Veel gestelde vragen

Zit er garantie op de reparatie?

Fixers geeft een levenslange garantie op Basic en Premium displays, op originele Apple onderdelen bieden wij een garantie van 90 dagen. Een uitgebreide uitleg over de garanties die wij geven kun je vinden op onze garantie pagina.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn apparaat bij Fixers laat repareren?

Zoals bij de meeste reparatieservices van derden, kan het gebruik van onze service de fabrieksgarantie op een onderdeel laten vervallen. Wij bieden altijd garantie op een reparatie die bij ons is uitgevoerd, je hoeft je dus nooit zorgen te maken! De fabrieksgarantie bij Basic- en Premium onderdelen blijft behouden, alleen niet op het vervangen onderdeel.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens tijden de reparatie?

Wij hebben geen toegang nodig tot jouw persoonlijke gegevens en je bent niet verplicht om je wachtwoord met ons te delen. Het kan zo zijn dat wij in het besturingssysteem van jouw apparaat moeten zijn om deze voor of na een reparatie te kunnen testen, wij raden daarom aan om een gastgebruiker aan te maken op je apparaat (als dit mogelijk is) zodat wij niet in jouw account hoeven te komen. Ook kun je een back-up van je apparaat maken en deze terugzetten naar fabrieksinstellingen voordat je deze bij ons inlevert.

Is mijn apparaat nog waterdicht na een reparatie?

Wij gebruiken professionele tools om je toestel na reparatie weer te sluiten. Desondanks kunnen we nooit garanderen dat het toestel weer waterdicht is. Dit doet de fabrikant ook niet. We raden contact met vocht dan ook sterk af.

Specificaties MacBook Air 13″ (2014-2017)

De MacBook Air 13″ (2014-2017) is uitgerust met een retina beeldscherm van meer dan 4 miljoen pixels waardoor je een haarscherp beeld hebt. Handig indien je voor werk of studie veel te maken hebt met beeld content zoals video´s en foto´s. Daarnaast worden kleuren dankzij de True Tone technieken afgestemd op de omgeving waardoor het voor je ogen prettiger is om naar het beeldscherm te kijken. Wel zo fijn als je de hele dag naar het beeldscherm loopt te turen. Aan het standaard geheugen van 256 GB zul je voor de meeste activiteiten genoeg hebben.

Mocht je toch meer ruimte nodig hebben voor bijvoorbeeld het bewerken van videomateriaal, laat je MacBook Air dan upgraden naar een geheugen van 512 GB, 1 TB of 2 TB. Met de USB 4 en Thunderbolt poorten kun je de MacBook Air aansluiten op een projector of ander beeldscherm wat handig kan zijn voor bijvoorbeeld het geven van presentaties. Ook kun je de poorten gebruiken om andere apparaten, zoals een toetsenbord of tablet, mee op te laden. Kies voor een mooie zilverkleurige, space grijze, sterrenlicht of een donkere middernacht finish en shine thuis of onderweg met je MacBook Air. 

MacBook Air 13″ (2014-2017) 

De MacBook Air 13″ (2014-2017) is met een dun en plat uiterlijk een geweldige laptop voor zowel zakelijk als privé gebruik. Zo is de MacBook perfect om on-the-road mee te werken als digitale nomade, want dankzij de lange batterijduur van circa 15 uur ben je de hele dag verzekerd van een werkende laptop. Mocht je vergeten zijn om de batterij voor gebruik op te laden dan is er geen paniek. Door de USB-C adapter van 67 W is je MacBook binnen mum van tijd weer opgeladen. Binnen een half uur zit de batterij alweer op 50% energie. Hierdoor kun je ongestoord op je MacBook blijven werken.

Door de lange levensduur van de batterij, het werkgeheugen van 8 GB en een supersnelle processor zal het niet meer aan je Apple laptop liggen dat je je werk niet afkrijgt. Bovendien is de MacBook Air met een gewicht van maar 1,3 kg moeiteloos mee te nemen en past de laptop met een dikte van 1,6 cm, een lengte van 30,4 cm en een breedte van 21,2 cm makkelijk in je tas. Dankzij de ingebouwde webcam met 1080p ben je op elk moment ready voor een meeting en kunnen je teamgenoten uit de videocall je bij slecht licht ook helder en scherp zien. 

Kies voor een mooie zilverkleurige, space grijze, sterrenlicht of een donkere middernacht finish en shine thuis of onderweg met je MacBook Air. 

MacBook Air of Pro?

Alhoewel ze best veel gelijkenissen hebben, zijn de MacBook Air en de MacBook Pro toch op een aantal punten van elkaar te onderscheiden. Indien je veel met zware programma´s werkt dan is het aan te raden om voor de MacBook Pro te gaan, omdat je dan verzekerd bent van meer kracht en snelheid. Zeker als je veel werkt met grafische programma´s is de Pro aan te raden omdat je dan gebruik kunt maken van de touchbar.

Als je lichter soort werk op je laptop doet, zoals emails versturen en tekstdocumenten bewerken, dan ben je prima af met de MacBook Air. Zo bespaar je bovendien met de aanschaf van een MacBook Air ook in de kosten ten opzichte van een MacBook Pro.

Waarom een MacBook Air 13 reparatie bij Fixers?

Benieuwd waarom je voor Fixers zou moeten kiezen voor jouw MacBook Air 13 reparatie? Wij sommen hieronder wat voordelen voor je op:

  • Grootste van Nederland met steeds meer vestigingen
  • Verschillende prijsopties, Fixers Basic, Fixers Premium, of Apple Original
  • Snelle reparatietijden
  • Geen onderzoekskosten
  • Levenslange garantie op Fixers Basic en Fixers Premium
  • Gecertificeerde technicians en tools

Neem contact met ons op

Zit je eraan te denken om een reparatie door ons uit te laten voeren, maar heb je nog een aantal vragen? Wij helpen je graag. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door te bellen naar onze monteurs via 088 004 0900. Het is natuurlijk ook geen enkel probleem als je zonder afspraak langskomt bij een van onze Service Points.