Veel gestelde vragen

Zit er garantie op de reparatie?

Fixers geeft een levenslange garantie op Basic en Premium displays, op originele Apple onderdelen bieden wij een garantie van 90 dagen. Een uitgebreide uitleg over de garanties die wij geven kun je vinden op onze garantie pagina.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn apparaat bij Fixers laat repareren?

Zoals bij de meeste reparatieservices van derden, kan het gebruik van onze service de fabrieksgarantie op een onderdeel laten vervallen. Wij bieden altijd garantie op een reparatie die bij ons is uitgevoerd, je hoeft je dus nooit zorgen te maken! De fabrieksgarantie bij Basic- en Premium onderdelen blijft behouden, alleen niet op het vervangen onderdeel.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens tijden de reparatie?

Wij hebben geen toegang nodig tot jouw persoonlijke gegevens en je bent niet verplicht om je wachtwoord met ons te delen. Het kan zo zijn dat wij in het besturingssysteem van jouw apparaat moeten zijn om deze voor of na een reparatie te kunnen testen, wij raden daarom aan om een gastgebruiker aan te maken op je apparaat (als dit mogelijk is) zodat wij niet in jouw account hoeven te komen. Ook kun je een back-up van je apparaat maken en deze terugzetten naar fabrieksinstellingen voordat je deze bij ons inlevert.

Is mijn apparaat nog waterdicht na een reparatie?

Wij gebruiken professionele tools om je toestel na reparatie weer te sluiten. Desondanks kunnen we nooit garanderen dat het toestel weer waterdicht is. Dit doet de fabrikant ook niet. We raden contact met vocht dan ook sterk af.

iPhone 8 scherm vervangen doe je bij Fixers

iPhone 8 scherm laten repareren? Kies voor onze uitstekende service en laat jouw iPhone binnen 30 minuten voor een scherpe prijs repareren! Misschien zal het je niet verbazen, maar 1 op de 10 iPhone gebruikers loopt rond met een kapot beeldscherm. Dit geldt ook voor de iPhone 8.

Een kapotte iPhone 8 scherm kan vervelende gevolgen hebben en daarom is het verstandig om je scherm van je iPhone 8 zo snel mogelijk laten repararen door Fixers.nl!

iPhone 8 | Scherm reparatie
iPhone 8 | Scherm reparatie

Jouw iPhone 8 scherm binnen 30 minuten gerepareerd

Moet jouw iPhone 8 scherm vervangen worden? Dan biedt Fixers je de unieke klaar-terwijl-je-wacht service. In de meeste gevallen kan het scherm van de iPhone 8 vervangen worden binnen 30 minuten.

Terwijl je wacht, geniet je van een kopje koffie of thee. En het beste komt nog. je hoeft geen afspraak te maken. Mag wel, maar hoeft dus niet. Kom dus gerust eens binnenlopen bij een van onze vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Leiden, Amstelveen, Nieuw-Vennep of Blaricum.

Gevolgen kapot iPhone 8 scherm

De gevolgen van een kapot scherm bij je iPhone 8 zijn soms niet te overzien. Zo kan het zijn dat je gewoon totaal geen gebruik meer kunt maken van je device. Als de touchscreen functie niet werkt, dan kan je eigenlijk al geen gebruik meer maken van je mobiele telefoon.

Daarnaast kan het zijn dat een defect scherm ervoor zorgt dat je gedeeltelijk niks meer kunt zien op je scherm. Hierdoor kunnen sommige functies niet meer werken, maar kan het ook zijn dat je glasscherven in je vingers krijgt of de home button niet meer gemakkelijk kunt indrukken. Dit is erg vervelend en kunnen we gemakkelijk voor je oplossen door bij ons jou iPhone 8 scherm reparatie te laten doen!

Als laatste gevolg kan het zijn dat je camera niet meer werkt. Dit komt doordat je iPhone is gevallen en op het scherm is gevallen. Hiermee kan het zijn dat de lens ook aangetast is en daarmee dat de foto’s niet meer scherp zijn. Geen probleem, hier kunnen we bij Fixers ook zeker naar kijken voor jou!

iPhone 8 | Scherm reparatie

iPhone 8 en 8 plus reparaties

Wij bieden een breed scala aan oplossingen aan, zo kun je bij ons aankloppen voor onderstaande reparaties. Staat de juiste oplossing er niet tussen? Neem dan contact op!

Altijd dé allerhoogste kwaliteit iPhone schermreparatie

Het leveren van kwaliteit staat bij Fixers voorop, daarom wordt er bij een kapot beeldscherm voor gekozen om het gehele display te vervangen. Hierbij wordt altijd gebruikgemaakt van onderdelen van dé allerhoogste kwaliteit. Zo wordt erop gelet dat het glas van het display de juiste dikte heeft en dat de glasplaat een goede coating heeft. Alleen dan kan de kwaliteit van jouw iPhone 8 scherm gewaarborgd blijven.

Waar andere partijen alleen het iPhone 8 glas vervangen, kiest Fixers hier niet voor. Waarom? De glasplaat en het lcd-scherm zijn met elkaar verlijmd. Alleen het iPhone 8 glas vervangen, is hierdoor haast niet te doen. Als het al lukt om de (kapotte) glasplaat vakkundig te verwijderen, dan is het onmogelijk om het nieuwe glas te verlijmen met het display én de kwaliteit van het scherm te behouden. De lijm kan vlekken veroorzaken op het beeldscherm of zelfs loslaten. Is dit laatste het geval, dan kan er stof tussen het scherm komen, waardoor het beeld onscherp wordt. Om de kwaliteit van jouw iPhone te kunnen waarborgen, vervangt Fixers daarom zowel het glas als het lcd-scherm.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jouw in de buurt

iPhone 8 | Scherm reparatie

De voordelen van Fixers


Snelle reparatietijden

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Dit kan vaak binnen 30 minuten.

Levenslange garantie

We geven een levenslange garantie op al onze Basic en Premium onderdelen.

Gecertificeerde technicians

Bij Fixers werken enkel gecertificeerde technicians, hierdoor kunnen we je garanderen dat je device altijd vakkundig gerepareerd wordt.

Zeker van je data

We vinden de veiligheid van je data erg belangrijk, daarom hebben we ons reparatieproces volledig conform AVG ingericht.

Betaalbare kwaliteit

Bij Fixers geven we je de keuze tussen originele onderdelen of niet-originele onderdelen van de hoogste kwaliteit. Hierdoor hou je de reparatiekosten zelf in de hand.

Geen onderzoekskosten

We brengen geen onderzoekskosten in rekening voor telefoons en tablets.