ook is, het is goed om snel actie te ondernemen en de behuizing te laten vervangen. Deze behuizing zorgt er namelijk voor dat jouw telefoon beschermd wordt tegen dingen van buitenaf. Helaas biedt dit geen bescherming tegen virussen, maar wel tegen vervelende regendruppels, een harde klap op de grond of andere manieren waardoor er vuil in jouw telefoon kan komen.

Wanneer jouw behuizing in orde is, hoef jij je niet druk te maken om het weer en andere omstandigheden die jouw telefoon een ruige tijd bezorgen. Dankzij een beschermende hoes en een krachtige behuizing kan jouw iPhone wel tegen een druppel of een tikkie! Gelukkig is het vervangen van de behuizing geen probleem voor ons team. Bij Fixers kunnen wij ervoor zorgen dat jouw iPhone, zoals de iPhone 13 Pro, weer veilig te gebruiken is. Net zo veilig als de eerste dag dat jij hem in je handen had!

Voordat je gebruik maakt van onze reparatie kunsten is het handig om eerst contact op te nemen voor een goed advies. Een beschadigde behuizing kan in sommige gevallen gedeeltelijk worden vervangen, of het kan juist nodig zijn om de volledige behuizing te vervangen. Door jouw iPhone te showen kan ons team een inschatting maken over de meest handige vervolgstappen.

Wat is een goed moment op de behuizing van mijn iPhone 13 Pro te vervangen?

De meeste smartphones hebben krassen en deuken in hun behuizing, doordat deze digitale schermen wel eens uit je hand willen vallen of slachtoffer zijn van andermans wilde bewegingen. Bijna niemand ontkomt eraan! Maar bij welke schade is het echt belangrijk om de behuizing van jouw iPhone 13 Pro te laten vervangen?

Er zijn drie duidelijke criteria voor het vervangen van beschadigde behuizing:

  • De behuizing van de iPhone is beschadigd
  • De behuizing van de iPhone is krom of gebogen
  • De behuizing van de iPhone is behoorlijk ingedeukt

Wanneer je niets aan deze beschadigingen doet, kan dit grote gevolgen hebben voor je iPhone. Je iPhone wordt daardoor vatbaar voor de nadelige gevolgen van vocht, stof en valpartijen. Hierdoor loopt jouw iPhone een groot risico, aangezien de gevaren voor de behuizing altijd op de loer liggen. Daarom is een nieuwe iPhone kopen of een reparatie laten uitvoeren de meest veilige keuze, waarbij een reparatie de meest goedkope oplossing is.

Waarom is Fixers de beste optie voor jouw iPhone reparatie?

Bij Fixers heb jij binnen enkele werkdagen jouw iPhone alweer terug, zodat je weer snel kunt appen en facetimen met je vrienden! Daarnaast proberen wij jou zo goed mogelijk te helpen, door bijvoorbeeld jou te voorzien van goed advies en de beste reparaties. Daarnaast zijn onze prijzen op de website all-in prijzen, wat betekent dat je niet te maken krijgt met onverwachte kosten. Zo rekenen wij geen onderzoeks- of montagekosten en zijn vervelende verrassingen achteraf hierdoor geen optie!

Bij Fixers werken er in ons team alleen maar gecertificeerde technicians, zodat wij kunnen garanderen dat je iPhone 13 Pro altijd vakkundig gerepareerd zal worden. Wij combineren betaalbaarheid met kwaliteit, zodat ook de levenskwaliteit van jouw iPhone zal verbeteren en de behuizing van jouw iPhone 13 Pro er weer supergoed uitziet! 

Waarom een iPhone 13 Pro reparatie bij Fixers?

Benieuwd waarom je voor Fixers zou moeten kiezen voor jouw iPhone 13 Pro reparatie? Wij sommen hieronder wat voordelen voor je op:

  • Grootste van Nederland met steeds meer vestigingen
  • Verschillende prijsopties, Fixers Basic, Fixers Premium, of Apple Original
  • Snelle reparatietijden
  • Geen onderzoekskosten
  • Levenslange garantie op Fixers Basic en Fixers Premium
  • Gecertificeerde technicians en tools

Neem contact met ons op

Zit je eraan te denken om een reparatie door ons uit te laten voeren, maar heb je nog een aantal vragen? Wij helpen je graag. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door te bellen naar één van onze winkels. Het is natuurlijk ook geen enkel probleem als je zonder afspraak langskomt op een van onze vestigingen.