Veel gestelde vragen

Zit er garantie op de reparatie?

Fixers geeft een levenslange garantie op Basic en Premium displays, op originele Apple onderdelen bieden wij een garantie van 90 dagen. Een uitgebreide uitleg over de garanties die wij geven kun je vinden op onze garantie pagina.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn apparaat bij Fixers laat repareren?

Zoals bij de meeste reparatieservices van derden, kan het gebruik van onze service de fabrieksgarantie op een onderdeel laten vervallen. Wij bieden altijd garantie op een reparatie die bij ons is uitgevoerd, je hoeft je dus nooit zorgen te maken! De fabrieksgarantie bij Basic- en Premium onderdelen blijft behouden, alleen niet op het vervangen onderdeel.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens tijden de reparatie?

Wij hebben geen toegang nodig tot jouw persoonlijke gegevens en je bent niet verplicht om je wachtwoord met ons te delen. Het kan zo zijn dat wij in het besturingssysteem van jouw apparaat moeten zijn om deze voor of na een reparatie te kunnen testen, wij raden daarom aan om een gastgebruiker aan te maken op je apparaat (als dit mogelijk is) zodat wij niet in jouw account hoeven te komen. Ook kun je een back-up van je apparaat maken en deze terugzetten naar fabrieksinstellingen voordat je deze bij ons inlevert.

Is mijn apparaat nog waterdicht na een reparatie?

Wij gebruiken professionele tools om je toestel na reparatie weer te sluiten. Desondanks kunnen we nooit garanderen dat het toestel weer waterdicht is. Dit doet de fabrikant ook niet. We raden contact met vocht dan ook sterk af.

Is jouw Macbook Pro 15 inch Touchbar 18-19 toe aan een nieuw moederbord?

Je favoriete nichtje is wel eens vervelend. Ook de beste voetbalclub verliest nu en dan. En ook jouw betrouwbare Macbook Pro 15 inch Touchbar 18-19 kan helaas wel eens door de knietjes gaan. In tegenstelling tot die voetbalclub en dat nichtje is je Macbook Pro eenvoudig te repareren. Je koos immers destijds niet voor niets voor de superieure kwaliteit van een Apple product. Voor creatievelingen over de hele wereld is de Macbook Pro een ware verlenging van de vindingrijkheid.

Keynote en Pages zijn er altijd

Met Keynote als je tool en Pages als je assistent kun jij de hele wereld aan. Even een e-mailtje tikken of een nieuwe song opnemen in Garageband behoort op ieder moment van de dag tot je mogelijkheden. Wanneer je scherm niet meer aan wil, er vocht in je Macbook is gekomen of er een andere onverklaarbare beschadiging is opgetreden, is dat een flinke domper! Maar vergeet niet dat er deskundige vakmensen zijn die jouw Macbook Pro Touchbar gewoon kunnen fixen. Het moederbord vervangen geeft je weer de mogelijkheid om je creativiteit alle kanten op te laten flapperen. 

Jij en je Macbook Pro zorgen voor elkaar

Het vervangen van het moederbord van je Macbook Pro 15 inch Touchbar 18-19 geeft je de mogelijkheid om ongestoord door te werken. Dus stressen is niet nodig. Haal rustig adem en vertrouw erop dat je met wat liefdevolle zorg snel weer kunt beschikken over je Mac. 

Waarom een Macbook Pro 15 inch Touchbar 18-19 reparatie bij Fixers?

Benieuwd waarom je voor Fixers zou moeten kiezen voor jouw Macbook Pro 15 inch Touchbar 18-19 reparatie? Wij sommen hieronder wat voordelen voor je op:

  • Grootste van Nederland met steeds meer vestigingen
  • Verschillende prijsopties, Fixers Basic, Fixers Premium, of Apple Original
  • Snelle reparatietijden
  • Geen onderzoekskosten
  • Levenslange garantie op Fixers Basic en Fixers Premium
  • Gecertificeerde technicians en tools

Neem contact met ons op

Zit je eraan te denken om een reparatie door ons uit te laten voeren, maar heb je nog een aantal vragen? Wij helpen je graag. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door te bellen naar onze monteurs via 088 004 0900. Het is natuurlijk ook geen enkel probleem als je zonder afspraak langskomt op een van onze vestigingen.