Veel gestelde vragen

Zit er garantie op de reparatie?

Fixers geeft een levenslange garantie op Basic en Premium displays, op originele Apple onderdelen bieden wij een garantie van 90 dagen. Een uitgebreide uitleg over de garanties die wij geven kun je vinden op onze garantie pagina.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn apparaat bij Fixers laat repareren?

Zoals bij de meeste reparatieservices van derden, kan het gebruik van onze service de fabrieksgarantie op een onderdeel laten vervallen. Wij bieden altijd garantie op een reparatie die bij ons is uitgevoerd, je hoeft je dus nooit zorgen te maken! De fabrieksgarantie bij Basic- en Premium onderdelen blijft behouden, alleen niet op het vervangen onderdeel.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens tijden de reparatie?

Wij hebben geen toegang nodig tot jouw persoonlijke gegevens en je bent niet verplicht om je wachtwoord met ons te delen. Het kan zo zijn dat wij in het besturingssysteem van jouw apparaat moeten zijn om deze voor of na een reparatie te kunnen testen, wij raden daarom aan om een gastgebruiker aan te maken op je apparaat (als dit mogelijk is) zodat wij niet in jouw account hoeven te komen. Ook kun je een back-up van je apparaat maken en deze terugzetten naar fabrieksinstellingen voordat je deze bij ons inlevert.

Is mijn apparaat nog waterdicht na een reparatie?

Wij gebruiken professionele tools om je toestel na reparatie weer te sluiten. Desondanks kunnen we nooit garanderen dat het toestel weer waterdicht is. Dit doet de fabrikant ook niet. We raden contact met vocht dan ook sterk af.

Een ongelukje zit in een klein hoekje

Bij het krieken van de middag klap je vrolijk je MacBook Pro 13 2020 open en ga je zoals gewoonlijk ijverig aan het werk. Een lekker warm kopje thee staat standaard naast je MacBook. Maar helaas gaat het even mis, vandaag. In plaats van dat je het kopje thee normaal naast je laptop neer zet, gooi je de vloeistof zo over je trouwe laptop heen. Snel til je je MacBook op en houd je je grote liefde ondersteboven om de hete thee er uit te schudden. Maar de rapen zijn al gaar! Je ziet het scherm knipperen en flikkeren voordat je MacBook Pro er mee stopt. Wat nu? Vochtschade had je niet op gerekend.

De redding is nabij

Gelukkig hoef je nu niet direct je MacBook Pro 13 2020 in de vuilnisbak te mikken, je baan op  te zeggen en te emigreren naar een ander land. Het probleem is namelijk gemakkelijk op te lossen door een nieuw moederbord in de laptop te zetten. Natuurlijk moet je ook even het toetsenbord schoonmaken, want een plakkerig toetsenbord werkt helemaal niet prettig. Dat kun je trouwens gewoon zelf met een doekje doen. Dat moederbord? Daar krijg je hulp bij.

De klus is snel geklaard

Lever je je MacBook Pro 13 2020 bij ons in, dan zorgen wij ervoor dat je deze ook weer snel terug krijgt. Wij begrijpen natuurlijk als geen ander dat jouw werk erg belangrijk is en dat je daar je MacBook voor nodig hebt. Stuur je MacBook Pro op naar ons en wij zorgen er voor dat hij in no time weer exact dat doet wat hij altijd al heeft gedaan. Zorg jij ervoor dat je wat voorzichtiger bent met de kopjes thee in de vroege middag, dan fixen wij het moederbord! 

Waarom een Macbook Pro 13 2020 reparatie bij Fixers?

Benieuwd waarom je voor Fixers zou moeten kiezen voor jouw MacBook Pro 13 2020 reparatie? Wij sommen hieronder wat voordelen voor je op:

  • Grootste van Nederland met steeds meer vestigingen
  • Verschillende prijsopties, Fixers Basic, Fixers Premium, of Apple Original
  • Snelle reparatietijden
  • Geen onderzoekskosten
  • Levenslange garantie op Fixers Basic en Fixers Premium
  • Gecertificeerde technicians en tools

Neem contact met ons op

Zit je eraan te denken om een reparatie door ons uit te laten voeren, maar heb je nog een aantal vragen? Wij helpen je graag. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door te bellen naar onze monteurs via 088 004 0900. Het is natuurlijk ook geen enkel probleem als je zonder afspraak langskomt op een van onze vestigingen.