Veel gestelde vragen

Zit er garantie op de reparatie?

Fixers geeft een levenslange garantie op Basic en Premium displays, op originele Apple onderdelen bieden wij een garantie van 90 dagen. Een uitgebreide uitleg over de garanties die wij geven kun je vinden op onze garantie pagina.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn apparaat bij Fixers laat repareren?

Zoals bij de meeste reparatieservices van derden, kan het gebruik van onze service de fabrieksgarantie op een onderdeel laten vervallen. Wij bieden altijd garantie op een reparatie die bij ons is uitgevoerd, je hoeft je dus nooit zorgen te maken! De fabrieksgarantie bij Basic- en Premium onderdelen blijft behouden, alleen niet op het vervangen onderdeel.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens tijden de reparatie?

Wij hebben geen toegang nodig tot jouw persoonlijke gegevens en je bent niet verplicht om je wachtwoord met ons te delen. Het kan zo zijn dat wij in het besturingssysteem van jouw apparaat moeten zijn om deze voor of na een reparatie te kunnen testen, wij raden daarom aan om een gastgebruiker aan te maken op je apparaat (als dit mogelijk is) zodat wij niet in jouw account hoeven te komen. Ook kun je een back-up van je apparaat maken en deze terugzetten naar fabrieksinstellingen voordat je deze bij ons inlevert.

Is mijn apparaat nog waterdicht na een reparatie?

Wij gebruiken professionele tools om je toestel na reparatie weer te sluiten. Desondanks kunnen we nooit garanderen dat het toestel weer waterdicht is. Dit doet de fabrikant ook niet. We raden contact met vocht dan ook sterk af.

Toetsenbord van je MacBook Pro 13” laten vervangen

Zijn de letters op het toetsenbord van je MacBook Pro 13” inmiddels al zo lang intensief gebruikt dat ze amper nog te lezen zijn? Dan is het natuurlijk tijd om deze te vervangen. Het vervangen van je toetsenbord laat je uiteraard het liefst doen door iemand met ervaring en kennis, die met zorg en precisie te werk gaat. Anders zou je net zo goed stickers op je toetsen kunnen plakken voor een easy fix, wat er een stuk minder professioneel uitziet. Die stickertjes voelen bovendien niet zo lekker aan je vingertjes tijdens het tikken. Je MacBook Pro 13” uit 2016/2017 verdient het wel om er een beetje representatief uit te zien! En jij verdient een uitstekend werkende laptop.

Alleen het beste voor jouw MacBook

Niets is beter dan typen op een gloednieuw, ongebruikt toetsenbord. Iedereen met een MacBook kan je vertellen dat het typen op een vers toetsenbord een prachtige, onvergetelijke ervaring is. Na jarenlang regelmatig gebruik is je toetsenbord echter ver van perfect. De slijtage is gelukkig makkelijk te laten fixen door een professional, zodat je weer snel terug kunt naar lekker lange zoekopdrachten intypen en uitgebreide e-mails versturen. 

Een essentieel deel van je leven

Al sta je er misschien niet vaak bij stil, je MacBook Pro 13” uit ’16-’17 is een groot en belangrijk deel van je dagelijks leven. Of je jouw MacBook nu gebruikt voor het schrijven van schoolopdrachten, het maken van presentaties, of het bewerken van videobeelden. Die Mac zorgt ervoor dat je werk niet alleen erg makkelijk te doen is, het wordt ook nog eens iets waar je naar uitkijkt. Jouw MacBook Pro 13” staat altijd voor je klaar. Verdient dat niet een klein bedankje? Een nieuw toetsenbord voor je hardwerkende MacBook is een goede start.

Waarom een MacBook Pro 13” reparatie bij Fixers?

Benieuwd waarom je voor Fixers zou moeten kiezen voor jouw MacBook Pro 13” reparatie? Wij sommen hieronder wat voordelen voor je op:

  • Grootste van Nederland met steeds meer vestigingen
  • Verschillende prijsopties, Fixers Basic, Fixers Premium, of Apple Original
  • Snelle reparatietijden
  • Geen onderzoekskosten
  • Levenslange garantie op Fixers Basic en Fixers Premium
  • Gecertificeerde technicians en tools

Neem contact met ons op

Zit je eraan te denken om een reparatie door ons uit te laten voeren, maar is nog niet alles duidelijk voor je? Wij helpen je graag. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door te bellen naar onze monteurs via 088 004 0900. Het is natuurlijk ook geen enkel probleem als je zonder afspraak langskomt bij een van onze Service Points.