Veel gestelde vragen

Zit er garantie op de reparatie?

Fixers geeft een levenslange garantie op Basic en Premium displays, op originele Apple onderdelen bieden wij een garantie van 90 dagen. Een uitgebreide uitleg over de garanties die wij geven kun je vinden op onze garantie pagina.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn apparaat bij Fixers laat repareren?

Zoals bij de meeste reparatieservices van derden, kan het gebruik van onze service de fabrieksgarantie op een onderdeel laten vervallen. Wij bieden altijd garantie op een reparatie die bij ons is uitgevoerd, je hoeft je dus nooit zorgen te maken! De fabrieksgarantie bij Basic- en Premium onderdelen blijft behouden, alleen niet op het vervangen onderdeel.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens tijden de reparatie?

Wij hebben geen toegang nodig tot jouw persoonlijke gegevens en je bent niet verplicht om je wachtwoord met ons te delen. Het kan zo zijn dat wij in het besturingssysteem van jouw apparaat moeten zijn om deze voor of na een reparatie te kunnen testen, wij raden daarom aan om een gastgebruiker aan te maken op je apparaat (als dit mogelijk is) zodat wij niet in jouw account hoeven te komen. Ook kun je een back-up van je apparaat maken en deze terugzetten naar fabrieksinstellingen voordat je deze bij ons inlevert.

Is mijn apparaat nog waterdicht na een reparatie?

Wij gebruiken professionele tools om je toestel na reparatie weer te sluiten. Desondanks kunnen we nooit garanderen dat het toestel weer waterdicht is. Dit doet de fabrikant ook niet. We raden contact met vocht dan ook sterk af.

MacBook toetsenbord vervangen

Voor niemand is het prettig om lang zonder hun MacBook Air te zitten en zeker niet wanneer je jouw laptop enorm nodig hebt. Thuiswerken komt steeds meer voor en ook steeds vaker wordt de laptop boven de televisie verkozen. Hierdoor gebruiken we laptops, zoals de MacBook Air, steeds vaker. Door het toenemende gebruik wordt de kans op gebruiksschade ook steeds groter.

Wees er op tijd bij

Wanneer je elke dag gebruik maakt van het toetsenbord kan er slijtage ontstaan, waardoor het toetsenbord minder goed gaat werken. Naast dat dit contraproductief werkt, kan dit ook leiden tot frustraties. Zowel voor het toetsenbord als de frustraties geldt vaak dat beiden toenemen naarmate de tijd vordert. Om deze vervelende ervaring te voorkomen kun je het beste ervoor zorgen dat het toetsenbord op tijd wordt vervangen.

Ons team kan razendsnel jouw toetsenbord vervangen, zodat je snel weer aan de slag kan met jouw MacBook Air! Binnen 3 tot 5 werkdagen is jouw toetsenbord door ons team succesvol vervangen en weer klaar voor gebruik. Wanneer je de MacBook Air bij ons inlevert zullen we je direct een tijdsindicatie meegeven, zodat je exact weet waar je op kunt rekenen.

Apple heeft geen geheimen voor ons

Dankzij onze gecertificeerde technici hebben Apple producten geen geheimen voor ons. Voor MacBook reparaties, zoals het vervangen van het toetsenbord, kun je op Fixers vertrouwen. Ben je benieuwd naar de schade aan jouw MacBook? Of ben je benieuwd of een reparatie voordeliger is dan de aanschaf van een nieuw exemplaar? Fixers denkt graag met je mee, dus neem contact met ons op of kom langs bij één van onze filialen!

Waarom een MacBook Air 13 (2020) reparatie bij Fixers?

Benieuwd waarom je voor Fixers zou moeten kiezen voor jouw MacBook Air 13 (2020) reparatie? Wij sommen hieronder wat voordelen voor je op:

  • Grootste van Nederland met steeds meer vestigingen
  • Verschillende prijsopties, Fixers Basic, Fixers Premium, of Apple Original
  • Snelle reparatietijden
  • Geen onderzoekskosten
  • Levenslange garantie op Fixers Basic en Fixers Premium
  • Gecertificeerde technicians en tools

Neem contact met ons op

Zit je eraan te denken om een reparatie door ons uit te laten voeren, maar heb je nog een aantal vragen? Wij helpen je graag. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door te bellen naar onze monteurs via 088 004 0900. Het is natuurlijk ook geen enkel probleem als je zonder afspraak langskomt bij een van onze Service Points.