Veel gestelde vragen

Zit er garantie op de reparatie?

Fixers geeft een levenslange garantie op Basic en Premium displays, op originele Apple onderdelen bieden wij een garantie van 90 dagen. Een uitgebreide uitleg over de garanties die wij geven kun je vinden op onze garantie pagina.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn apparaat bij Fixers laat repareren?

Zoals bij de meeste reparatieservices van derden, kan het gebruik van onze service de fabrieksgarantie op een onderdeel laten vervallen. Wij bieden altijd garantie op een reparatie die bij ons is uitgevoerd, je hoeft je dus nooit zorgen te maken! De fabrieksgarantie bij Basic- en Premium onderdelen blijft behouden, alleen niet op het vervangen onderdeel.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens tijden de reparatie?

Wij hebben geen toegang nodig tot jouw persoonlijke gegevens en je bent niet verplicht om je wachtwoord met ons te delen. Het kan zo zijn dat wij in het besturingssysteem van jouw apparaat moeten zijn om deze voor of na een reparatie te kunnen testen, wij raden daarom aan om een gastgebruiker aan te maken op je apparaat (als dit mogelijk is) zodat wij niet in jouw account hoeven te komen. Ook kun je een back-up van je apparaat maken en deze terugzetten naar fabrieksinstellingen voordat je deze bij ons inlevert.

Is mijn apparaat nog waterdicht na een reparatie?

Wij gebruiken professionele tools om je toestel na reparatie weer te sluiten. Desondanks kunnen we nooit garanderen dat het toestel weer waterdicht is. Dit doet de fabrikant ook niet. We raden contact met vocht dan ook sterk af.

Het toetsenbord van je Macbook Pro 13” vervangen

Wanneer de letter D op het toetsenbord van je Macbook Pro 13 18-19 niet meer helemaal professioneel oogt en je dwars door de letter N heen kunt kijken, wordt het natuurlijk tijd om dat te laten fixen. Zelf gaan lopen aanmodderen met stickertjes en een potje verf is niet aan te raden. Je hebt niet voor niets een Macbook Pro 13” uit 2018/2019 gekocht. Dat heb je in de eerste plaats gedaan omdat jij iemand bent die kwaliteit en degelijkheid waardeert. Maar zelfs die betrouwbare en loyale Macbook van jou gaat een keertje slijten. En dan zit er nog maar 1 ding op!

Vakkundig terug naar perfectie


Wie zich het gevoel van een spiksplinternieuw toetsenbord herinnert, weet dat het vervangen van het toetsenbord op je Macbook Pro 13 18-19 de moeite waard is. Stel je voor: jouw vertrouwde Macbook met toetsen die nog nooit door kleverige vingertjes zijn aangeraakt. Een e-mailtje tikken of een Keynote presentatie in elkaar draaien wordt weer een klein feestje. Heb je dat niet gewoon verdiend?

Je Macbook is een verlenging van je creativiteit

Iedere Mac-gebruiker weet het: je Macbook Pro 13” uit ’18/’19 is een verlenging van je eigen creativiteit. Of je nu enthousiast fotograaf bent die de Mac gebruikt voor het bewerken van foto’s, een commerciële kanjer die graag presentaties geeft of die SEO-schrijver die het leuk vindt om heerlijk te schrijven over van alles en nog wat. Jouw Macbook hoort bij je artistieke kant. Een goede reden om lief voor je laptop te zijn. Laat je toetsenbord vervangen, wanneer dat nodig is! 

Waarom een MacBook Pro 13” reparatie bij Fixers?

Benieuwd waarom je voor Fixers zou moeten kiezen voor jouw MacBook Pro 13” reparatie? Wij sommen hieronder wat voordelen voor je op:

  • Grootste van Nederland met steeds meer vestigingen
  • Verschillende prijsopties, Fixers Basic, Fixers Premium, of Apple Original
  • Snelle reparatietijden
  • Geen onderzoekskosten
  • Levenslange garantie op Fixers Basic en Fixers Premium
  • Gecertificeerde technicians en tools

Neem contact met ons op

Zit je eraan te denken om een reparatie door ons uit te laten voeren, maar is nog niet alles duidelijk voor je? Wij helpen je graag. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door te bellen naar onze monteurs via 088 004 0900. Het is natuurlijk ook geen enkel probleem als je zonder afspraak langskomt bij een van onze Service Points.