Veel gestelde vragen

Zit er garantie op de reparatie?

Fixers geeft een levenslange garantie op Basic en Premium displays, op originele Apple onderdelen bieden wij een garantie van 90 dagen. Een uitgebreide uitleg over de garanties die wij geven kun je vinden op onze garantie pagina.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn apparaat bij Fixers laat repareren?

Zoals bij de meeste reparatieservices van derden, kan het gebruik van onze service de fabrieksgarantie op een onderdeel laten vervallen. Wij bieden altijd garantie op een reparatie die bij ons is uitgevoerd, je hoeft je dus nooit zorgen te maken! De fabrieksgarantie bij Basic- en Premium onderdelen blijft behouden, alleen niet op het vervangen onderdeel.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens tijden de reparatie?

Wij hebben geen toegang nodig tot jouw persoonlijke gegevens en je bent niet verplicht om je wachtwoord met ons te delen. Het kan zo zijn dat wij in het besturingssysteem van jouw apparaat moeten zijn om deze voor of na een reparatie te kunnen testen, wij raden daarom aan om een gastgebruiker aan te maken op je apparaat (als dit mogelijk is) zodat wij niet in jouw account hoeven te komen. Ook kun je een back-up van je apparaat maken en deze terugzetten naar fabrieksinstellingen voordat je deze bij ons inlevert.

Is mijn apparaat nog waterdicht na een reparatie?

Wij gebruiken professionele tools om je toestel na reparatie weer te sluiten. Desondanks kunnen we nooit garanderen dat het toestel weer waterdicht is. Dit doet de fabrikant ook niet. We raden contact met vocht dan ook sterk af.

iPhone 13 camera vervangen

Tegenwoordig hebben we eigenlijk niet eens meer een geavanceerde spiegelreflexcamera nodig. Je iPhone doet gewoon al het werk! Van het schieten van prachtige portretfoto’s tot het opnemen van professioneel uitziende video’s: je kunt het zo gek nog niet bedenken. Maar wat nou als je camera kapot is? Hartstikke balen natuurlijk! Daar gaat de mogelijkheid om alle super leuke en mooie momenten vast te leggen. Gelukkig hebben we bij Fixers voor jou de oplossing. Binnen 1 tot 2 werkdagen kunnen wij jouw iPhone 13 camera namelijk gewoon vervangen. Zo hoef jij niet meteen een nieuwe telefoon – of professionele camera – aan te schaffen én kun je ook nog eens binnen no time weer de tofste plaatjes schieten! 

Welke camera?

Hoe bijzonder is die camera van de iPhone 13 dan precies? Zoals we allemaal wel weten krijgt Apple het elk jaar opnieuw weer voor elkaar de nieuwste technologieën toe te passen. Vooral de camera wordt de laatste jaren goed onder handen genomen. Met een 12-MP groothoek- en ultragroothoeklens leg je jouw meest dierbare momenten in een handomdraai vast. Overdag én ’s avonds! Het nieuwe camerasysteem zorgt er namelijk voor dat de lenzen meer licht op kunnen vangen. Op deze manier leg je ook alle bijzondere momenten in de avonduren – of op donkere plekken, zoals binnenshuis – vast.

En alsof dat nog niet genoeg was, heb je ook de mogelijkheid om allerlei verschillende soorten fotografische stijlen toe te passen. Hierbij wordt slim ingespeeld op alle onderdelen van de foto, zodat overal de juiste aanpassingen worden gemaakt. Een professionele fotograaf inhuren? Ben jij mal! 

Binnen no time jouw iPhone 13 camera vervangen?

Snel en eenvoudig mooie beelden schieten wordt steeds belangrijker. Of het nou voor jezelf, voor werk of voor op social media is.

Ben je op vakantie en wil je toch even snel een foto van het prachtige landschap maken? Een paar bijzondere momenten op dat ene leuke festival vastleggen? Maakt je moeder een gekke blunder – perfect voor op Dumpert! – die je echt niet mag missen? Ligt je huisdier mega cute te slapen? Meedoen met de nieuwste trends op TikTok? Of je vrienden op de hoogte houden van jouw dagelijkse avonturen via Instagram Stories? De camera van jouw mobiele telefoon is een stuk belangrijker dan je misschien wel denkt! Probeer er maar eens op te letten hoe vaak je ‘m tevoorschijn tovert.

Is je camera kapot? Zonde om al die mooie momenten te missen! Bij Fixers zorgen we er dan ook voor dat jouw iPhone 13 camera vliegensvlug wordt vervangen!

Wanneer is je camera kapot?

Maar wanneer moet jouw iPhone 13 camera nou precies vervangen worden? En in welke gevallen kun je het beste kiezen voor een dergelijke reparatie? Het kan natuurlijk zijn dat je je iPhone hebt laten vallen – ouch! – en dat er nu een flinke barst in je camera zit. Hartstikke zonde natuurlijk! Dit kan namelijk van grote invloed zijn op de kwaliteit van je foto’s en video’s. Maar er kan bijvoorbeeld ook een vlek in je camera zitten.

Hoe herken je dat dan? Nou, heel simpel: je ziet de vlek namelijk op elke foto precies op dezelfde plek terugkomen. In enkele gevallen komt het voor dat de software van je camera niet meer op orde is. Ook in dat geval zou het slim zijn om je iPhone 13 camera te laten vervangen.

Waarom een iPhone 13 reparatie bij Fixers?

Benieuwd waarom je voor Fixers zou moeten kiezen voor jouw iPhone 13 reparatie? Wij sommen hieronder wat voordelen voor je op:

  • Grootste van Nederland met steeds meer vestigingen
  • Verschillende prijsopties, Fixers Basic, Fixers Premium, of Apple Original
  • Snelle reparatietijden
  • Geen onderzoekskosten
  • Levenslange garantie op Fixers Basic en Fixers Premium
  • Gecertificeerde technicians en tools

Neem contact met ons op

Zit je eraan te denken om een reparatie door ons uit te laten voeren, maar heb je nog een aantal vragen? Wij helpen je graag. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door te bellen naar één van onze winkels. Het is natuurlijk ook geen enkel probleem als je zonder afspraak langskomt op een van onze vestigingen.