Veel gestelde vragen

Zit er garantie op de reparatie?

Fixers geeft een levenslange garantie op Basic en Premium displays, op originele Apple onderdelen bieden wij een garantie van 90 dagen. Een uitgebreide uitleg over de garanties die wij geven kun je vinden op onze garantie pagina.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn apparaat bij Fixers laat repareren?

Zoals bij de meeste reparatieservices van derden, kan het gebruik van onze service de fabrieksgarantie op een onderdeel laten vervallen. Wij bieden altijd garantie op een reparatie die bij ons is uitgevoerd, je hoeft je dus nooit zorgen te maken! De fabrieksgarantie bij Basic- en Premium onderdelen blijft behouden, alleen niet op het vervangen onderdeel.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens tijden de reparatie?

Wij hebben geen toegang nodig tot jouw persoonlijke gegevens en je bent niet verplicht om je wachtwoord met ons te delen. Het kan zo zijn dat wij in het besturingssysteem van jouw apparaat moeten zijn om deze voor of na een reparatie te kunnen testen, wij raden daarom aan om een gastgebruiker aan te maken op je apparaat (als dit mogelijk is) zodat wij niet in jouw account hoeven te komen. Ook kun je een back-up van je apparaat maken en deze terugzetten naar fabrieksinstellingen voordat je deze bij ons inlevert.

Is mijn apparaat nog waterdicht na een reparatie?

Wij gebruiken professionele tools om je toestel na reparatie weer te sluiten. Desondanks kunnen we nooit garanderen dat het toestel weer waterdicht is. Dit doet de fabrikant ook niet. We raden contact met vocht dan ook sterk af.

De batterij van je MacBook Pro 13” vervangen

Alles heeft een einde, dus ja, ook de batterij van je loyale MacBook Pro 13” gaat een keer ten onder. Gelukkig betekent de ondergang van je batterij niet dat je meteen een hele nieuwe laptop moet aanschaffen. Een MacBook Pro waaraan niks mankeert behalve de batterij, die kun je makkelijk laten fixen door een specialist! Het is immers ook wel een laptop van hoge kwaliteit die je jarenlang trouw is geweest. Waarom trakteer je die trouwe vriend niet eindelijk eens op een verse batterij? Bovendien is het simpelweg vervangen van de batterij natuurlijk een stuk goedkoper dat zomaar een hele nieuwe laptop kopen. Met een nieuwe batterij in je MacBook hoef je dat ding niet meer om de haverklap op te laden, zodat je weer soepel en comfortabel aan de slag kunt met je werk.

Vakwerk door echte professionals

Na jarenlang van de betrouwbare kwaliteit van je MacBook Pro 13” uit ’18-’19 te hebben geprofiteerd, wil je natuurlijk dat het vervangen van die batterij wordt gedaan door iemand die weet waar hij of zij mee bezig is. Hoe verleidelijk het ook klinkt om je vriend gratis je laptop te laten fixen, het is het niet waard om een onervaren amateur met zoiets belangrijks om te laten gaan. Jouw MacBook Pro, die al jaren trouw aan je is, verdient het absoluut om te worden gerepareerd door een vakkundig expert. Met bakken aan kennis, ervaring, aandacht en zorg wordt jouw laptop al snel weer helemaal de oude. 

Een onoverkoombaar en tragisch lot

Je gaat altijd zo zuinig en voorzichtig met je apparaten om, want je wilt natuurlijk alle mogelijke schade zo veel mogelijk voorkomen. Helaas is slijtage door veelvuldig gebruik nu eenmaal onvermijdbaar, hoe zuinig je ook bent. Het uiteindelijke kapot gaan van je batterij is simpelweg een bijeffect van het jarenlange gebruik. Dat betekent natuurlijk niet dat je niet voorzichtig hoeft te doen met je laptop, omdat deze toch wel eens kapot zal gaan. Zuinig zijn is nog altijd even belangrijk, want een laptop waaraan enkel de batterij iets mankeert, is veel makkelijker en goedkoper te repareren dan een laptop waar slecht voor is gezorgd.

Jouw MacBook Pro is het waard

Denk eens terug aan al die prachtige herinneringen die je samen met je betrouwbare MacBook hebt gemaakt. Het tikken van uitgebreide e-mails, het perfectioneren van Keynote presentaties, het bewerken van foto’s en videobeelden en zelfs het intikken van zoekopdrachten. Zo’n sterke band gooi je toch niet zomaar weg alleen maar omdat de batterij het heeft begeven? Na al dat harde werk en die waardevolle vriendschap verdient jouw MacBook meer dan dat. Laat je laptop nu dus niet plotseling in de steek, maar kies voor een betaalbare en barmhartige optie. Laat de batterij vervangen door een vakkundig professional.

Snel herenigd met je apparaat

Wanneer je batterij vervangen moet worden heb je natuurlijk niet zomaar alle tijd van de wereld om op die reparatie te wachten. Je wilt snel weer je laptop terug, zodat je verder kunt met je werk. Laat je je MacBook repareren door echte specialisten? Dan hoef je je daar absoluut geen zorgen om te maken. Met al die ervaring en kennis is het vervangen van een batterij een simpele klus. Je kunt je MacBook dus al snel weer terug hebben om verder te werken aan die nagelbijtende presentatie.

Waarom een MacBook Pro 13” reparatie bij Fixers?

Benieuwd waarom je voor Fixers zou moeten kiezen voor jouw MacBook Pro 13” reparatie? Wij sommen hieronder wat voordelen voor je op:

  • Grootste van Nederland met steeds meer vestigingen
  • Verschillende prijsopties, Fixers Basic, Fixers Premium, of Apple Original
  • Snelle reparatietijden
  • Geen onderzoekskosten
  • Levenslange garantie op Fixers Basic en Fixers Premium
  • Gecertificeerde technicians en tools

Neem contact met ons op

Zit je eraan te denken om een reparatie door ons uit te laten voeren, maar is nog niet alles duidelijk voor je? Wij helpen je graag. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door te bellen naar onze monteurs via 088 004 0900. Het is natuurlijk ook geen enkel probleem als je zonder afspraak langskomt bij een van onze Service Points.