Veel gestelde vragen

Zit er garantie op de reparatie?

Fixers geeft een levenslange garantie op Basic en Premium displays, op originele Apple onderdelen bieden wij een garantie van 90 dagen. Een uitgebreide uitleg over de garanties die wij geven kun je vinden op onze garantie pagina.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn apparaat bij Fixers laat repareren?

Zoals bij de meeste reparatieservices van derden, kan het gebruik van onze service de fabrieksgarantie op een onderdeel laten vervallen. Wij bieden altijd garantie op een reparatie die bij ons is uitgevoerd, je hoeft je dus nooit zorgen te maken! De fabrieksgarantie bij Basic- en Premium onderdelen blijft behouden, alleen niet op het vervangen onderdeel.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens tijden de reparatie?

Wij hebben geen toegang nodig tot jouw persoonlijke gegevens en je bent niet verplicht om je wachtwoord met ons te delen. Het kan zo zijn dat wij in het besturingssysteem van jouw apparaat moeten zijn om deze voor of na een reparatie te kunnen testen, wij raden daarom aan om een gastgebruiker aan te maken op je apparaat (als dit mogelijk is) zodat wij niet in jouw account hoeven te komen. Ook kun je een back-up van je apparaat maken en deze terugzetten naar fabrieksinstellingen voordat je deze bij ons inlevert.

Is mijn apparaat nog waterdicht na een reparatie?

Wij gebruiken professionele tools om je toestel na reparatie weer te sluiten. Desondanks kunnen we nooit garanderen dat het toestel weer waterdicht is. Dit doet de fabrikant ook niet. We raden contact met vocht dan ook sterk af.

MacBook Pro 13” (2020) scherm reparatie bij Fixers!

Kom je net terug uit de keuken met een vers kopje koffie, zie je zo’n lelijke zwarte vlek middenin het beeldscherm van je MacBook Pro 13” ’20. Scherm reparatie zat deze maand niet in je budget en je begint een klein beetje te panikeren! Je kijkt om je heen en ziet de hond in een hoekje van de kamer schuldbewust kijken met een frisbee tussen zijn tanden. Die deadline is over drie dagen al en je hebt nog zeker een dag werk voor de boeg! Hoe moet dat nu? Het scherm laten repareren van je MacBook Pro 13” binnen een dag? Dat zou werken! Maar je begint nu al te zweten als je nadenkt over de mogelijke kosten.

Beter, sneller en goedkoper dan de buurman

De laatste keer dat je je iPhone hebt laten repareren bij de buurman om de hoek, kreeg je je telefoon terug met een slecht werkend scherm. Die fout maak je dus niet meer.

Maar waar kun je dan op korte termijn terecht? Haal adem, drink je kopje koffie en zoek een apparaat in huis waarmee je even kunt bellen, e-mailen of Whatsappen. Er zijn namelijk uitstekend opgeleide specialisten die jouw MacBook Pro 13” uit 2020 keurig op tijd weer werkend kunnen krijgen. Je kunt je laptop stevig inpakken en opsturen, of even langs brengen in een van onze service points. Die werkplaats is volledig steriel, uitgerust met het beste gereedschap voor iedere klus, vol met onderdelen en producten van top kwaliteit en beschikt over anti-statische matten om ongelukjes te voorkomen.

Wij hebben een team van specialisten klaarstaan die jouw laptop met open armen ontvangen. Met hun kennis en expertise krijgen ze jouw MacBook zo weer aan de praat, maar niet voordat jij weet wat er mis is met je laptop en wat de reparatie je gaat kosten natuurlijk. Met al die voordelen is je Mac straks weer zo goed als nieuw. Beter, sneller én goedkoper dan bij die buurman.

Transparante prijzen

Voor verrassingen komen te staan wil je niet meer na dat frisbee incident. Daarom wordt allereerst zorgvuldig bekeken wat er scheelt aan je laptop. Zodra de diagnose is vastgesteld door getrainde professionals, word je meteen op de hoogte gesteld. We geven je een prijsopgave en een gedetailleerde beschrijving van wat we precies gaan vervangen, repareren en schoonmaken. In veel gevallen is dat precies wat jij voor ogen had. Een ding weet je zeker, bij Fixers kan je in elk geval rekenen op eerlijke, transparante prijzen. En de prijs die we je opgeven? Dat is exact wat je aan het eind van de rit betaalt. Geen nare verrassingen, addertjes onder het gras of terugkrabbel momentjes. 

Waarom een MacBook Pro 13” uit 2020 reparatie bij Fixers

Benieuwd waarom je voor Fixers zou moeten kiezen voor MacBook Pro 13” uit 2020 reparatie? Wij sommen hieronder wat voordelen voor je op:

  • Grootste van Nederland met steeds meer vestigingen
  • Verschillende prijsopties, Fixers Basic, Fixers Premium, of Apple Original
  • Snelle reparatietijden
  • Geen onderzoekskosten
  • Levenslange garantie op Fixers Basic en Fixers Premium
  • Gecertificeerde technicians en tools

Weer lekker aan de slag

Met een MacBook Pro 13” die weer helemaal functioneert alsof je een spiksplinternieuwe in je knuistjes hebt, kun je die deadline gemakkelijk halen. Zorg deze keer wel even dat de hond én de frisbee uit de buurt blijven. Je MacBook Pro 13” uit ’20 is te belangrijk, nietwaar? Je kunt weer naar hartelust uit de voeten met KeyNote, Pages,  iMovie, GarageBand, Mail, Numbers, iTunes, Safari en alle andere apps en software waaraan je zo gehecht bent geraakt. Mocht er onverhoopt toch weer een keer iets mis gaan, dan staan we gewoon weer voor je klaar.