Veel gestelde vragen

Zit er garantie op de reparatie?

Fixers geeft een levenslange garantie op Basic en Premium displays, op originele Apple onderdelen bieden wij een garantie van 90 dagen. Een uitgebreide uitleg over de garanties die wij geven kun je vinden op onze garantie pagina.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn apparaat bij Fixers laat repareren?

Zoals bij de meeste reparatieservices van derden, kan het gebruik van onze service de fabrieksgarantie op een onderdeel laten vervallen. Wij bieden altijd garantie op een reparatie die bij ons is uitgevoerd, je hoeft je dus nooit zorgen te maken! De fabrieksgarantie bij Basic- en Premium onderdelen blijft behouden, alleen niet op het vervangen onderdeel.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens tijden de reparatie?

Wij hebben geen toegang nodig tot jouw persoonlijke gegevens en je bent niet verplicht om je wachtwoord met ons te delen. Het kan zo zijn dat wij in het besturingssysteem van jouw apparaat moeten zijn om deze voor of na een reparatie te kunnen testen, wij raden daarom aan om een gastgebruiker aan te maken op je apparaat (als dit mogelijk is) zodat wij niet in jouw account hoeven te komen. Ook kun je een back-up van je apparaat maken en deze terugzetten naar fabrieksinstellingen voordat je deze bij ons inlevert.

Is mijn apparaat nog waterdicht na een reparatie?

Wij gebruiken professionele tools om je toestel na reparatie weer te sluiten. Desondanks kunnen we nooit garanderen dat het toestel weer waterdicht is. Dit doet de fabrikant ook niet. We raden contact met vocht dan ook sterk af.

iPhone 13 Pro front camera vervangen

Tenzij je op zoek bent naar een filter waarbij het lijkt dat het glas kapot lijkt, is een kapot camera glas voor elke iPhone bezitter een verschrikking! Het zou je maar gebeuren dat jouw  fantastische video niet viraal gaat door problemen met de front camera! Dus zorg er altijd voor dat je camera glas klaar voor actie is. Wanneer je camera glas kapot is is het belangrijk dat je deze vervangt, zodat de kwaliteit van het gebruik niet achteruit gaat.

De meeste foto’s en video’s worden opgenomen met de camera aan de achterzijde van de iPhone, maar ook de front camera is een belangrijk onderdeel! Beide camera’s hebben zo hun eigen voordelen, waardoor het handig is om twee werkende camera’s te hebben. Zo kan het bijvoorbeeld handig zijn om jezelf te zien op film, maar daarnaast hangen er nog meer voordelen aan een front camera.

Waarom is het verstandig om jouw front camera te laten vervangen?

Om te kiezen voor een reparatie van de front camera, is het ook handig om te weten waarom dit een verstandige keuze is. Voor sommige mensen vormt een kapotte front camera geen belemmering en gaan over tot de orde van de dag. Echter, voor de echte iPhone liefhebbers, die het maximale uit hun iPhone 13 Pro willen halen, is een front camera een belangrijke tool.

Als je de front camera van je smartphone niet gebruikt kan het voorkomen dat je hem toch ooit nodig gaat hebben. De front camera van smartphones als iPhone is perfect om goede selfies mee te maken. Je kunt jezelf zien en daardoor ontdekken wanneer je de beste foto maakt! Daarnaast is de front camera jouw redder in nood wanneer er geen spiegels in de buurt zijn. Zo kun je voorkomen dat je met broccoli tussen je tanden op date gaat, je make-up goed doen of checken hoe je haar zit.

Ook voor de echte detectives onder ons is een front camera iets dat je niet kunt missen! Met deze camera kun je in het geheim dingen op een andere manier filmen dan met de camera op de achterkant van je iPhone. Zo val je ook niet door de mand wanneer het lichtje van je camera brandt, zodat je als een veredelde Alberto Stegeman bewijsmateriaal op deze manier kunt vastleggen of jezelf kunt filmen in andere onveilige situaties. Dit bewijsmateriaal kan achteraf nog wel eens heel handig zijn!

Is jouw iPhone 13 Pro front camera glas wel aan vervanging toe?

Ben je nog aan het twijfelen of jouw iPhone 13 Pro toe is aan een reparatie? Er zijn verschillende situaties waarbij een front camera reparatie echt een must is. Wanneer je iPhone camera glas is gebroken, kun je ervoor kiezen om een nieuwe iPhone te kopen of je huidige te laten repareren. En de tweede optie is een stuk goedkoper!

Ook wanneer er vocht achter de lens van je camera zit of het glas zelfs niet meer aanwezig is, is een front camera glas reparatie iets dat zeer belangrijk is voor een optimale ervaring van jouw iPhone en het vastleggen van jouw leven. Hierbij gelden dezelfde voorwaarden als voor de camera aan de achterzijde. Beide camera’s kennen dezelfde problemen, maar zijn toch uniek en onmisbaar voor de ultieme iPhone 13 Pro beleving!

Waarom een iPhone 13 Pro reparatie bij Fixers?

Benieuwd waarom je voor Fixers zou moeten kiezen voor jouw iPhone 13 Pro reparatie? Wij sommen hieronder wat voordelen voor je op:

  • Grootste van Nederland met steeds meer vestigingen
  • Verschillende prijsopties, Fixers Basic, Fixers Premium, of Apple Original
  • Snelle reparatietijden
  • Geen onderzoekskosten
  • Levenslange garantie op Fixers Basic en Fixers Premium
  • Gecertificeerde technicians en tools

Neem contact met ons op

Zit je eraan te denken om een reparatie door ons uit te laten voeren, maar heb je nog een aantal vragen? Wij helpen je graag. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door te bellen naar één van onze winkels. Het is natuurlijk ook geen enkel probleem als je zonder afspraak langskomt op een van onze vestigingen.