Veel gestelde vragen

Zit er garantie op de reparatie?

Fixers geeft een levenslange garantie op Basic en Premium displays, op originele Apple onderdelen bieden wij een garantie van 90 dagen. Een uitgebreide uitleg over de garanties die wij geven kun je vinden op onze garantie pagina.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn apparaat bij Fixers laat repareren?

Zoals bij de meeste reparatieservices van derden, kan het gebruik van onze service de fabrieksgarantie op een onderdeel laten vervallen. Wij bieden altijd garantie op een reparatie die bij ons is uitgevoerd, je hoeft je dus nooit zorgen te maken! De fabrieksgarantie bij Basic- en Premium onderdelen blijft behouden, alleen niet op het vervangen onderdeel.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens tijden de reparatie?

Wij hebben geen toegang nodig tot jouw persoonlijke gegevens en je bent niet verplicht om je wachtwoord met ons te delen. Het kan zo zijn dat wij in het besturingssysteem van jouw apparaat moeten zijn om deze voor of na een reparatie te kunnen testen, wij raden daarom aan om een gastgebruiker aan te maken op je apparaat (als dit mogelijk is) zodat wij niet in jouw account hoeven te komen. Ook kun je een back-up van je apparaat maken en deze terugzetten naar fabrieksinstellingen voordat je deze bij ons inlevert.

Is mijn apparaat nog waterdicht na een reparatie?

Wij gebruiken professionele tools om je toestel na reparatie weer te sluiten. Desondanks kunnen we nooit garanderen dat het toestel weer waterdicht is. Dit doet de fabrikant ook niet. We raden contact met vocht dan ook sterk af.

MacBook Pro 15 18-19 batterij vervangen

Steeds vaker en langer maken we gebruik van de MacBook Pro, wat natuurlijk ook zijn impact op de batterij heeft. Wanneer je batterij razendsnel leegloopt, kan het handig zijn om na te denken over het vervangen van de batterij. Je zal maar net bezig zijn met dat belangrijke werkstuk of rapport voor je studie en de laptop valt uit, terwijl je de documenten niet hebt opgeslagen! Een kapotte batterij kan op dit soort momenten zeer vervelend zijn.

En daarnaast wil je ook niet met een zonnepaneel de trein of bus instappen, om zo genoeg energie voor je MacBook Pro 15 18-19 te hebben. Een batterij die niet goed functioneert is op zeer veel verschillende momenten een grote bron van ergernis, maar gelukkig kun je dit voorkomen! Je kunt ervoor kiezen om de batterij in jouw MacBook Pro te laten vervangen, waardoor je weer voor een lange tijd optimaal van je apparaat kunt genieten. Na het vervangen van de batterij voelt je MacBook Pro vaak weer als nieuw aan, waardoor je geen nieuwe Apple laptop aan hoeft te schaffen.

Wanneer moet ik de batterij vervangen?

De eerder genoemde situaties zijn allemaal voorbeelden die aantonen dat een nieuwe batterij in je MacBook Pro 15 18-19 verstandig is. Wanneer je MacBook Pro sneller leegloopt dan dat hij oplaadt, weet je dat deze situatie niet lang goed zal blijven gaan. Door het gebruik, worden batterijen steeds minder, zelfs de goede batterijen van Apple. De batterij in een MacBook Pro werkt vaak ongeveer vijf jaar naar behoren, wat voor een batterij zeer lang is. Bij de meeste Windows laptops is deze periode een stuk minder lang. Echter, na de 5 jaar fungeert de batterij van een Apple laptop logischerwijs ook minder, waardoor het verstandig is om maatregelen te treffen.

Het is niet de bedoeling dat jouw laptop constant aan de lader moet liggen om ‘em te kunnen gebruiken. Een goede en vitale laptop hoort een batterij te hebben die optimaal presteert en jou hierin niet belemmert. Mocht dit wel het geval zijn, dan is het handig om te overwegen of een nieuwe batterij voor jou van meerwaarde is. Indien je hier graag advies over wil hebben, staat ons team altijd klaar voor jouw vragen! Neem daarom contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing voor de problemen met jouw MacBook Pro!

Batterij vervangen of een nieuwe MacBook Pro 15 18-19 kopen?

Over het algemeen kan een MacBook Pro 15 18-19 ongeveer zeven tot negen jaar mee. Doordat de batterij na ongeveer vijf jaar minder wordt, is de kans groot dat je hier problemen mee krijgt. Maar wat is dan het beste om te doen: de batterij vervangen of een nieuwe MacBook Pro kopen? Deze vraag is zeer specifiek en voor elk persoon anders. Misschien wil je wel een nieuw MacBook Pro model proberen of ben je benieuwd naar de reparatiekosten. Fixers staat altijd voor jou klaar voor een vrijblijvend advies! Apple producten hebben voor ons team geen geheimen; we kunnen ze snel en succesvol repareren, maar geven jou ook graag advies over de juiste keuzes.

Waarom een MacBook Pro 15 18-19 reparatie bij Fixers?

Benieuwd waarom je voor Fixers zou moeten kiezen voor jouw MacBook Pro 18-19 reparatie? Wij sommen hieronder wat voordelen voor je op:

  • Grootste van Nederland met steeds meer vestigingen
  • Verschillende prijsopties, Fixers Basic, Fixers Premium, of Apple Original
  • Snelle reparatietijden
  • Levenslange garantie op Fixers Basic en Fixers Premium onderdelen
  • Gecertificeerde technicians en tools

Neem contact met ons op

Zit je eraan te denken om een reparatie door ons uit te laten voeren, maar heb je nog een aantal vragen? Wij helpen je graag. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door te bellen naar onze monteurs via 088 004 0900. Het is natuurlijk ook geen enkel probleem als je zonder afspraak langskomt bij een van onze Service Points.