Veel gestelde vragen

Zit er garantie op de reparatie?

Fixers geeft een levenslange garantie op Basic en Premium displays, op originele Apple onderdelen bieden wij een garantie van 90 dagen. Een uitgebreide uitleg over de garanties die wij geven kun je vinden op onze garantie pagina.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn apparaat bij Fixers laat repareren?

Zoals bij de meeste reparatieservices van derden, kan het gebruik van onze service de fabrieksgarantie op een onderdeel laten vervallen. Wij bieden altijd garantie op een reparatie die bij ons is uitgevoerd, je hoeft je dus nooit zorgen te maken! De fabrieksgarantie bij Basic- en Premium onderdelen blijft behouden, alleen niet op het vervangen onderdeel.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens tijden de reparatie?

Wij hebben geen toegang nodig tot jouw persoonlijke gegevens en je bent niet verplicht om je wachtwoord met ons te delen. Het kan zo zijn dat wij in het besturingssysteem van jouw apparaat moeten zijn om deze voor of na een reparatie te kunnen testen, wij raden daarom aan om een gastgebruiker aan te maken op je apparaat (als dit mogelijk is) zodat wij niet in jouw account hoeven te komen. Ook kun je een back-up van je apparaat maken en deze terugzetten naar fabrieksinstellingen voordat je deze bij ons inlevert.

Is mijn apparaat nog waterdicht na een reparatie?

Wij gebruiken professionele tools om je toestel na reparatie weer te sluiten. Desondanks kunnen we nooit garanderen dat het toestel weer waterdicht is. Dit doet de fabrikant ook niet. We raden contact met vocht dan ook sterk af.

Jouw MacBook Pro 13” uit 2020 is nog láng niet rijp voor de sloop

Wanneer je trouwe MacBook Pro 13”  in 2020 geboren is verwacht je natuurlijk dat die loyale laptop anno 2022 nog helemaal in orde is. Veelvuldig gebruik kan de slijtage echter versnellen. Hoe zuur het ook is, de batterij van je MacBook Pro heeft niet het eeuwige leven. Net als alle batterijen, trouwens.

Daarnaast kan je scherm een keer een tik krijgen van een vallende kerstbal, of je toetsenbord heeft jouw tikkende vingertjes zo lang moeten verduren dat de letter N slechts een doorzichtig stukje plastic is geworden. Je touchpad klikt niet meer of de aan/uit knop blijft steken. Soms hapert je CD drive of je USB ingangen zijn aan een flinke sopbeurt toe. Zelfs het moederbord van je MacBook Pro 13” kan een keer de geest geven. Als één van deze dingen je overvalt, raak dan niet in paniek! Want de kwaliteit van jouw MacBook blijft hetzelfde. Een onderdeeltje vervangen hier en daar, en je kunt weer uren genieten van je Mac. 

Een verlenging van je creativiteit

Als geen ander weten wij dat jouw MacBook een verlenging is van jouw creativiteit. Of je de MacBook Pro 13” nu gebruikt voor school, werk, entertainment of om contact te houden met al je vriendinnetjes.

Het belang van een goed werkende laptop is enorm. Even vlug een tekstje schrijven om die belangrijke deadline te halen. Zoekwoord combinaties verzinnen om te proberen Google in de war te brengen. Onnatuurlijke geluiden opnemen in GarageBand. Naast school en werk zijn er talloze activiteiten te verzinnen waar je je uren mee kunt vermaken. Waar zou jij zijn zonder je Mac? Waarschijnlijk gefrustreerd achter een Windows-laptop, wachtend tot al die updates eindelijk zijn gedownload, of de virusscanner klaar is met zoeken en verwijderen. De tool die je het meeste gebruikt móet dus correct blijven werken!

De specialisten staan voor je klaar

Is je MacBook kapot, valt je toetsenbord van ellende uit elkaar of heb je waterschade opgelopen? Dan wordt het tijd om je grote liefde even naar de reparateurs te sturen. Niet naar de beunhaas die naast je nichtje woont op drie hoog. Nee! Jij vertrouwt liever op ervaren professionals, die beschikken over de juiste tools, een steriele ruimte en antistatische matten om jouw MacBook Pro 13” optimaal te beschermen tegen ongelukjes. Je kan je MacBook op laten halen door onze ophaal service om zo snel mogelijk je MacBook te laten fixen!

Of je kan jouw MacBook op sturen. Onze specialisten voeren uitvoerige tests uit op je lievelings machine en zullen altijd even een gedetailleerde en transparante prijsopgave geven, vóór we je Mac open maken. Ga je akkoord met de prijs? Dan zorgen we dat je laptop al heel snel weer voor de volle 100% werkt. Dat betekent dus dat jij in een mum van tijd weer heerlijk kunt genieten van Keynote, Pages, iMovie en Safari. 

Waarom een MacBook Pro 13” uit 2020 reparatie bij Fixers

Benieuwd waarom je voor Fixers zou moeten kiezen voor MacBook Pro 13” uit 2020 reparatie? Wij sommen hieronder wat voordelen voor je op:

  • Grootste van Nederland met steeds meer vestigingen
  • Verschillende prijsopties, Fixers Basic, Fixers Premium, of Apple Original
  • Snelle reparatietijden
  • Geen onderzoekskosten
  • Levenslange garantie op Fixers Basic en Fixers Premium
  • Gecertificeerde technicians en tools

De postbode brengt je MacBook Pro 13” snel naar je toe

Je MacBook wordt door ons stevig en zorgvuldig verpakt. Op die manier hoef je je geen zorgen te maken over foutjes en ongelukjes bij de post. Wanneer de postbode dan ook voor de deur staat met jouw gerepareerde Mac, doe je een dansje van blijdschap en ben je alweer aan het typen op je nieuwe toetsenbord voor de postbode hoofdschuddend weer in de auto stapt. Veel plezier ermee!