Veel gestelde vragen

Zit er garantie op de reparatie?

Fixers geeft een levenslange garantie op Basic en Premium displays, op originele Apple onderdelen bieden wij een garantie van 90 dagen. Een uitgebreide uitleg over de garanties die wij geven kun je vinden op onze garantie pagina.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn apparaat bij Fixers laat repareren?

Zoals bij de meeste reparatieservices van derden, kan het gebruik van onze service de fabrieksgarantie op een onderdeel laten vervallen. Wij bieden altijd garantie op een reparatie die bij ons is uitgevoerd, je hoeft je dus nooit zorgen te maken! De fabrieksgarantie bij Basic- en Premium onderdelen blijft behouden, alleen niet op het vervangen onderdeel.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens tijden de reparatie?

Wij hebben geen toegang nodig tot jouw persoonlijke gegevens en je bent niet verplicht om je wachtwoord met ons te delen. Het kan zo zijn dat wij in het besturingssysteem van jouw apparaat moeten zijn om deze voor of na een reparatie te kunnen testen, wij raden daarom aan om een gastgebruiker aan te maken op je apparaat (als dit mogelijk is) zodat wij niet in jouw account hoeven te komen. Ook kun je een back-up van je apparaat maken en deze terugzetten naar fabrieksinstellingen voordat je deze bij ons inlevert.

Is mijn apparaat nog waterdicht na een reparatie?

Wij gebruiken professionele tools om je toestel na reparatie weer te sluiten. Desondanks kunnen we nooit garanderen dat het toestel weer waterdicht is. Dit doet de fabrikant ook niet. We raden contact met vocht dan ook sterk af.

iPhone SE (2020) batterij vervangen

Loopt de batterij van jouw iPhone binnen no time leeg? Krijg je tijdens de lunch al de melding dat je nog maar 20% batterijpercentage hebt? Moet jij altijd met een powerbank op zak de deur uit gaan? Dan maken we jou vast heel blij met deze reparatie. In een handomdraai kunnen wij namelijk je iPhone SE (2020) batterij vervangen! En het mooie is dat ‘ie binnen 2 uur alweer klaar is. FOMO? Daar hoef je niet bang voor te zijn! Je hebt je geliefde telefoon namelijk zo weer in handen. Een keuze moeten maken tussen scrollen op social media of muziek luisteren? Daag, daar doen we niet aan.

Wanneer iPhone SE 2020 batterij vervangen?

Maar wanneer is het dan écht tijd om je batterij te laten vervangen? Dat is eigenlijk een vraag waar alleen jij het antwoord op kunt geven. Irriteer jij je mateloos aan de accuduur van je iPhone? Bespaar jezelf dan onnodige stress en laat je iPhone 2020 batterij vervangen. Gaat ‘ie snel leeg, maar heb jij toch standaard een powerbank in je tas zitten? Misschien zou je dan nog even kunnen wachten totdat je toch een nieuw exemplaar aan wilt schaffen.

Wist je dat je kunt controleren wat de maximale capaciteit van de accu op dit moment is? Op deze manier heb je zicht op de huidige status van jouw batterij. Je checkt deze via Instellingen > Batterij > Batterijconditie. Vervolgens zie je achter ‘Maximumcapaciteit’ een percentage staan. Deze geeft de conditie van jouw batterij weer!

Een langere batterijduur, hoe dan?!

Misschien is het voor jou al te laat en moet jouw batterij écht worden vervangen, maar met deze tips zorg je er in ieder geval in de toekomst voor dat de batterij van jouw iPhone een stuk minder snel leegloopt.

1. Sluit apps op de achtergrond NIET

Dit klinkt een beetje gek en tegenstrijdig, maar je kunt het beste al je apps op de achtergrond laten draaien. Dit komt doordat het extra veel batterij kost wanneer je een app opent die nog niet draaiende is. Houd ze dus open en voorkom extra onnodig verbruik.

2. Schakel de Energiebesparingsmodus in

Lekker voor de hand liggend, maar wel een hele goede tip! Schakel de Energiebesparingsmodus in. Met deze modus zorg je ervoor dat je beeldscherm sneller uit zal gaan en worden achtergrondactiviteiten tijdelijk verminderd. Je raadt vast al wat het gevolg hiervan is. Juist! Een lager batterijverbruik. 

3. Bluetooth uit

Heb jij op dit moment geen apparaten via bluetooth aan jouw iPhone gekoppeld? Zorg er dan voor dat je deze functie tijdelijk uitschakelt. Wanneer je bluetooth aan hebt staan, zoekt jouw iPhone namelijk continu naar apparaten waarmee ‘ie kan verbinden. Dat kost vet veel onnodige energie!

4. Automatische vergrendeling

Wanneer je het scherm van je iPhone aan hebt staan, schakelt deze op een gegeven moment vanzelf weer uit. Mits je dit zo in hebt gesteld dan. Hoe langer het scherm aanblijft, hoe meer energie je verbruikt. Zorg er dus voor dat je automatische vergrendeling zo kort mogelijk is om meer energie te besparen!

5. Niet storen

Niet storen wordt vaak gebruikt wanneer je… niet gestoord wilt worden. Duh. Maar wist je dat het ook kan helpen met energie besparen? Telkens wanneer jij een melding krijgt, licht het scherm namelijk op. Dat kost energie. Bespaar een hoop door de ‘Niet Storen’ functie in te schakelen!

Waarom een iPhone SE 2020 reparatie bij Fixers?

Benieuwd waarom je voor Fixers zou moeten kiezen voor jouw iPhone SE 2020 reparatie? Hier zijn een paar redenen:

  • Grootste van Nederland met steeds meer vestigingen
  • Verschillende prijsopties, Fixers Basic, Fixers Premium, of Apple Original
  • Snelle reparatietijden
  • Geen onderzoekskosten
  • Levenslange garantie op Fixers Basic en Fixers Premium
  • Gecertificeerde technicians en tools

Neem contact met ons op

iPhone SE 2020 reparatie nodig? Kom naar Fixers! Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door te bellen naar één van onze winkels. Het is natuurlijk ook geen enkel probleem als je zonder afspraak langskomt op één van onze vestigingen.