Veel gestelde vragen

Zit er garantie op de reparatie?

Fixers geeft een levenslange garantie op Basic en Premium displays, op originele Apple onderdelen bieden wij een garantie van 90 dagen. Een uitgebreide uitleg over de garanties die wij geven kun je vinden op onze garantie pagina.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn apparaat bij Fixers laat repareren?

Zoals bij de meeste reparatieservices van derden, kan het gebruik van onze service de fabrieksgarantie op een onderdeel laten vervallen. Wij bieden altijd garantie op een reparatie die bij ons is uitgevoerd, je hoeft je dus nooit zorgen te maken! De fabrieksgarantie bij Basic- en Premium onderdelen blijft behouden, alleen niet op het vervangen onderdeel.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens tijden de reparatie?

Wij hebben geen toegang nodig tot jouw persoonlijke gegevens en je bent niet verplicht om je wachtwoord met ons te delen. Het kan zo zijn dat wij in het besturingssysteem van jouw apparaat moeten zijn om deze voor of na een reparatie te kunnen testen, wij raden daarom aan om een gastgebruiker aan te maken op je apparaat (als dit mogelijk is) zodat wij niet in jouw account hoeven te komen. Ook kun je een back-up van je apparaat maken en deze terugzetten naar fabrieksinstellingen voordat je deze bij ons inlevert.

Is mijn apparaat nog waterdicht na een reparatie?

Wij gebruiken professionele tools om je toestel na reparatie weer te sluiten. Desondanks kunnen we nooit garanderen dat het toestel weer waterdicht is. Dit doet de fabrikant ook niet. We raden contact met vocht dan ook sterk af.

iPhone 13 Pro scherm vervangen

Is jouw iPhone 13 Pro scherm toe aan vervanging? Grote kans dat jij onderdeel bent van de club die weet hoe irritant een kapot scherm is! Want oh wat is dat een verschrikking. Barsten in je iPhone scherm kunnen ervoor zorgen dat delen van het scherm niet meer goed zichtbaar zijn, waardoor je bijvoorbeeld een uitdagende foto niet naar je geliefde, maar naar je ouders stuurt, oeps!

Ook kan het voorkomen dat je scherm er spiksplinternieuw uit ziet, maar dat deze niet meer reageert op jouw vingers. Alsof je in de winter je verkeerde handschoenen aan hebt. In de winter kan je nog je handschoenen uitdoen en op deze manier je iPhone gebruiken, maar als het scherm om andere redenen niet werkt, heb je een veel groter probleem!

Om Steve Jobs te quoten: ‘sometimes life is going to hit you in the head with a brick. Don’t lose faith.’ Deze quote heeft hij vast bedoeld voor ons team, die jou weer nieuwe hoop kan geven. Werkt jouw iPhone 13 Pro scherm niet meer? Gelukkig is Fixers er om jouw iPhone 13 Pro scherm te vervangen. Ons team staat klaar om het scherm van jouw iPhone te repareren!

Ook wanneer je twijfelt over het laten repareren van het scherm, kun je ons inschakelen voor advies. Kom langs bij één van onze 10 vestigingen in Nederland en wij kunnen je van advies voorzien. Soms is het beter om een nieuwe iPhone aan te schaffen, maar vaak is het mogelijk om het scherm te repareren. Ons team kan een objectieve diagnose stellen en jou adviseren over de beste vervolgstappen.

Welke problemen komen vaak voor bij iPhone 13 Pro schermen?

Welk probleem je ook hebt met jouw iPhone 13 Pro scherm, het blijft irritant! Er kunnen verschillende problemen zorgen voor een kapot scherm. Heb je tijdens het uitgaan te diep in het glaasje gekeken? Of stootte iemand tegen je aan? Het hartstikke mogelijk dat jouw scherm door een harde val stuk is. Hier kunnen helaas een hoop mensen met je over meepraten!

Daarnaast kan het ook voorkomen dat er vlekken of strepen op je beeldscherm zichtbaar worden. Het zou toch jammer zijn als dit je belemmert in het bereiken van level 4573 bij Candy Crush. In een hoop gevallen zijn de eerste vlekken of strepen een voorbode voor meer vlekken of strepen, dus de kans is groot dat je van de regen in de drup komt.

Over regen gesproken, een kapot scherm kan er ook voor zorgen dat je iPhone 13 Pro een stuk gevoeliger is voor waterschade. En hier is een bak met rijst niet altijd de perfecte oplossing voor. Daarnaast kan het water zorgen voor vlekken onder je scherm, wat minstens zo vervelend is als strepen of vlekken op je scherm!

Hoe lang gaat mijn iPhone 13 Pro scherm na een reparatie mee?

Wat de reden voor het repareren van jouw iPhone 13 Pro scherm ook is, het is natuurlijk belangrijk dat jouw iPhone na de reparatie een lange tijd mee kan gaan. Nadat ons team de scherm reparatie heeft uitgevoerd, kun je weer vele jaren plezier beleven aan jouw iPhone! Toch raden wij aan om een telefoonhoesje en screenprotector te gebruiken, om zo vervelende toekomstige verrassingen te voorkomen!

Waarom een iPhone 13 Pro reparatie bij Fixers?

Benieuwd waarom je voor Fixers zou moeten kiezen voor jouw iPhone 13 Pro reparatie? Wij sommen hieronder wat voordelen voor je op:

  • Grootste van Nederland met steeds meer vestigingen
  • Verschillende prijsopties, Fixers Basic, Fixers Premium, of Apple Original
  • Snelle reparatietijden
  • Geen onderzoekskosten
  • Levenslange garantie op Fixers Basic en Fixers Premium
  • Gecertificeerde technicians en tools

Neem contact met ons op

Zit je eraan te denken om een reparatie door ons uit te laten voeren, maar heb je nog een aantal vragen? Wij helpen je graag. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door te bellen naar één van onze winkels. Het is natuurlijk ook geen enkel probleem als je zonder afspraak langskomt op een van onze vestigingen.