Veel gestelde vragen

Zit er garantie op de reparatie?

Fixers geeft een levenslange garantie op Basic en Premium displays, op originele Apple onderdelen bieden wij een garantie van 90 dagen. Een uitgebreide uitleg over de garanties die wij geven kun je vinden op onze garantie pagina.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn apparaat bij Fixers laat repareren?

Zoals bij de meeste reparatieservices van derden, kan het gebruik van onze service de fabrieksgarantie op een onderdeel laten vervallen. Wij bieden altijd garantie op een reparatie die bij ons is uitgevoerd, je hoeft je dus nooit zorgen te maken! De fabrieksgarantie bij Basic- en Premium onderdelen blijft behouden, alleen niet op het vervangen onderdeel.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens tijden de reparatie?

Wij hebben geen toegang nodig tot jouw persoonlijke gegevens en je bent niet verplicht om je wachtwoord met ons te delen. Het kan zo zijn dat wij in het besturingssysteem van jouw apparaat moeten zijn om deze voor of na een reparatie te kunnen testen, wij raden daarom aan om een gastgebruiker aan te maken op je apparaat (als dit mogelijk is) zodat wij niet in jouw account hoeven te komen. Ook kun je een back-up van je apparaat maken en deze terugzetten naar fabrieksinstellingen voordat je deze bij ons inlevert.

Is mijn apparaat nog waterdicht na een reparatie?

Wij gebruiken professionele tools om je toestel na reparatie weer te sluiten. Desondanks kunnen we nooit garanderen dat het toestel weer waterdicht is. Dit doet de fabrikant ook niet. We raden contact met vocht dan ook sterk af.

iPhone 13 camera glas vervangen

Vandaag de dag is je iPhone veel meer dan een handig middel om mobiel mee te bellen. Met talloze apps heb jij toegang tot de hele wereld. De laatste jaren is ook de camera van de iPhone steeds beter geworden. Zelfs zo goed dat je je geavanceerde spiegelreflexcamera niet eens meer nodig hebt. Ben je op een mooie plek of maak je iets leuks mee dat je graag wilt vastleggen? Tover je iPhone tevoorschijn en leg jouw speciale moment in no time vast!

Maar wat nou als er een kras, vlek of barst in je camera glas zit? Flink balen, want dat tast de kwaliteit van jouw beeldmateriaal natuurlijk aan. Bij Fixers snappen we als geen ander dat je dit zo snel mogelijk wilt laten fixen. Daarom staan wij paraat om jouw iPhone 13 camera glas te vervangen!

Meer dan ‘gewoon’ een camera

Online shoppen, spelletjes spelen, navigeren, lastige rekensommen uitrekenen, belangrijke afspraken bijhouden en nog veel meer. Je kunt het allemaal met één device. De iPhone is elk jaar weer voorzien van de nieuwste technische snufjes. Ook de ingebouwde camera blijft zeker niet achter! Dankzij de verbeterde beeldstabilisatie hoef je namelijk geen extra geld meer uit te geven aan een stabilisator. Een super coole video opnemen terwijl je achter je hond aan rent? Dan maak je de kijkers niet langer misselijk met al dat geschud! Het beeld blijft namelijk super steady.

Dankzij de sensorverschuiving functie worden jouw beelden overigens nóg scherper vastgelegd. En met de groothoeklenzen kun je vanuit elke hoek super gave plaatjes schieten! Die camera mag dus echt niet ontbreken. Is het glas van je camera kapot? Laat dan vandaag nog je iPhone 13 camera glas vervangen!

Tips om je camera glas zo mooi mogelijk te houden

Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen. Heb je je iPhone 13 camera glas net laten vervangen? Of is ‘ie – gelukkig – nog heel? Met onderstaande tips zorg jij ervoor dat je ingebouwde camera zo mooi mogelijk blijft.

Gebruik een hoesje

Yes, we weten het. De aesthetic van je iPhone is natuurlijk wel heel erg mooi. Maar een iPhone met een gebroken camera is niet zo mooi. Overigens zijn er ook hele coole hoesjes te koop! Wil je toch de uitstraling van je iPhone behouden? Denk er dan eens over na om een transparant hoesje aan te schaffen.

Een mooi hoesje is uiteraard niet gratis, maar je iPhone 13 camera glas laten vervangen ook niet! Door het gebruik van een hoesje bescherm je je camera glas net iets beter. Laat je je telefoon per ongeluk vallen? Dan is de kans groot dat de camera door je hoesje netjes wordt beschermd. Let er wel op dat je een hoesje kiest waarbij de camera iets lager ligt. Steekt de camera uit? Dan heb je er alsnog niet zo veel aan wat dit betreft.

Leg je iPhone ondersteboven

Niet alleen ideaal om te voorkomen dat je wordt afgeleid, maar ook nog eens goed voor je camera! We kennen het waarschijnlijk allemaal wel: je telefoon naast je op tafel, de bank of het bureau leggen. Fijn dat je lekker op de hoogte bent van al je meldingen, maar het kan ook voor de nodige afleiding zorgen. Heb jij een concentratieboog van een aardappel? Dan is dit een extra goede tip! Bovendien zorg je er ook nog voor dat je camera niet over de oppervlakte kan schuren. Hiermee voorkom je eventuele krasjes.

Waarom een iPhone 13 reparatie bij Fixers?

Benieuwd waarom je voor Fixers zou moeten kiezen voor jouw iPhone 13 reparatie? Wij sommen hieronder wat voordelen voor je op:

  • Grootste van Nederland met steeds meer vestigingen
  • Verschillende prijsopties, Fixers Basic, Fixers Premium, of Apple Original
  • Snelle reparatietijden
  • Geen onderzoekskosten
  • Levenslange garantie op Fixers Basic en Fixers Premium
  • Gecertificeerde technicians en tools

Neem contact met ons op

Zit je eraan te denken om een reparatie door ons uit te laten voeren, maar heb je nog een aantal vragen? Wij helpen je graag. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door te bellen naar één van onze winkels. Het is natuurlijk ook geen enkel probleem als je zonder afspraak langskomt op een van onze vestigingen.