Veel gestelde vragen

Zit er garantie op de reparatie?

Fixers geeft een levenslange garantie op Basic en Premium displays, op originele Apple onderdelen bieden wij een garantie van 90 dagen. Een uitgebreide uitleg over de garanties die wij geven kun je vinden op onze garantie pagina.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn apparaat bij Fixers laat repareren?

Zoals bij de meeste reparatieservices van derden, kan het gebruik van onze service de fabrieksgarantie op een onderdeel laten vervallen. Wij bieden altijd garantie op een reparatie die bij ons is uitgevoerd, je hoeft je dus nooit zorgen te maken! De fabrieksgarantie bij Basic- en Premium onderdelen blijft behouden, alleen niet op het vervangen onderdeel.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens tijden de reparatie?

Wij hebben geen toegang nodig tot jouw persoonlijke gegevens en je bent niet verplicht om je wachtwoord met ons te delen. Het kan zo zijn dat wij in het besturingssysteem van jouw apparaat moeten zijn om deze voor of na een reparatie te kunnen testen, wij raden daarom aan om een gastgebruiker aan te maken op je apparaat (als dit mogelijk is) zodat wij niet in jouw account hoeven te komen. Ook kun je een back-up van je apparaat maken en deze terugzetten naar fabrieksinstellingen voordat je deze bij ons inlevert.

Is mijn apparaat nog waterdicht na een reparatie?

Wij gebruiken professionele tools om je toestel na reparatie weer te sluiten. Desondanks kunnen we nooit garanderen dat het toestel weer waterdicht is. Dit doet de fabrikant ook niet. We raden contact met vocht dan ook sterk af.

Geen nieuwe MacBook Pro 14 2021 nodig

Bij een kapot moederbord kun je al snel denken dat je een compleet nieuwe laptop nodig hebt. Dat is nogal een duur geintje en bovendien is het meestal niet nodig. Het moederbord kan prima vervangen worden. En soms hoeft niet eens het gehele moederbord vervangen te worden, maar slechts een onderdeel ervan. 

Waar herken je het aan?

Vaak leiden problemen met het moederbord tot strepen in je scherm of de kwaliteit van het scherm is ineens een stuk minder. Het beeld kan ook blijven hangen en in sommige gevallen valt het beeld helemaal weg. Ook het weer aanzetten van het beeldscherm wil soms niet meer lukken. Je MacBook is in al deze gevallen toe aan een reparatie!

Vervangen bij Fixers

En dan ben je bij ons dus aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in reparaties aan Macbooks en dus ook in het vervangen van het moederbord van jouw MacBook Pro 14 2021. We onderzoeken je laptop eerst, stellen een diagnose en bepalen wat er gedaan moet worden. Soms kan het moederbord nog gerepareerd worden, maar in andere gevallen dient het gehele moederbord vervangen te worden. Loop even lang bij één van onze vestigingen óf maak gebruik van onze opstuurservice. Wij zorgen ervoor dat je snel weer aan de slag kunt.

Waarom een Macbook Pro reparatie bij Fixers?

Maar… waarom naar Fixers voor jouw Macbook Pro reparatie? Wij sommen hieronder wat voordelen voor je op:

  • Grootste van Nederland met steeds meer vestigingen
  • Verschillende prijsopties, Fixers Basic, Fixers Premium, of Apple Original
  • Snelle reparatietijden
  • Geen onderzoekskosten
  • Levenslange garantie op Fixers Basic en Fixers Premium
  • Gecertificeerde technicians en tools

Neem contact met ons op

Zit je eraan te denken om een reparatie door ons uit te laten voeren, maar heb je nog een aantal vragen? Wij helpen je graag. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door te bellen naar onze monteurs via 088 004 0900. Het is natuurlijk ook geen enkel probleem als je zonder afspraak langskomt op een van onze vestigingen.