Veel gestelde vragen

Zit er garantie op de reparatie?

Fixers geeft een levenslange garantie op Basic en Premium displays, op originele Apple onderdelen bieden wij een garantie van 90 dagen. Een uitgebreide uitleg over de garanties die wij geven kun je vinden op onze garantie pagina.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn apparaat bij Fixers laat repareren?

Zoals bij de meeste reparatieservices van derden, kan het gebruik van onze service de fabrieksgarantie op een onderdeel laten vervallen. Wij bieden altijd garantie op een reparatie die bij ons is uitgevoerd, je hoeft je dus nooit zorgen te maken! De fabrieksgarantie bij Basic- en Premium onderdelen blijft behouden, alleen niet op het vervangen onderdeel.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens tijden de reparatie?

Wij hebben geen toegang nodig tot jouw persoonlijke gegevens en je bent niet verplicht om je wachtwoord met ons te delen. Het kan zo zijn dat wij in het besturingssysteem van jouw apparaat moeten zijn om deze voor of na een reparatie te kunnen testen, wij raden daarom aan om een gastgebruiker aan te maken op je apparaat (als dit mogelijk is) zodat wij niet in jouw account hoeven te komen. Ook kun je een back-up van je apparaat maken en deze terugzetten naar fabrieksinstellingen voordat je deze bij ons inlevert.

Is mijn apparaat nog waterdicht na een reparatie?

Wij gebruiken professionele tools om je toestel na reparatie weer te sluiten. Desondanks kunnen we nooit garanderen dat het toestel weer waterdicht is. Dit doet de fabrikant ook niet. We raden contact met vocht dan ook sterk af.

MacBook Pro M1 (2020) scherm reparatie 

Er kunnen verschillende redenen zijn om je scherm te laten repareren. Indien je scherm is gebarsten, doordat je MacBook Pro M1 (2020) bijvoorbeeld op de grond is gevallen, kan dit een gevaar voor jou en je omgeving zijn. Indien scherven in aanraking komen met je huid kun je lelijke verwondingen oplopen. Bovendien kan een klein barstje uiteindelijk doorscheuren tot een enorme barst en het hele scherm verpesten.

Ook kan het zijn dat je per ongeluk je drinken over je laptop hebt laten vallen en er nu vocht achter het scherm is gekomen waardoor deze het gedeeltelijk of helemaal niet meer doet. Hetzelfde geldt voor stof en vuil die de schermfunctie negatief kunnen beïnvloeden wanneer deze in je laptop binnendringen. De meeste van de genoemde redenen worden veroorzaakt door externe factoren, maar het kan ook zijn dat je scherm van binnenuit wordt aangetast. Een zwarte vlek op je beeldscherm kan namelijk een gevolg zijn van een software fout waardoor de pixels in het scherm worden aangetast.

Al deze ongemakken zorgen ervoor dat je niet optimaal van je MacBook Pro gebruik kunt maken en bovendien maakt een kapot scherm ook geen professionele indruk op de werkvloer.  

Schermreparatie bij een Fixers Service Point

Het is voor al deze redenen raadzaam om je MacBook Pro M1 (2020) naar een ServicePoint van Fixers te brengen. Daar kunnen de technicians je vertellen wat het exacte probleem is met je scherm en welke eventuele reparaties ervoor nodig zijn om het scherm weer optimaal te laten functioneren. Mocht het scherm niet meer te redden zijn, dan kun je er altijd voor kiezen om het scherm te laten vervangen. Het uitvoeren van het onderzoek kost niets. Indien je akkoord gaat met de geschatte reparatiekosten zal de technician overgaan tot het repareren van je scherm. 

MacBook opsturen of op laten halen

Als je niet in de buurt komt van een ServicePoint of geen tijd hebt om er langs te gaan, dan is dat geen probleem. Als je wel gebruik wilt maken van de professionele kennis en ervaring van de technicians dan kun je er ook voor kiezen om je laptop gratis op te sturen of om gebruik te maken van de ophaalservice. Zo ben je ervan verzekerd dat je laptop in goede handen is terwijl jij je bezighoudt met andere zaken. Via digitale communicatie word je op de hoogte gehouden van de diagnose. Pas als jij akkoord gaat met de begrote kosten en de reparatietijd zal de reparatie worden uitgevoerd. 

Snelle reparatieservice

Aangezien de meeste onderdelen normaliter altijd op voorraad zijn, kunnen reparaties snel worden uitgevoerd. In vele gevallen kun je je MacBook Pro M1 (2020) even achterlaten terwijl je ondertussen een boodschapje in de stad doet of geniet van een kopje koffie en wifi in de lounge. Lang op de reparatie hoef je meestal niet te wachten. Mocht het voorkomen dat er toch een bepaald onderdeel mist, dan kan deze altijd voor je nabesteld worden. Meestal is het onderdeel er de volgende dag al.

Bij de vervanging van onderdelen kun je voor verschillende opties kiezen. Zo kun je voor de originele Apple onderdelen gaan, maar als je budget-wise voordeliger uit wilt zijn kies dan voor Fixers Premium of Fixers Basic onderdelen. Bovendien krijg je op deze laatste twee levenslange garantie. 

Waarom een MacBook Pro M1 ’20 reparatie bij Fixers?

Benieuwd waarom je voor Fixers zou moeten kiezen voor jouw Macbook Pro M1 ’20 reparatie? Wij sommen hieronder wat voordelen voor je op:

  • Grootste van Nederland met steeds meer vestigingen
  • Verschillende prijsopties, Fixers Basic, Fixers Premium, of Apple Original
  • Snelle reparatietijden
  • Geen onderzoekskosten
  • Levenslange garantie op Fixers Basic en Fixers Premium
  • Gecertificeerde technicians en tools

Neem contact met ons op

Zit je eraan te denken om een reparatie door ons uit te laten voeren, maar heb je nog een aantal vragen? Wij helpen je graag. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door te bellen naar onze monteurs via 088 004 0900. Het is natuurlijk ook geen enkel probleem als je zonder afspraak langskomt op een van onze vestigingen.