Veel gestelde vragen

Zit er garantie op de reparatie?

Fixers geeft een levenslange garantie op Basic en Premium displays, op originele Apple onderdelen bieden wij een garantie van 90 dagen. Een uitgebreide uitleg over de garanties die wij geven kun je vinden op onze garantie pagina.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn apparaat bij Fixers laat repareren?

Zoals bij de meeste reparatieservices van derden, kan het gebruik van onze service de fabrieksgarantie op een onderdeel laten vervallen. Wij bieden altijd garantie op een reparatie die bij ons is uitgevoerd, je hoeft je dus nooit zorgen te maken! De fabrieksgarantie bij Basic- en Premium onderdelen blijft behouden, alleen niet op het vervangen onderdeel.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens tijden de reparatie?

Wij hebben geen toegang nodig tot jouw persoonlijke gegevens en je bent niet verplicht om je wachtwoord met ons te delen. Het kan zo zijn dat wij in het besturingssysteem van jouw apparaat moeten zijn om deze voor of na een reparatie te kunnen testen, wij raden daarom aan om een gastgebruiker aan te maken op je apparaat (als dit mogelijk is) zodat wij niet in jouw account hoeven te komen. Ook kun je een back-up van je apparaat maken en deze terugzetten naar fabrieksinstellingen voordat je deze bij ons inlevert.

Is mijn apparaat nog waterdicht na een reparatie?

Wij gebruiken professionele tools om je toestel na reparatie weer te sluiten. Desondanks kunnen we nooit garanderen dat het toestel weer waterdicht is. Dit doet de fabrikant ook niet. We raden contact met vocht dan ook sterk af.

MacBook Pro M1 2020 batterij vervangen

Een niet goed functionerende batterij kan heel vervelend zijn, zeker als je op het punt staat een presentatie te geven en je laptop uitvalt. Om dit te voorkomen kun je natuurlijk altijd je oplader meenemen, maar dan moet je wel een oplaadpunt in de buurt hebben. In vergelijking met andere merken laptops hebben de MacBooks van Apple over het algemeen een hele sterke en goede kwaliteit batterij die lang meegaat. Houd er wel rekening mee dat een batterij een bepaalde levensduur heeft.

Mocht je batterij niet meer goed werken dan kan het zijn dat het met ouderdom te maken heeft en deze gewoon aan vervanging toe is. Dankzij bepaalde tips kun je ervoor zorgen dat de batterij van je MacBook optimaal werkt en zo lang mogelijk meegaat. Wil je geen gedoe meer met je accu, wacht dan niet langer en laat de batterij van je MacBook Pro M1 2020 vervangen. Zo kun je weer onbezorgd van je laptop genieten.

 

Tips voor een optimaal werkende batterij

De functionaliteit van de batterij van je MacBook Pro M1 2020 kan worden beïnvloed door allerlei factoren. Als je wilt dat je batterij optimaal blijft werken, zorg er dan voor dat je laptop niet oververhit raakt. De batterij gaat het langst mee bij een temperatuur tussen de 10 en de 35 graden Celsius, ook als de laptop uit staat. Indien de batterij ook maar één keer teveel verhit is geweest kan dit de werking ervan permanent doen verslechteren.

Denk er bij het opladen ook aan dat je de stekker direct uit het stopcontact haalt zodra de batterij helemaal is opgeladen. Als je de volle batterij te lang in verbinding laat staan met het elektriciteitsnet dan kan deze minder goed gaan werken. Om de energie van de batterij te besparen kun je de lichtintensiteit van je scherm verlagen. Zo zal de batterij minder stroom verbruiken waardoor deze langer meegaat. Check voor de zekerheid ook je lichtnetadapter. Indien je batterij niet meer goed oplaadt zou dat ook aan een kapotte adapter kunnen liggen. 

MacBook Pro M1 2020: Laat je batterij snel vervangen 

Heb je geen idee wat er met de batterij van je MacBook Pro M1 2020aan de hand is, laat deze dan nakijken door een technician van Fixers. Door de jarenlange ervaring en specialistische kennis kunnen ze supersnel een diagnose maken van je MacBook bij een ServicePoint bij jou in de buurt. Ook is het mogelijk om je laptop kosteloos op te sturen of op te laten halen op een door jou opgegeven adres. Indien het duidelijk is dat het de batterij is die voor problemen zorgt, dan kan deze over het algemeen direct worden vervangen. De meeste onderdelen zijn op voorraad, zowel de originele Apple batterijen als de Fixers Premium en Fixers Basic batterijen.

Bovendien heb je dankzij de verschillende prijzen zelf in de hand hoeveel je aan de batterij van je MacBook uit wilt geven. Wil je het precieze verschil tussen de diverse soorten batterijen weten, laat je dan voorlichten door de technicians. Als je besluit om de batterij van je MacBook Pro M1 20 te laten vervangen en er zeker van wilt zijn dat je direct wordt geholpen, maak dan via de website eenvoudig een afspraak bij een ServicePoint bij jou in de buurt. 

Waarom een MacBook Pro M1 ’20 reparatie bij Fixers?

Benieuwd waarom je voor Fixers zou moeten kiezen voor jouw Macbook Pro M1 ’20 reparatie? Wij sommen hieronder wat voordelen voor je op:

  • Grootste van Nederland met steeds meer vestigingen
  • Verschillende prijsopties, Fixers Basic, Fixers Premium, of Apple Original
  • Snelle reparatietijden
  • Geen onderzoekskosten
  • Levenslange garantie op Fixers Basic en Fixers Premium
  • Gecertificeerde technicians en tools

Neem contact met ons op

Zit je eraan te denken om een reparatie door ons uit te laten voeren, maar heb je nog een aantal vragen? Wij helpen je graag. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door te bellen naar onze monteurs via 088 004 0900. Het is natuurlijk ook geen enkel probleem als je zonder afspraak langskomt op een van onze vestigingen.